|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tupperware Cheesesmart
29.8.2007 19:56:50   
moder
A ga katera ima in kako je zadovoljna. Ta teden je v akciji in me zelo mika, da bi ga kupila. Rada pa bi slišala kakšne izkušnje.
Hvala.

Nika 12.10.2005
Nejc 12.3.2007
Leon 5.11.2008
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tupperware Cheesesmart
29.8.2007 20:57:20   
bamby
Predvidevam, da je to posoda za shranjevanje sira user posted image . Če je tako, ti lahko takoj povem, da je bilo ponavadi tako, da se posode za sir niso najbolje obnesle, ker sir začne hitro plesneti, pa še zelo drago je povrhu. To je samo moje mnenje.

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2007 21:16:34   
urška
moja sestra ga ima. ona je z njim ful zadovoljna. in ne, nič ni sir plesniv.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2007 21:52:44   
Urša
Sej gorgonzola je čisto okusna!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2007 8:10:29   
vesna.com
Jaz ga tud mam in je fajn,ne dela gorgonzoleuser posted image ,sam morš pa tiste luknjice odpret.Odvisno od sira al eno al dve.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2007 12:45:09   
pikecpokec
Cheesmart od Tupperware je super zadeva! Prejšnji modeli škatel za sir niso bli OK, ker se je ful vlage nabralo ob robovih, pri tem modelu pa gre res vse ven in sir dolgo ostane svež (madona, zvenim ko kaka reklamauser posted image ). Ampak je res fajn.
Bognedaj da bi tiste pikice na pokrovu predrla (se je baje že tud dogajalo)!!!. Mora ostati tako kot je. Pa pokrova ne smeš dati v pomivalca.

vesna.com: Tiso ni Cheesmart ampak neki drugega. Je pa pri tisti posodi res odvisno katero hrano maš notri in potem glede na to odpiraš luknjice

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2007 18:52:31   
*lea*
Tudi jaz sem zelo zadovoljna s Cheesmartom, samo pri nas tako hitro pojemo sir, da ne morem komentirat, če po določenem času splesni ali ne.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2007 21:25:13   
moder
Hvala za odgovore. Sem se odločila in ga naročila. Danes sem izvedela, da ga ima moja sestrična in da je z njim zelo zadovoljna, da daje vanj poleg sirov tudi poli. Verjamem, da bo nam tudi odgovarjal, ker imamo trenutno obdobje, ko bi jedli samo salamo.

Nika 12.10.2005
Nejc 12.3.2007
Leon 5.11.2008

(odgovor članu *lea*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?