|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tujec v Tunizijo - pomoč
2.3.2009 10:55:44   
MLADAMAMICA
Mam en "hud" problem, in sicer bi rada rezervirala sedemdnevno počitnikovanje v Tuniziji. Moj mož pa ni državljan Republike Slovenije.
Povprašala sem že:
- Ministrstvo za notranje zadeve RS,
- Ministrstvo za zunanje zadeve RS,
- Konzulat za Afriko in Tunizijo v Avstriji,
- Ministrstvo za turizem v BIH,
- Upravno enoto Ljubljana...

in mi nihče ni znal povedat, ali moj mož potrebuje vizum. Prosim za pomoč tistih, ki ste potovale v Tunizijo z tujcem - državljanom BiH.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tujec v Tunizijo - pomoč
2.3.2009 11:17:12   
zmajči25
Če potrebuješ informacijo ali tvoj mož, ki je državljan BiH, potrebuje vizum za Tunizijo, se obrni na veleposlaništvo BiH v Ljubljani. Ti bodo zasigurno znali povedat.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2009 11:18:30   
MLADAMAMICA
Hvala zmajči, bom poskusla še tu.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2009 13:27:24   
gita10
ne potrebuje niti za Tunizijo niti za Turčijo. Mi smo bili nazadnjev Tuniziji lani v avgustu in ni bilo potrebno. Drugače pa meni niso hoteli dati informacije na ambasadi Bih ( kjer mimogrede ne vem če je kdo normalen ) in sem klicala direkt v Sarajevo na Ministerstvo za zunanje zadeve.

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2009 7:28:43   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

ne potrebuje niti za Tunizijo niti za Turčijo. Mi smo bili nazadnjev Tuniziji lani v avgustu in ni bilo potrebno. Drugače pa meni niso hoteli dati informacije na ambasadi Bih ( kjer mimogrede ne vem če je kdo normalen ) in sem klicala direkt v Sarajevo na Ministerstvo za zunanje zadeve.

najlepša ti hvala. jaz klicarim že dva tedna povsod, pišem maile in nihče "ne zna" odgovorit. pa ima tvoj začasno bivanje ali stalno v RS?

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2009 13:21:33   
gita10
začasno bivanje za enkrat, čakava na izpis iz Bosanskega državljanstva ker zagotovilo Slovenske države je že dobil v oktobru, da dobi Slovensko državljanstvo zdaj pa na ambasadi nekaj komplicirajo. Uglavnem ta ambasada je čista katastrofa tako brezobraznih ljudi ( ker bosanci so večino prijazni ) kot so pa tam  pa še v življenju nisem videla. Takrat ko smo šli v Tunizijo je imel začasno za 3 leta.  drugače pa v muslimanske države Bosanski državljani lahko potujejo brez vize. Pa boš vidla če boste šli v Tunizjijo kako vas bodo po rokah nosili, če si muslimanka potem tako znaš malo arabsko, mi smo bili pri njih doma, Amir je z njimi vsakič ob petkah odšel v Đžamijo,Mi smo bili 14 dni na Djerbi in 14 v Hammmetu tako da sem tam še jaz nekaj arabskih besed naučila.  

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2009 13:46:31   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: gita10
Takrat ko smo šli v Tunizijo je imel začasno za 3 leta.  drugače pa v muslimanske države Bosanski državljani lahko potujejo brez vize.

Hmm, moj ma pa do 23.7. vizo, pol pa mu bo šef vložil za tri leta, s tem, da greva na morje Hammamet, 29.7.2009 user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2009 14:09:40   
gita10
ja saj je vseeno ker se vizene glede ko pride v Tunizijo, važno je da je veljavna ko pride nazaj. Sicer pa ali nista  poročena - uredita si osebno delovno dovoljenje in potem vizo - ne čakaj na delodajalca, ker so pri menjavi službe sami problemi. Pošljita papirje na Zavod za zaposlovanje za osebno delovno dovoljenje če te kar koli zanima se obrni name preko zs ker jaz sem že skoraj diplomira na teh zavedavah.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?