|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Turška sauna
24.11.2004 15:15:00   
pika78
Živjo punce!
S fantom sva kupila tuš s turško sauno, zdaj me pa zanima, kako je s tem v nosečnosti - verjetno ne more biti nič narobe, če greš recimo enkrat na teden za 15 minut noter (meni zelo ustreza vročina, ker me drugače ves čas nekaj zebe).
Lp vsem in :rozica::rozica::rozica:!
Pika 14t in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Turška sauna
24.11.2004 15:18:39   
Suzi*
Uf, mislim, da savna v nosečnosti ni priporočljiva, pa tudi vroče kopeli ne.

lp, Suzi 26t

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Turška sauna
24.11.2004 15:27:07   
Anonimen
Ne savne nesmeš uporabljati v nosecnosti, pa tudi prevec vroče kopeli ne(mislim da je govora o 32stopinjah ).:muca:

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Turška sauna
24.11.2004 15:56:10   
bivka
Tudi jaz sem mnenja, da v turško savno ne smeš. Pa tudi tuširanje in kopanje v vroči vodi ni priporočljivo.
Prej se obvezno pozanimaj pri ginekologu!

Lp
B :nosecka: in :duda: :roza:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Turška sauna
24.11.2004 16:23:21   
Vittel
Živjo!
V savno NIKAR!!! in tudi izogibaj se vseh toplic z vročo vodo. V vroči vodi ali v vročem prostoru (finska savna) pride do pregretja ploda v maternici in posledično do odmrtja ploda. Moja izkušnja s turško savno prav v Turčiji se je končala s spontanim splavom v 12. tednu. Tako da čim dlje od takih stvari.
Za vse bo še čas potem. Pa lepo se imej.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Turška sauna
25.11.2004 9:57:10   
pika78
Hvala za odgovore!
Potem pa res ne bom šla v savno...:(
Me je pa sedaj kar malo zaskrbelo, namreč 1. oz. 2. mesec nosečnosti (ko še nisem vedela, da sem noseča), sem šla enkrat za cel popoldan v toplice in se veselo namakala v vroči vodi ter bila v savni :zmeden: - upam, da ni škodilo plodku...
Lp vsem!

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Turška sauna
25.11.2004 10:12:08   
Anonimen
poglej se tukaj...
:miska: http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=53597&t=53584

:miska: http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=52723&t=52683

tukaj je bilo nekaj govora o savni..

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?