ASS
|
Živa Pa že ni več tako zelo hudo. Sploh, ker sem zajtrkovala g. Žemljico V bistvu sem super Teža včeraj zvečer: 63,40 pa se nič kaj ne veselim, ker gre v začetku itak sama voda beg. Teža zjutraj pred žemljico: 63,40 - torej teorija hujšanja v spanju odpade Za vse, ki bi šle za mano pa še jedilnik: drugi dan kava, žemlja zrezek, solata, sadje kuhana šunka tretji dan kava, žemlja 2 jajci, zelena solata, paradižnik kuhana šunka, zelena solata četrti dan kava, žemlja 2 jajci, repa (jaz prisegam na rdečo peso), košček sira sadje, jogurt peti dan kava pečena riba, paradižnik zrezek, solata šesti dan kava, žemlja piščanec na žaru 2 jajci, repa / pesa sedmi dan čaj zrezek, sadje karkoli iz jedilnika in potem še en teden znova, če ni željenih rezultatov pa še en teden itd Zrezki so srednje veliki, nemastni, pečeni na malo maščobe, zelena solata normalno začinjena z oljem, kisom in soljo, vendar v ničemer ni za pretiravati. Jaz sem včeraj začela jemati še omega 3 in Q10, danes pa še CLA, ker bom sicer totalno brez energije. Cla pa še pospeši izgorevanje maščob. In katera se mi pridruži?