Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 21.6.2008 9:46:01
|
|
|
|
rainbow
|
Se mi zdi, da imajo ceneje. oblačila, a ne. Zadnjič sem kupila pižamico, tanko, z dolgimi rokavi, so imeli znižano na 3,5€. skoraj nisem mogla verjet. Druge stvari pa nisem uspela pogledat, sem imela punci zraven. sem pa tudi že prej na Pobrežju včasih kaj kupila.
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 21.6.2008 11:53:24
|
|
|
|
BibaMaJa
|
Jaz sem kupila že kar nekaj stvari, predvsem kavbojkice, srajčke, majčke in sem zadovoljna. Majčke sicer niso neka kvaliteta. Kje se je na novo odprl? V Mercatorju na pobrežju je že od začetka.
|
|
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 21.6.2008 12:33:04
|
|
|
|
žarnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BibaMaJa Kje se je na novo odprl? V Mercatorju na pobrežju je že od začetka. A ni nov tam v mestu,pri Aladinu? Tam je bila prej neka živilska trgovina.NO,nevem kako dolgo je tam,ampak zame je na novo. Sem bila po dolgem času spet v MB.
|
|
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 21.6.2008 15:17:09
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz kupujem v Lj v Turbo limčau, je cenejši kot BC.
|
|
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 21.6.2008 15:23:22
|
|
|
|
Naja30
|
Se najde kaj, ja. Je treba malo pogledat, ker večinoma so take čudne stvari - kar se cotk tiče. Igrače itd. pa so tudi cenejše, se mi zdi. Predvsem pa je veliko izbire.
|
|
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 21.6.2008 21:43:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica IZVIRNO SPOROČILO: BibaMaJa Kje se je na novo odprl? V Mercatorju na pobrežju je že od začetka. A ni nov tam v mestu,pri Aladinu? Tam je bila prej neka živilska trgovina.NO,nevem kako dolgo je tam,ampak zame je na novo. Sem bila po dolgem času spet v MB. Selil se je iz M Pobrežje v center, tam ga ni več.
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 23.6.2008 16:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Oblacila so bistveno cenejsa (njihova znamka). Srednje kvalitete, vecinoma, lusnega dizajna, vsaj meni. Razen kaksne serije, ki zna biti zamaknjena . Tako da malo poglej, ko kupujes. Za opremo pa ne vem, nisem primerjala.
|
|
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 23.6.2008 21:16:13
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: žarnica IZVIRNO SPOROČILO: BibaMaJa Kje se je na novo odprl? V Mercatorju na pobrežju je že od začetka. A ni nov tam v mestu,pri Aladinu? Tam je bila prej neka živilska trgovina.NO,nevem kako dolgo je tam,ampak zame je na novo. Sem bila po dolgem času spet v MB. Selil se je iz M Pobrežje v center, tam ga ni več. Kaj pa je namesto njega? lp, Mojca
|
|
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 26.6.2008 22:55:37
|
|
|
|
sandra1986
|
Pozdravljeni! Spletna stran za turbo limač je samo hrvaška? In kje se ta trgovina nahaja? Hvala lp
|
|
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 26.6.2008 23:08:58
|
|
|
|
Vrtnica79
|
http://www.magma.hr/Pages/hr-HR/tl+trgovin/PID-{6baac281-98bf-47fe-9407-6956b8b3dc9b}/Default.aspx To so vse poslovalnice TL. Spletna stran pa je Hrvaška, ker je to njihova firma.
|
|
RE: Turbo limač-kupujete v tej trgovini? 26.6.2008 23:13:40
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ups, link ne dela . TUKAJ - edino tako gre . Tam pod drugim rezultatom si poglej.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?