Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Turčija(nasvet)-super hotel 19.9.2007 15:43:40
|
|
|
|
Tia27
|
No smo se vrnili in vsem tistim, ki potujete v Turčijo z malimi otroci priporočam ta hotel Delphine palace v Antalyi,imajo tudi spletno stran: www.delphinpalace.com resnično je bilo čisto, hrane da ne govorim, baby kotiček, animacija za otroke cel dan, ni da ni, čisto pa fuuul, non stop čistijo 24 ur na dan.Moja dva sta jedla tam hrano,sadje, brez problema in smo res uživali,šli smo pa preko agencije Globtur.Upam da sem komu pomagala,lp
|
|
|
|
RE: Turčija(nasvet)-super hotel 19.9.2007 22:02:07
|
|
|
|
Veverička
|
No, zdaj pa še ceno prosim! In, kako dolgo ste bili? Kaj so vse sobe tako lepe kot so na tistih slikah? In restavracije tako nobel? Jaz bi se kar bala z našim mulcem it Kakšn pa so kaj plaže? Sem bila par let nazaj v Alanyji - tam je bila kar zraven hotela peščena.
|
|
|
|
RE: Turčija(nasvet)-super hotel 20.9.2007 11:38:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
Všečno, čeprav me sobe ne navdušujejo. Meni je zelo všeč h. Titanic in Limra (ta je v Kemru oz. Kirišu).
|
|
|
|
RE: Turčija(nasvet)-super hotel 20.9.2007 16:48:52
|
|
|
|
Tia27
|
Bili smo en teden čist dovolj,saj pravim ful je čisto,je najboljši hotel v Antalyi,sploh baje kar se tistega konca Turčije tiče, brez skrbi lahko greš z čisto majhnim dojenčkom,ker je res luksuzno,v Sloveniji in Hrvaški ni tako nobl hotela kot je ta,plaža je peščena,so senčniki,ležalniki, še peskovnik za otročke(pokrit),barček ful lep z blazinami za sočit,ni da ni,še lunapark je v hotelu, resnično priporočam družinam z majhnimi otroci,ostali hoteli so pa bolj tko tko,mi smo zbrali number one,res je tako kot je na slikah,prek Globturja je bilo čist kul,lp
|
|
|
|
RE: Turčija(nasvet)-super hotel 21.9.2007 18:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda vrhunski . No, saj Turčija ima odlično razmerje kakovost/cena tudi pri kakšni zvezdici manj .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?