|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tupperware
8.5.2005 22:06:01   
Annny
Ojla,

ali katera mogoče dela za Tupperware..zadnjič sem videla en katalog in imajo lušten komplet posodic za otroke, pa me zanima.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tupperware
8.5.2005 22:06:26   
tjaga
Jest ne, mam pa vezo. ;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tupperware
8.5.2005 22:09:54   
.ču
Isto kot tjaga:)jes nekej posodic mam,sicer nism sama nc kupovala,vse sm tko dobila.
Sam,ce ti povem po pravic,mi niso cist nc posebnga:zmeden2:
Moje mnenje.

Lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tupperware
8.5.2005 22:17:23   
Annny
Pikaču, a ti maš te posodice? V katalogu fajn izgledajo, pa sem mislila, da morajo biti res super, če so od Tupp.. Imajo kar drage zadeve- sem mislila, da je cena v sorazmerju s kvaliteto..:)
V bistvu rabim ene take posodice s pokrovčkom za s sabo nosit....:zmeden2::zmeden2:
A ima potem katera še kakšen drug predlog?
Lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tupperware
8.5.2005 22:17:45   
kofetek2010
mi imamo edino posodo za kisle kumarce, ta je res zakon :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tupperware
8.5.2005 22:24:10   
.ču
Annny,res mi niso nc posebnga:zmeden2:ne vem zakaj.Plastika kot plastika,pa se draga ko:hudicek:res pa da tud ene nism kupla,mam jih pa ene 10,ce ne vec.Se flaso za dojencka sm dobila,pa nobeden od ta malih ni znal po njej pit:)tko,da je sploh ne rabm.
Pa posodo za kruh mam,pa eno veliko za solato,pa za ta malga,da kao toplo ostane,pa eno tako s slikcami,da piskotke s sabo na sprehod vzamemo,pa za salame,...

Mam pa tud druge ta pocen plastike dost in nobene razlike ne opazim med to in tisto plastiko:zmeden2:

Lohk pa,da sm cudna:zmeden2:

Noc:zaspan:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tupperware
8.5.2005 22:36:23   
Annny
No, jaz nimam doma nič od te firme, v katalogu pa izgleda marsikaj luštno- zato sem vprašala:)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tupperware
8.5.2005 22:45:08   
Anonimen
Še celo pri Oprah je bila enkrat ena oddaja od tega Tupperrwera v smislu koliko denarja se zmeče za toposodo, ko pa je totalno iste kvalitete lahko tudi čisto poceni.
Jaz imam tudi tisto posodo za kruh. Imam jo pa v hladilniku, tako da ne vem, koliko časa bi kruh zdržal, če bi bil na sobni temperaturi. V hladilniku zdrži v nedolgled in še dlje:).

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tupperware
8.5.2005 22:45:50   
polona2
Magični lonček stane okrog 3000 sit in je menda krasen za uporabo, se pa strinjam, stvari so res luštne.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tupperware
8.5.2005 22:54:19   
HuAnita
Včeraj sva kupila Rubbermaid. Fino tesnijo, take okrogle so, držijo pa mislim da 3 dcl, dovolj zaenkrat. Stanejo pa 500 sit v Šparu (ena).

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tupperware
8.5.2005 23:07:32   
TaRe*
No,jaz sem pa gledala eno oddajo Oprah,kjer je delala full reklamo za tupperrwer..kazali pa so tudi njeno kuhinjo,kjer je imela vse polno te posode.Na koncu pa je še vsem v studiju podarila en komplet.;)

Jaz jo imam ,všeč mi je in je vsak dan v uporabi.Imam tudi nekaj strojčkov,pa set za v kopalnico...vglavnem se je kar nabralo,v parih letih.
Meni je posoda zelo všeč..,ne rečem,da ni draga,ampak nekatere so vredne svojega denarja.Splača se malo spremljat ponudbo,akcije in druge ugodnosti,ker na ta način lahko kupuješ tudi po zelo ugodnih cenah.Pa če narediš kakšno predstavitev so tudi zelo velikodušni in je gostiteljica lepo obdarjena.

Bi mi pa tudi prav prišlo.če katera to prodaja,ker bi imela rada novi katalog...bi spet kaj novega..;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tupperware
9.5.2005 1:29:43   
miši
tudi jaz mislim da je TWR zakon, ker smo jo ze veckrat preizkusili ze v precej ekstremnih razmerah pa navadna plastika tega zagotovo ne bi zdrzala.Celo juho (vroco) sem si nesla v ruzaku(med cunjami) na vlak pa nikoli ni nic spustilo. Da ne govorim, kako dolgo traja solata, sadje, kruh.....posodo je treba znati uporabiti (upostevati navodila), sele potem vidis, koliko je vredna in kvalitetna, v nasprotnem primeru pa: ja, vsaka plastika je ista (pa ne a vasakogar).
posode ne prodajam, se pa menda da s tem fajn zasluzit.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tupperware
9.5.2005 6:29:48   
Muffin
Meni te posode niso všeč. Raje imam plastične posode Curver (mislim, da sem prav napisala) Sicer imam nekaj posodic od Tupperware, ker smo enkrat imeli pri nas predstavitev. Pa mi je blo ful žal, da se je mama za to odločila, ker se je tista ženska, ki je imela predstavitev napila in naredila eno veliko svinjarijo. Tak da sem pol še 1 uro pucala za njo :grrr:

lp, Maja

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tupperware
9.5.2005 6:51:23   
Anonimen
Ja, TaRe, saj to je bila najbrž prav ta oddaja, vse to je bilo tako, le da je Oprah hecala iz sameme sebe kot tudi ostalih uporabnic te posode, koliko premoženja da se zapravi za te izdelke, vendar pa so ostali, veliko cenejši, čisto isti. O tem je bilo govora. Je priznala, da ima na tone te posode doma in kako jo skrbno čuva in tudi gostje so govorile na to temo. Bistvo pa je bilo v tem, kako vse vedo, da je to tako, pa se tej posodi ne morejo odpovedati.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tupperware
9.5.2005 6:57:54   
cukrček0
CICIBAN prodaja to posodao. Kar pište ji na privat, bo ful vesela.

LP

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tupperware
9.5.2005 7:18:20   
ciciban
Pozdravljene!
Nisem se hotla izpostavljat in si delat reklame na RR,vendar vidim da je za to poskrbel cukrcek0! Hvala! Dobis popust,ce bo kej haska!:)-:)-
Dejtvo je,da je posoda precenjena,se pa ne strinjam,da je iste kvalitete kot tista ki jo kupimo v trgovini za 500sit.Razlika je ocitna ze na otip.Sama ne silim nikogar,ki je s svojo plastiko zadovoljen,da naj jo vrze in si kupi tupperware...Tiste,ki so bile ze na dobri predstavitvi in znajo posodo pravilno uporabljat vejo,da se splaca zanjo malo vec odstet.Je pa se nekaj-do posode sa da pridt tudi na zelo poceni nacin!;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tupperware
9.5.2005 7:51:43   
Muffin
radovedna, imam tri take male okrogle posodice, pa posodo za kruh (no to imam mama), pa eno večjo tako ovalno škatlo. Pri teh posodah, predvsem pri tistih malih me moti to, da se fejst navzamejo vonja, ki se ga komaj znebiš. Medtem ko se mi to pri posodah Curver ne dogaja.
Ja, pa na predstavnico sem tudi besna.

Lp, Maja

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Tupperware
9.5.2005 7:57:57   
.ču
Misi in ciciban po vajinih odgovorih zdej sklepam,da jes posode ne znam uporabljat8)pa sej to ni nobena kunst,al kako?
Jes sm samo povedala svoje mnenje,posodo sem dobila,sama pa je nikoli ne bi kupovala.Za nikogar pa ne navijam naj posodo kupi,ali pa ne:zmeden2:
Annny se bo ze sama odlocila.

Zgleda,da sm res mal cudna:zmeden2:ja no tud taki mormo obstajat:zmeden2:ce ne bi blo dolgcajt.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Tupperware
9.5.2005 8:26:21   
ciciban
Pikacu-noben ti ni reku,da si cudna-vsaj ne jaz!!!!!
Je pa nekaj-za uporabljat tupperware je treba nekaj vedt-ni pa treba bit8).Vsaka posoda ima svoje lastnosti-ene dihajo,ene se hermeticno zapirajo,druge ne,so razlicnih trdot in gostot.....ene so za v skrinjo,druge ne,ene za v mikrovalovno....Zato je pa treba bit prisoten na predstavitvi,da ves za kaj je kaksna posoda namenjena in kako se uporablja.Koliko je taksnih,ki jim kruh plesni v posodi za kruh!?! Pa taksnih,ki jim posode smrdijo! Ker jo ne znajo uporabljat oz dajejo v napacne posode napacne stvari!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Tupperware
9.5.2005 9:11:41   
puncica
Evo jst sem ena taka, ki ji kruh plesni v posodi za kruh ZAKAJJJJJJJ!!!! Sicer ne kruh, ampak ob robu se naredijo vodne pikice in tam nastane plesen. A ja še to, kruh odmrzujemo v mikrovalovki in potem ko se najemo cca pol ure roma v posodo a je mogoče še preveč sveža al kaj Takrat ko je bla predstavitev ni una baba nič povedala, zdej pa imam. VSak teden jo moram pomit. CICIBAN POMAGAJ!!!!!!

A ja drugače pa imam tudi jaz dosti posodic od tuperwera in so mi všeč, pač so lične in lepo narejene da pa bi bile ne vem kako oh in sploh pa ne. Pa še to, moj dragi je strojnik, dela v orodjarstvu in vsako tako posodico iz navade ful podrobno pogleda, pravi da so res zelo lepo narejena ampak da so vredne ko pridej s stroja še 10 tolarjev ne. Tako da zdej si lahko zračunamo kok nas nategujejo, oz. kok profita imajo:)-:)-

No pa še to, moti me da moraš na predstvitvi vsaj nekaj kupit, ker drugače že čudn zgledaš, pri nas punce kr vse neki kupijo, jaz pa nočem potem bit neka črna ovca pa še jst kej kupm, čeprav se mi takrat zdi da ni nič takega nujnega:zmeden2:

Predstavnica pri nas je pa kr gobčna:)-:)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Tupperware
9.5.2005 9:22:08   
Baldi
Jest pa pravim, da si čudna, Pikaču:)8)

Mi imamo od plastike pretežno Tupperware posode, zato o njih samo pohvalne besede. Se pa strinjam s trditvijo, da so precenjene, a mi za dobre stvari nikoli ni žal denarja.

Teh za otroke pa še nimamo in si jih še sploh nisem ogledal, razen v katalogu. Annny, če se boš kakšno soboto sprehajala po ljubljanski tržnici, je tam "štant", kjer prodajajo to posodo (brez vsaj meni nadležnih predstavitev). Meni je najbolj všeč, da si izdelek ogledam na licu mesta, če me kaj zanima vprašam in potem kupim ali pa tudi ne.

LP:pujs:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Tupperware
9.5.2005 9:47:21   
Annny
Ojla,
Baldi, najlepša hvala za to informacijo!
Iskreno povedano, tudi meni ni preveč do predstavitev na domu..mislim, ne da bi imela kaj proti, samo da bi bila 'psihično prisiljena v nakup'..:zmeden2:
Mi je pa povsem jasno, da zastonj nihče ne dela in da si tu plačan v določenem % od vrednosti nakupov.
Mogoče je pa odvisno tudi od predstavnice in njene profesionalnosti- gotovo se s TPW ukvarjajo take in drugačne osebe..nekatere tudi pokvarijo vtis (tako kot je to pri kakih predstavitvah kozmetike ipd.).

No, ampak tukaj nismo zato, da bi šimfale čez predstavnice- če je kvaliteta izdelka super, mi je to dovolj.

Še nekaj, tiste, ki ste predstavnice:
nikoli mi ni bilo jasno, ali je tudi TPW MM (mrežni marketing)? Ali gradite mrežo potrošnikov? Vesela bom odgovora, lahko tudi na privat.

Lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Tupperware
9.5.2005 9:50:48   
Annny
Aja, glede 'precenjenosti'.
Treba je razumeti, da je od vsakega kupljenega izdelka plačana proizvodnja, transportni stroški, carine ipd, veleprodaja in maloprodaja..kupci nimamo kaj;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Tupperware
9.5.2005 10:55:44   
ciciban
Puncica!
Posoda za kruh ponavadi postane rosna-ce je postavljena poleg prostostojecega hladilnika ali pa ob prevelikih temperaturnih razlikah.NPR pozimi,ce zracimo prostor se posoda rada orosi...potem jo je treba odpret,da se tem.zraka v posodi izeneci z sobno t.Paziti je treba,da ne damo v posodo toplega kruha.Ce enkrat kruh v posodi ze splesni,potem je treba posodo scistit z 75% alkoholom-plesni ne odpravimo samo z detergentom in vodo.Pomembno pa je tudi da se posodo vsaj 2xna dan odpre-da se zrak zamenja.Toliko o posodi za kruh-upam,da sem kaj pomagala!;)

Ne razumem zakaj kupujes nekaj,ce ne potrebujes? Ce rabis vzames,ce ne,pac ne vzames.Kdo ti lahko zameri,ce nekaj ne potrebujes???:zmeden:
LP

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Tupperware
9.5.2005 10:57:08   
KIRA
se pridružim pikaču. nič posebnega, sam drago je. za isti denar si vsak mesec lahko nove posodice kupiš, če češ.
moram pa rečt, da sama nisem kupila nič, ma pa ena moja frendica tega miljon kosov, ker se občasno s tem ukvarja, pa mi jih je pred asom par podarila.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?