Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tudi po naravni poti-četverčki 19.5.2006 9:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred dnevi so se staršema rodili štirje fantki.Skoraj vso nosečnost,so bili prepričani,da bosta dva,tik pred koncem,je ultrazvok razkril,da sta še dva Po prvem šoku,neizmerna sreča.Umes ni bilo nič zdravljenja za nepolodnost,nobenih dodatnih intrvencij zdravnikov,kar samo po sebi je prišlo. Srečni očka pravi,da jih že razlikuje. Pa veliko sreče staršema in majhnim nedobudnežem. (ne pri nas,v tujini se je zgodilo)Hočem povedat,da je narava včasih zelo neprevidljiva.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 19.5.2006 9:08:02 >
|
|
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 19.5.2006 12:58:31
|
|
|
|
TONČI.
|
Bravo.
|
|
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 19.5.2006 13:05:27
|
|
|
|
dulcinea
|
To je pa šok, če izveš malo pred porodom, da bodo kar štirje. Že dva sta ponavadi malo šok.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 22.5.2006 9:58:37
|
|
|
|
saša80
|
v našem koncu so se pred dobrimi 3 leti rodili tudi četvorčki...saj so bili po tv, če je mogoče katera gledala, so pa iz slovenj gradca lp saša
|
|
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 23.5.2006 15:20:03
|
|
|
|
Ancy
|
Saša80, a to mislis une, ki so jih imenovali prvih nekaj dni kar A, B, C in D ?
|
|
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 23.5.2006 20:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No tega pa nisem vedela.Ja pa so po naravni poti ali sta se starša zdravila za neplodnost.Tu bi pol bila razlika.
|
|
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 29.5.2006 20:01:29
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Tudi jaz poznam četvorčke ,ampak žal ne po naravni poti
|
|
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 29.5.2006 20:41:45
|
|
|
|
zara3
|
A ni vseeno??? Po naravni poti ali pač ne???? Pomembno je da so vsi štirje zdravi. Se opravičujem, ampak tole po naravni-umetni poti mi že kar malo preseda. Velikokrat se zgodi da grem s svojimi trojčki na spehod in me ogovori kakšna ženska in sicer: 1 vprašanje: Uf, a so trojčki? 2 vprašanje; Ste bili na umetni, ne? Na začetku sem se še prijazno izmotavala, sedaj pa kar rečem da je to osebna zadeva o kateri se ne pogovarjam na ulici. Evo, pa sem se malo potožila. Hvala za razumevanje. lp,z
|
|
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 2.6.2006 18:27:19
|
|
|
|
lucios
|
IZVIRNO SPOROČILO: zara3 A ni vseeno??? Po naravni poti ali pač ne???? Pomembno je da so vsi štirje zdravi. Se opravičujem, ampak tole po naravni-umetni poti mi že kar malo preseda. Velikokrat se zgodi da grem s svojimi trojčki na spehod in me ogovori kakšna ženska in sicer: 1 vprašanje: Uf, a so trojčki? 2 vprašanje; Ste bili na umetni, ne? Na začetku sem se še prijazno izmotavala, sedaj pa kar rečem da je to osebna zadeva o kateri se ne pogovarjam na ulici. Evo, pa sem se malo potožila. Hvala za razumevanje. lp,z zara3, popolnoma se strinjam s tabo. Tudi mene to strašno moti, ko me vprašajo: a so bili umetno al naravno. Kot da sem mašina za rojevat !! Kolikor se mene tiče, je vse naravno, tako ali drugače, saj ne pridelujejo semen v aparatu, a ne? Tako, sedaj je pa tud men lažje...
|
|
RE: Tudi po naravni poti-četverčki 2.6.2006 18:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zara, .udicos, drugič jim recita: Ja, umetniški so, ja. A ne vidite kako so lepi? BTW, a so umetni al naravni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?