Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 27.1.2010 15:12:01
|
|
|
|
Felicita
|
2x sama potovala z njimi, 8x starša, vedno vse bp in korektno.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 27.1.2010 15:12:20
|
|
|
|
Kliki
|
Spet reklama.
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 27.1.2010 15:12:59
|
|
|
|
moja malenkost
|
Kakšna reklama ? Zanima me, ker sem slišala da imajo kar nekaj pritožb.
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 27.1.2010 15:15:23
|
|
|
|
Kliki
|
Omenja se ime firme. So že veliko zadnje čase pisali o tem. Te razumem da te zanimajo samo izkušnje s to agencijo.
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 27.1.2010 15:24:49
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost Zanimajo me vaše izkušnje glede potovanja s Turistično agencijo Intelekta? Zadovoljni ali ne? LP Jaz osebno ne grem z njimi vec nikamor! Zarad same agencije ne vem niti... ampak vodici Jst res ne vem kje jih staknejo! Nobene organizacije ne NIC! Misilm ce ze placas za njihovo storitev, nekak pricakujes tud da se korektno obnasajo... Sej zato pa tud hocjo dnar vnaprej, ker ce kasneje jim noben placu nebi!
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 27.1.2010 15:28:59
|
|
|
|
rija
|
šla ene 4 x z njimi v grčijo in na malto. vse tipi topi korektno, vodička na kosu je bila super, uredila vse, kar je bilo v hotelu narobe....drugje pa jih roko na srce niti nisva potrebovala, ker greva vedno sama ali pa z lokalnimi agencijami, ki so itak veliko ceneje kot pa preko agencije s katero potuješ. ko bo tamali dovolj miren za avion bomo šli itak zopet z njimi. priporočam.
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 27.1.2010 20:15:01
|
|
|
|
ksenija12
|
Dobra agencija.
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 28.1.2010 9:56:58
|
|
|
|
moja malenkost
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost Zanimajo me vaše izkušnje glede potovanja s Turistično agencijo Intelekta? Zadovoljni ali ne? LP Jaz osebno ne grem z njimi vec nikamor! Zarad same agencije ne vem niti... ampak vodici Jst res ne vem kje jih staknejo! Nobene organizacije ne NIC! Misilm ce ze placas za njihovo storitev, nekak pricakujes tud da se korektno obnasajo... Sej zato pa tud hocjo dnar vnaprej, ker ce kasneje jim noben placu nebi! Ok Baguska, keri agenciji pa lahko plačaš šele ko prideš iz dopusta??? Jest je še nisem našla. Vsaka mora imeti 100% plačilo cca. 14 dni pred odhodom.
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 29.1.2010 18:04:16
|
|
|
|
bamby
|
Potovala z njo na Malto in Samos in obakrat bila zelo zadovoljna. Pošlihtali so vse pri najemu vozila, bili stalno na dosegu za razne informacije...skratka priporočam! Je pa res, da sem z njimi potovala že pred več kot 10 leti. Če so se morda v zadnjih letih kaj poslabšali , kar pa močno dvomim.
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 2.2.2010 15:21:59
|
|
|
|
2mama
|
Smo doslej 3 krat potovali z njimi (malta, djerba), vedno doslej vse OK, ampak letos ne bomo - isti aranžma, ki nas je lani stal 1900 evrov, stane letos 2300. ukinjenih cela vrsta ugodnosti pri potovanju z malčki. zato smo za letošnje poletje izbrali drugo agencijo in bomo prišli skozi ceneje kot lani (sicer druga destinacija, ampak bistveno boljši hotel in več druge ponudbe).
|
|
|
|
RE: Turistična agencija Intelekta 2.2.2010 15:36:47
|
|
|
|
jar
|
bolj zaskrbljujoče bi bilo potovati s KOMPASOM, za katerega zadnjič v magu brala, da je zelo zelo v krizi. lastnik - hrvaška adriatica hoče preveč........
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?