Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tulipani v koritih na okenskih policah? 27.10.2007 20:14:37
|
|
|
|
noe
|
Po moje bi šlo, sej narcise pa žafranie pa sadijo tako.Če ne pa letos kar poiskus eno korito, pa boš vidla.
|
|
|
|
RE: Tulipani v koritih na okenskih policah? 27.10.2007 20:17:01
|
|
|
|
NEVA-1
|
jaz mislim, da je možno, v naši ulici je imela ravno to pomlad ena gospa polna korita tulipanov.... saj čebulice v gredicah tudi jeseni posadiš, samo da ne bojo preveč na suhem...
|
|
|
|
RE: Tulipani v koritih na okenskih policah? 27.10.2007 20:20:42
|
|
|
|
Seven*
|
To pomeni, da jih posadim in pustim tako na oknih, ali jih lahko imam spravljene posajene na sobni temperaturi.. A katera ve, ce morajo pomrznit, da potem zrastejo al morajo biti samo dovolj zgodaj posajeni?
|
|
RE: Tulipani v koritih na okenskih policah? 27.10.2007 20:23:31
|
|
|
|
NEVA-1
|
na sobni temp. znajo kar kmalu ven pokukat, meni na sonči legi že februarja, če ni snega, ven začnejo kukat, če pa morjo pomrznit pa ne bi vedla
|
|
|
|
RE: Tulipani v koritih na okenskih policah? 27.10.2007 20:55:54
|
|
|
|
noe
|
Ne smejo pomrznit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2007 21:12:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Tulipani v koritih na okenskih policah? 27.10.2007 21:31:37
|
|
|
|
Anuška79
|
Lani sem imela v koritih na balkonu, na oknih in pri vhodnih vratih: tulipane, narcise, teloh, zvončke, hiacinte in krokuse. Celo zimo sem jih imelav zavetju na balkonu pokrite s staro rjuho (bolj zaradi mačkov ter vetra). Spomladi je vse zelo lepo cvetelo. Letos sem čebulčke posadila kar med resje - lani sem imela to le v dveh koritih in je bilo čudovito.
|
|
|
|
RE: Tulipani v koritih na okenskih policah? 27.10.2007 21:33:16
|
|
|
|
MAJDA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anuška79 Lani sem imela v koritih na balkonu, na oknih in pri vhodnih vratih: tulipane, narcise, teloh, zvončke, hiacinte in krokuse. Celo zimo sem jih imelav zavetju na balkonu pokrite s staro rjuho (bolj zaradi mačkov ter vetra). Spomladi je vse zelo lepo cvetelo. Letos sem čebulčke posadila kar med resje - lani sem imela to le v dveh koritih in je bilo čudovito. Ali mi lahko poveš prosim kdaj si jih posadila? Hvala!
|
|
|
|
RE: Tulipani v koritih na okenskih policah? 27.10.2007 22:48:37
|
|
|
|
Anuška79
|
Mislim, da je bilo nekje okt - novembra. V bistvu sem jih sadila takrat, ko sem pospravljala poletno cvetje z okenskih polic.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?