Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tunizij-Djerba ali Hammamet? 5.10.2006 14:16:41
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Sem bila pred par let i hammametu in se mi je zelooo dopadlo. Hrana, plaža, okolje vse super. Smo pa bili letos na djerbi pa smo bili malo razočarani. Je bilo tudi ok samo jaz sem pričakovala vsaj podobno kot v hammametu.
|
|
|
|
RE: Tunizij-Djerba ali Hammamet? 5.10.2006 14:23:23
|
|
|
|
baguSka
|
jst sm tud na djerbi bla, pa so mi pol vsi rekla zakaj sem sla tja, ker je v hammametu al pa tunisu 100x boljs..
|
|
|
|
RE: Tunizij-Djerba ali Hammamet? 5.10.2006 14:36:19
|
|
|
|
mml
|
Mi smo bli pred 10 dnevi na Djerbi z 9 mesečno in smo se meli super. Pričakovali in dobili dober hotel, plaža takoj ob hotelu, hrana super, ljudje prijazni, poleg tega v hotelu velik notranji in zunanji bazen, fitnes,... Nismo pa iskali nočne zabave, dodatnih izletov, mestnega vrveža... ...tako da odvisno kaj iščeš.
|
|
RE: Tunizij-Djerba ali Hammamet? 5.10.2006 14:52:33
|
|
|
|
clea
|
2 leti nazaj sem bila v hammametu (hotel melia flora park - yasmin) in je bilo super Sem pa vzela še safari in je bilo še bolj super
|
|
|
|
RE: Tunizij-Djerba ali Hammamet? 5.10.2006 17:48:32
|
|
|
|
SašaR
|
Kva pa tisto letovišče ki je nižje od Hamameta. A je EL jem al kak že. Da je ful prilagojeno za otroke oziroma za družinice. Hrana naj bi bila veliko bolj evropska kot v Hamametu. Drgač sva bila midva pred 2. leti v Hamametu in nama je bilo super. Sam takrat še nisva imela otroka.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2006 19:52:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?