|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Turčija ali Grčija?
13.8.2008 15:49:45   
lenka*
Pozdravljene,

Mene pa zanima če mi ahko pomagate in sicer,naslednje leto bi radi odpotovali v Turčijo ali Grčijo.
Ker,odkar smo dužina z dvema user posted image user posted image (4 leta),še nismo potovali dlje od Hrvaške obale,me zanima kaj bolj priporočate,kakšne so vaše izkušnje,katera agencija je po vašem mnenju najbolj primerna,????????????user posted image user posted image user posted image

Hvala,Lenkauser posted image

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 13.8.2008 18:30:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TURČIJA ALI GRČIJA??
13.8.2008 16:06:43   
principessablu
odvisno kam v grčijo,pa v kateri hotel...meni osebno ni bilo všeč v grčiji,pa sva bla sama,tamalo pustila pri babici in hvala bogu,da sva se tako odločila,ker 38 stopinj,full močan veter,nikjer nobene sence,grde plaže-govorim o rodosu,tudi mykonos se mi ne zdi primeren,mogoče še najbolj kreta,je pa bila prijateljica 14 dni nazaj v turčiji-antalya z 2 otrokoma,pa je bila full zadovoljna,aja sam pravi da moraš met all inclusive,ker je lažje za vse,upam da sem kej pomagala.Pozdravček

(odgovor članu lenka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2008 17:03:42   
Anonimen
Turčija / tui  ali pa gullet.

(odgovor članu principessablu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2008 20:01:16   
Miškolinka*
http://www.faliraki-info.com/beaches/tsampika-beach.htm
http://www.faliraki-info.com/beaches/prasonisi.htm
http://www.faliraki-info.com/beaches/lardos.htm
http://www.faliraki-info.com/beaches/Afandou-beach.htm
http://www.faliraki-info.com/beaches/lindos-beach.htm

http://www.greeka.com/cyclades/mykonos/mykonos-beaches/mykonos-super-paradise.htm

To so grde plaže????!!!!!?????

Pol pa je res najboljše, da greste v Poreč na beton.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2008 22:36:12   
Nika v službi
Zame ni dileme - Turčija. Seveda čim boljši hotel in ALL. Meni je zakon Kemer ali Belek območje.

(odgovor članu Miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2008 22:36:43   
Anonimen
Zame ni dileme - Turčija.

Enako.

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2008 8:27:32   
jana30
Jaz sem tud skoraj tja padla, ko sem prebrala da so na Rodosu grde plaže,meni so daaaaaaleč najlepše in najboljše, pa sme bila že v Turčiji,Tuniziji in še marsikje v Grčiji.

Carpe diem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2008 16:58:01   
kozolc
Turčija..pravkar sem se brnil z dopusta v tem hotelu:

http://www.mojepotovanje.si/atraktivno/c4210/3166

in je bilo super, moj malček pa tudi čisto navdušen :)

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2008 17:03:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Meni je zakon Kemer ali Belek območje.

Imaš mogoče kakšen dober link? Aja, kakšne pa so plaže?

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2008 17:15:05   
Balonchy
Ne bi se mogla odločit kaj je boljše. Odvisno kam v TU ali GR greš!!!
Plaže so povsod 1.liga. Je pa res, da v Turčiji vzemite res dober hotel. Če bo ALL tut ne bo nič narobe! user posted image

Belek in Kemer v Turčiji sta good, ampak tudi z Antalyo in Alanyo ni nič narobe. Nasprotno - prav lepo je tam!!!
Grčija - najprej se moraš odločit - ali celina ali otoki! Potem pa izbiraš dalje. Pri otokih skoraj ne moreš zgrešit, saj ima vsak otok svoj čar.

Če hočeš iskat pa negativne stvari - jih pa itak najdeš povsod (v Turčiji, Grčiji ali pa na lastnem dvorišču)!!!
HB, da sem pozitivec in, ko sem na dopustu ne lovim negativne energije. Tako, da se prepustim uživanciji...

Uživajte kamorkoli že boste odpotovali.
Če te pa kaj konkretnega zanima (da tule ne delam reklame npr. z agencijami), me lahko kontaktiraš na ZS.

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 14.8.2008 17:16:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2008 17:16:27   
lenka*
Hvala punce zelo ste se potrudile user posted image user posted image user posted image user posted image

lp,Lenka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2008 21:21:15   
Anonimen
Ojla,

Lej meni se ne da vsakih 5 dni eno in isto pisat ampak rada pa pomagam, če lahko.

Tukaj na tej temi sem se na veliko razpisala o turčiji zraven še dodala linke pa si prosim preberi.

Klikni

Turčija je zakon, sploh pa če greš v Egejski del, ker dol nižje Antalya in Alanya je že vse preveč natlačeno in amerikanizerano...kok miami beach - gužva.

No če ti kaj pomaga si res preberi moje odgovore na temi od katere link sem ti dala, če imaš pa še kakšno vprašanje pa kar vpraši, ker Turčijo smo prečesali gor in dol, levo in desno.

srečno user posted image

(odgovor članu lenka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2008 22:31:04   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Meni je zakon Kemer ali Belek območje.

Imaš mogoče kakšen dober link? Aja, kakšne pa so plaže?

Na tem delu Turčije so peščene plaže (kamenčki, ne mivka). Bistvo pa ni v plažah ampak v super-ultra-all-inclusive ponudbi. Nika hodi samo v take hotele, to že vrabci čivkajo. Zanjo 4* ne obstajajo, zanima jo izključno hotelska ponudba.

V Turčiji je julija/avgusta neznosna vročina. Hudo vroče in soparno. 90 % turistov se kopa v bazenih. Zares škoda, kajti Turčija ima neverjetno lepo pokrajino, kamor pa se v taki vročini težko pride. Tudi razdalje so ogromne, ceste dokaj slabe. Zadnji mesece je požar uničil veliko okrog Side in Kemerja.

Aja: Kemer ni neko strašno mesto, je samo skupek hotelov in trgovin, prevladujejo Rusi, plačuje se v dolarjih, bere se v cirilici.

Ne vem zakaj je Kemer zakon???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.8.2008 7:52:17   
Andra
[/quote]

V Turčiji je julija/avgusta neznosna vročina. Hudo vroče in soparno. 90 % turistov se kopa v bazenih. Zares škoda, kajti Turčija ima neverjetno lepo pokrajino, kamor pa se v taki vročini težko pride. Tudi razdalje so ogromne, ceste dokaj slabe. Zadnji mesece je požar uničil veliko okrog Side in Kemerja.

[/quote]
Še kako se strinjam s tabo. Meni ni bistvo dopusta v tem, da se 14 dni kopam v bazenu, samo da rečem, da sem bila v Turčiji. Poleg kulinarične ponudbe mi je zelo pomembna obala in samo morje. Če je obala zanič, kar v Turčiji je, zaradi mene tam lahko stoji Hilton ali pa Buraj ..... hotel, je brez veze.
Bazen imam doma.

Je pa blazen naval Rusov, ki so prav moteči in sem komaj čakala, da gremo domov.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?