|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Turčija - apartmaji in hiše
16.7.2008 22:59:11   
Olivija
Sva mal pogledala apartmaje in počitniške hiše v Turčiji - sem se čisto zaljubila user posted image . Še posebej, ker sem prej gledala slike apartmajev na Hrvaškem. user posted image Neverjetno kaj folk ponuja. Očitno smo imel lani srečo, ker smo imeli res lep apartma v Trogirju.

Zdaj pa res nevem, tale Turčija me res mika - moram samo še ugotovit, kako tja pridet. user posted image
Grem naprej raziskat, sem mogla pa z nekom delit moje presenečenje - še posebej cene so me prevzele.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 16.7.2008 23:01:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Turčija - apartmaji in hiše
17.7.2008 9:19:14   
Anja25
Pazi, da ne boš tam presenečena - v negativno smer-

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2008 9:30:09   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Anja25

Pazi, da ne boš tam presenečena - v negativno smer-

kaj pa vem, eni kolegi že več let vsako poletje najamejo hišo za cel mesec v Turčji, zaenkrat so bili zelo zadovoljni. Ravno zato sem tudi pomislila na to varianto. Zdaj se spet opravljajo in če jim bo všeč, bi se pač za enako hišo zmenil, ker gremo itak šele septembra.

Zaenkrat sva imela v Turčiji, Egiptu in Tuniziji dobre izkušnje.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 17.7.2008 9:32:42 >

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2008 10:01:30   
Nika v službi
Kje pa so locirane te hiške? Me res zanima, ker sem sicer redni obiskovalec Turčije, vendar do zdaj vedno hoteli 5*. Če je to kje na obali, pa lastna plaža, pa to... bi bilo tudi zame zanimivo.

Moram pa priznati, da nisem v to smer nikoli razmišljala niti iskala.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 12:04:01   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Kje pa so locirane te hiške? Me res zanima, ker sem sicer redni obiskovalec Turčije, vendar do zdaj vedno hoteli 5*. Če je to kje na obali, pa lastna plaža, pa to... bi bilo tudi zame zanimivo.

Moram pa priznati, da nisem v to smer nikoli razmišljala niti iskala.

Naši znanci so blizu Side-ja. Ena zanimiva hiška je pa v Avsallarju - tam sva midva že bila in mestece nama je bilo všeč.

Midva sva jih veliko našla ob sredozemski obali okoli Antalije, nekaj jih je bilo tudi ob Egejskem morju.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 17.7.2008 12:06:18 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2008 14:03:50   
Nika v službi
A mi zaupaš link, kjer si ti našla te hiške pri Antalyii?

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2008 13:15:52   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

A mi zaupaš link, kjer si ti našla te hiške pri Antalyii?

ti bom zvečer ZS poslala, ker  imam linke doma shranjene.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 18.7.2008 13:16:08 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?