Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Turistična agencija Relax in hotel Holiday v ... 10.8.2008 13:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker smo ljudje navajani grajati, ko nam kaj ni všeč, je prav, da tudi pohvalim stvar, če je bila dobro izpeljana, na nivoju... Pravkar iz dopusta. Z mojim dragim sma bila v Medulinu, v hotelu Holiday, preko turistične agencije Relax(Maribor). Bom pisala v alinejah, kaj mi je bilo všeč... Relax: + prijazno in dobro podučeno osebje (dopust sma imela dogovorjen in rezerviran z njihovo pomočjo v 5ih minutkah) + ugodne cene (155 evrov za 3 noči_4 dni na osebo: samopostežni zajtrk in večerja; glavna sezona) Hotel Holiday: + zelooo gostoljubno osebje (posebej šef strežbe, ki je izjemno lepo ravnal z vsakim od gostov) + lepo urejene sobe (glej spodaj!) + dobra hrana- samopostrežno (kolikor želiš, vsak dan drugače) + hladne sobe, čeprav brez klime + animacija (za otroke in odrasle čez cel dan, zvečer živa galsba in animacija) + bližina plaže (hotel leži ob plaži) + plaža izjemno primerna za otroke- veliko senčke in v vodi mivka; ko si na delu plaže šel enih 150 metrov v vodo, ti je bila še vedno samo do kolen; topla voda + balkon s pogledom na morje, čeprav ga nisma plačala extra- iz hotela se namreč na obe strani(iz višjih nadstropij) vidi morje- iz najinega se je videlo pač malo bolj na daleč) + prenovljen hotel + bližina borovega gozdička + otroški klub- za otroke je vedno poskrbeljno na bazenu in ob njem + 5-10 minut peš do centra Medulina Zelo dobra izkušnja. Priporočam tud drugim. Več informacij lahko tudi na ZS.
< Sporočilo je popravil aspirinčica -- 10.8.2008 13:59:51 >
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Relax in hotel Holida... 10.8.2008 14:59:37
|
|
|
|
*alja*
|
Maš mogoče kake slike od hotela in sob?
|
|
RE: Turistična agencija Relax in hotel Holida... 10.8.2008 15:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Slikice od hotela najdeš TUKAJ
< Sporočilo je popravil aspirinčica -- 10.8.2008 15:33:17 >
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Relax in hotel Holida... 10.8.2008 15:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Z mojim dragim sma bila v Medulinu, v hotelu Holiday Bom pisala v alinejah, kaj mi je bilo všeč... Kaj pa tvoj dragi, v kateri alineji je :)?
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Relax in hotel Holida... 10.8.2008 15:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Z mojim dragim sma bila v Medulinu, v hotelu Holiday Bom pisala v alinejah, kaj mi je bilo všeč... Kaj pa tvoj dragi, v kateri alineji je :)? Ma v vsaki alineji ga je malo... ne vidiš? Brez njega se jaz ne bi počutila kot v raju.
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Relax in hotel Holida... 10.8.2008 15:50:22
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Aspirinčica, kaj pa pomeni tvoj podpis. Ne razumem
|
|
RE: Turistična agencija Relax in hotel Holida... 10.8.2008 17:22:39
|
|
|
|
mamči
|
Odkar imam otroke sem v Holidayu, kot doma. Mi gremo, če se le da za 14 dni, tud letos smo bili in je bilo zelo v redu . Da ne govorim, kako so ljudje dol prijazni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?