|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi zame je napočil čas....
2.5.2005 9:17:21   
Anonimen
...in jutri grem v službo po enem letu.
Ne vem, al naj se vesele
im, al ne :zmeden2:
Po eni strani že kar komaj čakam, da bom zopet med otročki v šoli,:bravo: po drugi strani bi pa kar še bila doma pri svojem :duda:9nebesa
Ampak tako pač je.
Obenem sporočam, da bo sedaj časa za RR zelo malo. Vas bom pa še prišla pogledat in pokukat ter kaj povprašat.
Bodite še naprej vesele in nasmejane.:bravo:

Pozdravček od Kristine :rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
2.5.2005 9:23:09   
HuAnita
Po prazniku dela - delo, ne?;)
Saj bo! :rozica: Pri so meni še sicer 4m do takrat, ampak me je že zdaj groza, kako bo:((.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2005 11:03:33   
mtd
ojla,
Kristina:rozica:, drži se!!!! Saj mali Filipek bo itak ok, saj veš, kako uživa v varstvu, pa tudi 25. 6. bo kmaAAALu, zihr,

uh uh, to nas vse čaka prej ali slej:((

pozdravček tebi in tvojim dragim,

jaz z mojima 2 dedcema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2005 11:05:37   
Anonimen
:bravo:zame je pa vsak dan isti,ker sem doma:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2005 11:09:23   
dory
Kristina evo velkome..mene isto caka...se par dni pa gremo v akcijo...

Definitivno pa ostanemo na vezi kajne?

lp tudi od naju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2005 11:11:02   
puncica
Tudi men se jutri izteka porodniška ampak imam hvala bogu še mesec dopusta, tako da začnem 30 maja:bravo: Glavo pokonci, sej bo šlo.

Sicer pa tako bajdvej a je tvoja slikca ta z dudo v mami?:ups: Ja je, točno ta je, sem šla še enkrat gledat:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2005 12:34:50   
Gina
Kako Kristina, a nimaš še starega dopusta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2005 12:39:48   
Anonimen
Gina, me potrebujejo. Ena je šla konec aprila na porodniško...tko da...moram it delat :((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2005 13:26:42   
mtd
ej, Gina,
a misliš, da so ga meni pustili koristit, stari doput, namreč, ga mam še 16 dni, pa morm jt tut delat kmalu:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.5.2005 13:50:36   
bini
kako ste si pa to uštimale punce???
jest pa lahko koristim stari dopust (tud učitelca valda) in grem 'šele' 13. junija v šolo... ampak očitno mam ful srečo - je pa res da sem težila sto na uro...
no, kakorkoli, boste pa med drugimi počitnicami lahko mal več s svojimi sončki..
srečno kristina!! ti kar uživaj v šoli, popoldne boš pa tolk bolj uživala s sinetom :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.5.2005 19:19:07   
.ču
Kristina,tud jes grem in to čez dober teden:(po skoraj dveh letih odsotnosti.
Me kr na WC zaviža,če preveč o tem razmišljam:(sploh pa ne vem kako bom ponoči kej spala,ker bom samo to razmišljala,da ja ne bom zaspala,moram pa že pred peto zjutraj vstat:(

Poj se pa spomnim,da v bistvu nimam kej jamrat,delat je treba in velik je takih mamic,ki bi rade delale,pa nimajo službe.
Na začetku se bomo mal lovili,kar se organizacije tiče,poj ko bo pa zadeva zlaufala,pa ne bo več tako strašno:)upam.
Jes mam pa še clo 4 izmene,tko da se bom še na nočne mogla prvajat.

Drži se:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.5.2005 19:21:26   
ZARA
joj mene...a pol greste VSE delat...:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.5.2005 19:22:54   
Anonimen
:)-jaz pa ne grem več delat:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.5.2005 19:24:30   
ZARA
maš na RR dost dela,ane???
Jst tud...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.5.2005 19:25:55   
Anonimen
:((če sem vam odveč povejte:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.5.2005 19:28:20   
ZARA
Pika09 ja zakaj pa zdej jokaš,a sem kej tazga rekla??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.5.2005 19:31:14   
Anonimen
:)-mogoče sem narobe razumela tvoj stavek,vendar res ne grem delat mi je lepše doma pri mojem:duda:in:love:pa na RR.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.5.2005 19:35:45   
ZARA
ojej,ja si ga...;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.5.2005 19:37:35   
Anonimen
:zaspan::duda:je zaspan pa ga moram dati spat,se kasneje vidimo:zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.5.2005 21:12:47   
TaRe*
jAZ GREM PA DELAT JULIJA,PA MAM ŽE ZDEJ PREBAVNE MOTNJE ,ČE SE SPOMNEM:zmeden:
Vedno bolj razmišljam o tem,da bi še enga:duda:ušpičla,pa bi bla še mal doma:sloncek::sloncek::sloncek:mal hca mora bit:bravo::bravo:

Kristina....a mate vi tole slikco v MAMI mogoče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.5.2005 21:18:18   
mamsi
Joj že ta drug post dons o odhodu v službo, o nastopu vrtca,... v glavne tem, kar me čaka čez 3 tedne :((:((:((. Prou orng me tiši not. Upam, da boš začetek z lahkoto prebrodila.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.5.2005 21:38:52   
Gina
Aja, a tako je. Ja kaj pa te rabijo zdaj, ko je že konec leta? A da boš za ene otroke, ki jih sploh ne poznaš, ocene napisala?:)-:)-
Hecam se, ampak je pa res, a veste, vse, ki ste v šolstvu - obvezno vam morajo dovolit koriščenje lanskega dopusta do konca junija, ne morejo vam ga kar ukrast, ne glede na to, koliko se zgovarjajo, da ministrstvo ne plača. Je prišla že lani okrožnica, da ga tistih 10 dni pred porodniško, ne glede na vse, morajo dovolit koristit, za zdaj, po porodniški, je pa itak z zakonom določeno, da morajo tudi omogočit. Glede na to, da zdaj ni več počitnic, v katerih bi vam to omogočili, vam morajo ob koncu porodniške. Kar malo zatežite. Jaz ne bom več šenkavala dopusta, sem bila tudi tako zmešana po prvem porodu, da sem to, enako kot Kristina, tudi naredila.

Aja, še za Bini, jaz imam pa konec dopusta 14. junija (sem imela mesec podaljšano porodniško, zaradi treh otrok).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.5.2005 22:32:30   
bini
hej Gina.. potlej se pa zjutrej dobiva na eni kavi - 14. junija - jest bom že v formi, ko bo že en dan za mano, pa bom še teb pomagala do službe :)-:)-.. a ti si tud v šolstvu??

glede dopusta - hudič je, ker ti mora star dopust odobrit ministrstvo in ker samo tistim odobrijo, ki se vračamo konec šolskega leta, drugače pa načeloma po tisti okrožnici še vedno velja, da kao mi koristimo dopust med počitnicami - mam enga kolega prjatla pa mi je to takole stolmaču 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.5.2005 22:42:42   
Gina
Ne, ne, tako stolmačijo ravnatelji, sicer so ti pa po zakonu dolžni dati dopust. Naj jo pa zdaj zaposlijo za en mesec, ampak pred 30. junijem ji morajo omogočit koriščenje starega dopusta. To v bistvu kršijo zakon, če tega ne storijo. Sem jaz čisto vse tele zakone dobro prebrala. Samo ljudje se ne znamo zase potegnit. Saj so meni tudi lani ukradli 10 dni, čeprav sem zelo sitnarila in klicarila okrog. Ampak je še bila luknja v zakonu. Ko sem pa ravno šla na porodniško, so pa sporočili ravnateljem, da tega ne smejo več delat!!! Poglej kako bi mi tistih 10 dni zdaj prav prišlo.:)-:bravo:

No, vsekakor se bom spomnila nate takrat.:kava: :bravo: LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.5.2005 21:25:35   
Anonimen
Gina, dopust mi bodo izplačali. Sem se tako zmenila. Pravzaprav so me prosili, če pridem sedaj delat, ker sem bila že dogovorjena, da bom še nekaj časa na dopustu. kolikor je meni zanno, lanski dopust lahko koristim do 31. avgusta. Tako mi piše na odločbi. Ker bo novega + starega dopusta preveč za vse počitnice, mi bodo višek izplačali. Tako smo se zmenili in sem tudi podpisala.
Drugače pa imam individualno delo z učenci s posebnimi potrebami. Sem prosila, naj me ne dajo v razred. In so me hvala Bogu upoštevali. Teh 8 tednov bo en dva tri minilo :)

Hvala vsem za lepe želje ob začetku.

Tare, ja me je puncica opozorila, da je moja duda v Mami ..in še nekaj drugih sličic. Jaz še nism vidla...jo morm še kupit :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?