Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tudi pri nas smo delavni! 3.7.2008 18:30:09
|
|
|
|
carpe diem
|
Pozdravljene! Berem vsa že dalj časa, danes pa se vam tudi pridružujem. Tudi midva z možem pridno delava na bebici, pa je že 5 mesecev naokoli, pa še vedno nič No, saj vem da imam še veliko časa, samo želja pa je vedno močnejša. Ta mesec sem še toliko bolj zmešana, saj sem menstuacijo vsa leta imela točno 28 v mesecu, le prejšnji mesec pa 23 - in to na dopustu seveda. Hmmm. Sedaj niti ne vem, kdaj približno je ovulacija, niti kdaj bom dobila... V glavnem, lepo pozdravljene vse, pa se še slišimo. Lep dan
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 3.7.2008 18:38:48
|
|
|
|
pokica_
|
Dobrodošla novinka ! Lepo, da si se nam pridružila, tako nas bo še več , torej bo tudi več! Glede tega, kdaj se bo prijelo, pa res nimamo nevem kake moči, razen tega, da spremljaš svojo O in takrat mal bolj pospešeno slončkata . Ampak, kot vidiš tudi to ni pogoj za . Tudi mi delamo na tem, res da šele 2. mes, ampak se trudimo. Jaz verjamem, da bo enkrat... Kaj pa če si že , pa še ne veš? Pusti se presenetit! LP
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 3.7.2008 18:44:04
|
|
|
|
tj81
|
carpe diem...tudi pri nas je bilo prejšnji mesec tako in sedaj sploh ne vem, kdaj imam O. No, bom mogla bit malo bolj pozorno, da bomo "zadeli" tiste dneve, a ne? Ehhhhh, pa sej bo, boš vidla - pol bodo pa sami +++++ okol nas.
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 3.7.2008 19:55:24
|
|
|
|
carpe diem
|
Hvala punci..Ja, kar težko čakam ta magični +. Sama se še nekako trudim, da ne bi ves čas mislila na to, a kaj, ko so tu drugi ljude. Marca sva se poročila in sedaj vsi nekako kar pričakujejo nosečnost. In kamorkoli greš je to prvo vprašanje.... Pa se mi zdi tako neumno, da bi vsem nekaj razlagala, ...Pač rečem, ko bo bo...In potem dobim tisti začuden pogled, ki mi pravi: ja zakaj sta se pa poročila Halooo???? Ja, na čase je to prav utrujajoče....
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 3.7.2008 20:56:06
|
|
|
|
Naja30
|
Včasih mislijo ljudje, da se dva poročita samo zarad otroka. Kot da ga brez poroke ne moreta imet. Če pa se na hitro poročita, pa sploh vsi sprašujejo, če je noseča. Nič ne skrbi, saj bo tudi pri vama. Včasih, ko se posvetiš delanju otroka, se lahko vse zmiksa. Lahko imaš redne M kot urica, pol pa na enkrat postanejo neredne. Držim pesti, da vama čim prej rata!
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 3.7.2008 21:01:56
|
|
|
|
ziva1
|
Tudi mi se trudimo od decembra. Meni se je M ciklus podaljšal, ne vem zakaj prej je bila M prisotna na 23 dni, zadnja dva meseca pa je kar na 25-26 dni. Verjetno je to zaradi "psihe", ker pa želja, da bi zagledala raste iz meseca v mesec in sem nestrpna. Ravno danes sem zagledala , ki mi je pokvarila dan. Bomo pridni še naprej, a ne punce .
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 3.7.2008 21:41:47
|
|
|
|
pokica_
|
ziva1 , bo pa naslednji mes šla na dopust, kajne ? Ah kaj češ...saj nič ne mormo . Jaz sem tudi imela prej po prenehanju tabletk cikle dolge po 45, 40 dni, sedaj 2 zadnja mes pa že 28 dni. Vsakič ko grem na wc, grem z strahom, da zagledam . Danes nebom jedla lubenice, ker me je včeraj preveč stala .
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 7.7.2008 9:04:11
|
|
|
|
sharona
|
IZVIRNO SPOROČILO: carpe diem ja zakaj sta se pa poročila Halooo???? ne sekiraj se ... jst sem iste pripombe poslušala ... pa sem rekla - midva sva se poročila iz ljubezni ... to jim najbolj zapre usta in potem sem čez eno leto, ko se nama je zdelo, da je ta pravi čas, v prvem poskusu zanosila ... če bi to vedeli, bi se požrli od zavisti
< Sporočilo je popravil sharona -- 7.7.2008 9:05:48 >
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 7.7.2008 9:06:23
|
|
|
|
sharona
|
pa
< Sporočilo je popravil sharona -- 7.7.2008 9:07:20 >
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 7.7.2008 9:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro vsem ...tudi jaz sem "nova"...moram vam zaupati, da sem se že veliko naučila in upam da se še bom..
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 7.7.2008 13:28:35
|
|
|
|
čipka
|
In potem dobim tisti začuden pogled, ki mi pravi: ja zakaj sta se pa poročila Halooo???? vem kaj prestajaš-ni lahko ko te vsi sprašujejo-sploh ti je težko ko to poslušaš od svojcev skos eno in isto...tudi pri meni je bilo tako-mi2 sva nekak 6 mesecev delala na in ni bilo nič-sploh mi je že 1-i mesec bilo žal da sem zaupala mami da delava na otroku in pol je vsake 3 tedne klicala, da ne govorim o tem da je vsem povedala ..šele nato ko sem se sprostia in nisem mislila na to da morem na vsak način zanositi se je prijelo..in mama je šele v 3 mesecu zvedla za to...tako da.. ne govori nikomur da delata na tem..najboljš da rečeš če bo bo, če ne pa pač ne in poročila sta se iz ljubezni-jim boš usta utišala..držim pesti da čimprej zagledaš magični +
|
|
|
|
RE: Tudi pri nas smo delavni! 7.7.2008 15:40:00
|
|
|
|
carpe diem
|
Jaz sem si obljubila, da ne bom neprestano mislila o naraščaju.. In nekako mi je res uspelo pozabiti tudi na ovulacijo in na vse dneve, ki jih znam dobesedno na pamet. Danes, ko sem se vsedla za računalnik, pa sem dobila opomnik, da je čas ovulacije..... Hja, še ko se trudim, me na to opomne tehnologija No, seveda sva midva zato še toliko bolj pridna.... Aja, še nekaj.. Koliko je resnice v tem, da so spolni odnosi na vsake dva dni veliko bolj uspešnejši kot vsakodnevni spolni odnosi? Sem malo brskala po inetrnetu, pa sem naletela na povsem različne informacije.... Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?