Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 25.4.2008 8:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj prehitro sem stisnila potrdi Kako ste zadovoljne z njim? Predvsem bikini linije! Mam zelo problematično kožo, dela se mi ful mozoljev in bi poskusila z tem. A to sam reže dlake, al jih "piple"?
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 25.4.2008 10:47:29
|
|
|
|
mihaelao
|
Jaz ga sicer nimam, ampak po reklami sodeč, puli dlake ... Ampak jaz ne bi čisto verjela o 'nič rdeči koži in nebolečem puljenju' ...
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 25.4.2008 12:16:22
|
|
|
|
anabanana
|
Hmmm po mojem bi znalo biti precej boleče na bikini predelu. Jaz sem prej uporabljala dep.kremo od Veet Duo Bikini - ful dobro, zdaj je pa ni več nikjer dobit, z navadno dep.kremo si pa ne upam
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 25.4.2008 13:48:07
|
|
|
|
Suzy.
|
Jaz ga sicer nimam ampak če sem v reklami prav videla, potem dlake puli. Eno po eno. Al pa če vzameš pinceto. Isto sranje.
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 25.4.2008 14:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana z navadno dep.kremo si pa ne upam Zakaj ne?
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 25.4.2008 15:19:35
|
|
|
|
babyboooom
|
pozabi tweezy, weet,...in ta sra.ja. Na Parmovi v lj. v dermatološkem centru ti s cca 6 obiski, cena total, če plačaš vnaprej cca 500 eur, jst sm dala lansklet 120.000sit se mi zdi in ti jih lasersko spedenajo in je cool za skoz. Najbolj porabljen denar! tel 01 4366330
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 25.4.2008 15:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
uporabljam tudi navaden epilator (tak ki puli dlake) in me že na nogah boli, na bikini delu je pa katastrofa. Tweeze ma zgleda samo en kolešček, kar pomeni, da puli nekje eno po eno dlako. Mogoče zato manj boli. Samo jaz raje britvico v roke vzamem.
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 28.4.2008 13:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
top shop izdelek??? ne verjemi vsega kar kažejo reklame al pa ga poskusi (na kakšnem manj bolečem mestu) in vrni, kot pravijo na reklami
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 8.5.2008 14:11:38
|
|
|
|
*tajda*
|
Jst sem ga kupila moji mami,ko ga je dobila sploh ni delal tako da vsa ga posali nazaj in zelo hitro dobili tudi vrnjen denar.Vglavnem top shop-nikoli več!
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 18.5.2008 21:52:09
|
|
|
|
Blejka26
|
moja tašča ga ima pa pravi da je za en k...c..full boli..
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 23.5.2008 16:58:22
|
|
|
|
malania
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyboooom pozabi tweezy, weet,...in ta sra.ja. Na Parmovi v lj. v dermatološkem centru ti s cca 6 obiski, cena total, če plačaš vnaprej cca 500 eur, jst sm dala lansklet 120.000sit se mi zdi in ti jih lasersko spedenajo in je cool za skoz. Najbolj porabljen denar! tel 01 4366330 Kateri predel pa? Cele noge, bikini linijo..?
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 6.8.2008 22:42:28
|
|
|
|
ancka1
|
Ampak tista teta iz Top shopa me je čist prepričala. Sploh potem k ga je Marinka "kpiva". Dejte no punce, topla voda....
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 6.8.2008 22:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Jaz sem prej uporabljala dep.kremo od Veet Duo Bikini - ful dobro, zdaj je pa ni več nikjer dobit, z navadno dep.kremo si pa ne upam jaz sem tud vedno imela po depilaciji težave s kožo, dokler mi niso v lekarni svetovali uporabe Vitaskin depilacijske kreme. Je zelo nežna, primerna za intimne predele in od takrat nimam več težav
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 7.8.2008 13:36:34
|
|
|
|
Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1 Ampak tista teta iz Top shopa me je čist prepričala. Sploh potem k ga je Marinka "kpiva". Dejte no punce, topla voda.... ne, ne ga ni kpiva ampak "hpiva" - sej jest fest po domače govorim, ampak bi me blo sram da bi tkole govorila na televiziji . Kar se pa tiče poljenja - jest mislm da je to sistem ala Silkepil, ampak po eno kocino pa si res nebi šla pulit, mislim da je hitrej če vzameš v roke britvico, pa še boli ne. No če bi se jih dal znebit za večno bi šla jest tud jih odstrant, sam sori ne za 500EUR!
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 7.8.2008 13:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mal računi kolk si zdej zmetala keša za britvice, kreme .... ipd. sranja ... pomojoje se splača.
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 7.8.2008 14:00:12
|
|
|
|
Peli
|
Nam rekla da se ne spalača, ampak laži dam vsak mesec za eno novo britvico (pravzaprav jo kr možu sunem), kot pa 500 EUR naenkrat ,sej še zaslužm ne tolk
|
|
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 7.8.2008 14:00:24
|
|
|
|
Grethy
|
... odstranjevanje dlačic ... jaz sem hodila na epilacijo in mi je kozmetičarka lepo obrazložila postopek; vsaka dlaka ima namreč v svojem koreninskem mešičku 2-3 "poganjke" dlak, zato je za trajno odstranitev potrebno tako pri epilaciji kot pri laserju več obiskov ... z izjemno srečo se pri epilaciji uspe uničit 3/1 naenkrat, je pa ta postopek boleč toliko kot bi te nekdo ščipal (ja ko se enkrat navadiš na to bolečino) in je odvisno kolko obiskov opraviš od poraščenosti in TRME dlak, je pa 99,99 % odstranitev FOREVER ... pri laserski odstranitvi pa odstranjuje dlake, ki so trenutno na površini (nad kožo), tako da kljub temu, da opraviš več obiskov še ni zihr da bo ok ... pa tud cene so neprimerljive ... tale tweezek je pa verjetno bolj namenjen tistim, ki imajo na vsakih sedem centijev petintrideset kakšno dlakico, tisto pa že spipa (kot je ena zapisala) ven ...
|
|
RE: Tweeze – odstranjevalec dlačic 7.8.2008 14:05:50
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peli Nam rekla da se ne spalača, ampak laži dam vsak mesec za eno novo britvico (pravzaprav jo kr možu sunem), kot pa 500 EUR naenkrat ,sej še zaslužm ne tolk Peli se kr strinjam s tabo ... jaz imam že več kot deset let mir s temi dlakami, ki so bile po obrazu in res neugledne za eno dečvo, pa sem od začetka hodila vsake 14 dni k njej, pa pol na en mesec pa na 6 tednov in verjemi da skupni znesek je bil daleč pod 500 eur ... zdaj pa mi za tiste na "spodnjem dekolteju" in nogah, pa včasih podpazduho, ki so mi veliko manj moteče kot one na faci, poskrbi kar kozmetičarka z depilacijo enkrat na mesec ...
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......