|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Turčija(nasvet)-super hotel
19.9.2007 15:43:40   
Tia27
No smo se vrnili in vsem tistim, ki potujete v Turčijo z malimi otroci priporočam ta hotel Delphine palace v Antalyi,imajo tudi spletno stran: www.delphinpalace.com resnično je bilo čisto, hrane da ne govorim, baby kotiček, animacija za otroke cel dan, ni da ni, čisto pa fuuul, non stop čistijo 24 ur na dan.Moja dva sta jedla tam hrano,sadje, brez problema in smo res uživali,šli smo pa preko agencije Globtur.Upam da sem komu pomagala,lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Turčija(nasvet)-super hotel
19.9.2007 22:02:07   
Veverička
No, zdaj pa še ceno prosim!user posted image  In, kako dolgo ste bili?
Kaj so vse sobe tako lepe kot so na tistih slikah? In restavracije tako nobel? Jaz bi se kar bala z našim mulcem ituser posted image
Kakšn pa so kaj plaže? Sem bila par let nazaj v Alanyji - tam je bila kar zraven hotela peščena.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 10:57:35   
Antigona
Tole je pa res zanimiv vidt. Sem že skor prepričana da gremo drugo leto semle... Res mi je všeč videno. Cena je seveda kategoriji primerna. Sicer pa lahko več pogledate tule: http://www.globtour.si/aranzma.asp?IDK=-1&IDd=34&ID=3614

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 11:38:28   
Nika v službi
Všečno, čeprav me sobe ne navdušujejo.

Meni je zelo všeč h. Titanic in Limra (ta je v Kemru oz. Kirišu).

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 16:48:52   
Tia27
Bili smo en teden čist dovolj,saj pravim ful je čisto,je najboljši hotel v Antalyi,sploh baje kar se tistega konca Turčije tiče, brez skrbi lahko greš z čisto majhnim dojenčkom,ker je res luksuzno,v Sloveniji in Hrvaški ni tako nobl hotela kot je ta,plaža je peščena,so senčniki,ležalniki, še peskovnik za otročke(pokrit),barček ful lep z blazinami za sočit,ni da ni,še lunapark je v hotelu, resnično priporočam družinam z majhnimi otroci,ostali hoteli so pa bolj tko tko,mi smo zbrali number one,res je tako kot je na slikah,prek Globturja je bilo čist kul,lp

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 20:12:00   
bilbo
drugo leto gremo v Magic Life Waterworld - zakon hotel v ceni vse od smučanja na vodi, vožnje z banano za odrasle in otroke....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2007 18:37:45   
Anonimen
Zgleda vrhunski user posted image .

No, saj Turčija ima odlično razmerje kakovost/cena tudi pri kakšni zvezdici manj user posted image .

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?