Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 19.4.2005 21:19:58
|
|
|
|
HuAnita
|
:bravo: :bravo: :bravo: Mi ga tudi že težko čakamo, bo Pina obrusila vse igračke in žličke, tako jo muči...
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 19.4.2005 21:42:30
|
|
|
|
Maxica
|
:bravo::bravo::bravo: Pri nas pa še nič ne kaže:(:zmeden:...
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 19.4.2005 21:43:47
|
|
|
|
tinadvojčica
|
:bravo:No naj se še jaz malo pohvalim;Nika ga je dobila že prejšnji teden Naja pa je danes dobila kar dva naenkrat.Spet šok saj sem vse to pričakovala kasneje.Pa vseeno :bravo::bravo:za moji princeski!Pa seveda čestitke!!!
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 19.4.2005 21:48:09
|
|
|
|
Pupica
|
tinadvojčica čestitke tudi za vaše zobike:bravo::bravo::bravo: HuAnita, čudno mi je le, ker ni imela nič vročine, jedla je normalno, nič več kot običajno ni vlačila stvari po ustih. SKratka čist tiho, brez pompa:zajcek::zajcek:
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 19.4.2005 21:52:37
|
|
|
|
urši*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: naj povem to, da me je danes klicala kolegica in je tamala dobla včeri 3 zobe , menda, poleg tega , da ima že dva!!srtara je 5 mesecev!!!pa tudi nje je ime Tia!!! tvoji Tii, pa še enkrat:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 19.4.2005 21:57:42
|
|
|
|
Pupica
|
urši* čestitke predaj tudi ponosni mamici male Tie:bravo::bravo::bravo: Ja sej jaz sem samo srečna, da jih ni zgodaj dobila, ko sem bila jaz toliko stara kot Tia, sem imela že 8 zobkov. Pri enem letu in pol pa so bile luknice:((:( Pa tudi spala baje nisme 1 teden skup, ko sem pri 4 mesecih dobila prve dva:( Pri Tii pa sploh nisva nič opazla, ni bilo ne vročine, jedla je normalno, ni bilo driske, ni se slinila, le moj :love: je skoz govoril, da je tako zelo mirna:zmeden:Samo men se ni zdela...
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 19.4.2005 22:47:16
|
|
|
|
andrejaz
|
:bravo::bravo::bravo: za prvi zobek. Mi smo pa zaenkrat še zmeraj brez
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 19.4.2005 22:54:40
|
|
|
|
Pikabu
|
Dobrodošli v svetu zobatih. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 20.4.2005 7:58:57
|
|
|
|
dory
|
:bravo: Tia :) zdej pa hitr slikat pa v album :)-
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 20.4.2005 9:08:39
|
|
|
|
Pupica
|
teja&maj to umetnost bom prepustila tebi:)-:)-:)-:)- še mi2 z očkotam sva ga komej vidla9nebesa
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 20.4.2005 9:42:15
|
|
|
|
bini
|
čestitam, pa želim, da bi tud sledeči zobki prihajali s tako lahkoto...:bravo: pri nas je bil prvi in drugi kar tako mimogrede zunej, brez problemov.. pri zgornjih enkicah smo se pa namučili, imeli mal vročine, mal driske, posledično še mal prehlada - ampak zdej pa že sijeta mala zobeka :bravo:
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 20.4.2005 10:55:38
|
|
|
|
dory
|
Umetnost...vidim,da gre tebi bols od rok :):)-
|
|
|
|
Tudi pr nam se je pojavil 20.4.2005 11:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi mi se lahko pohvalimo:bravo::bravo::bravo: v soboto je najprej pokukal desni, danes še pa levi. Melani je bila malo bolj sitna, vendar brez vročine. lp:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?