Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 12:55:37
|
|
|
|
total
|
Žal mi je zate,ampak ne obupaj,kmalu boš spet vesela.
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 13:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čutim s tabo, spet čutim kako hudo je. Saj bo bolje, verjemi da bo. Dobro? Meni še ni, pa je že od tega skoraj 8 mesecev. Bo pa bolje, zagotovo. In tudi naju čaka sreča nekje!
|
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 13:13:09
|
|
|
|
tinaaja
|
Jasnina, zal mi je, da se ti je to zgodilo. jaz sem tudi morala prekiniti v 13 tednu. Ko se ravno oddahens, da je najbolj rizicno obdobje za tabo, pa zves tako grozno novico. Tezko je komentirati delo G .. definitivno se mi zdi, da je 2 tedna predolga doba. in moral bi posvetiti vec pozornosti tebi ob takem soku. Je tudi za njih grozno, kljub temu, da ne pokazejo, ko ugotovijo nekaj takega. Vsaj pri svoji sem videla, kljub temu, da je delovala zelo oddaljeno od mojega problema, da tezko povedo slabe novice. Ni pa prav, da je tako na hitro te odpravil. A moras v bolnico za 3 dni ali te bodo dali samo na ciscenje? Kljub temu, da je tezko, verjami, da si bos opomogla... Vzami pa si toliko casa, kot ga potrebujes in porabi veliko robckov, da si vsaj malo olajsas bolecino z jokom.
|
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 13:21:13
|
|
|
|
KODA
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 13:28:01
|
|
|
|
sonchek
|
groza, pa ne še ena....pa kam se ta svet vrti... Hudo mi je, žal mi je....vem da je hudo in spet so me oblile solze, ker sem se spomnila nase in na svojo pikico... Izjoči bolečino, ne pusti se prepričati, da ti ne sme biti hudo...ker marskikdo ne ve, kako zelo to boli....počasi, zelo počasi bo bolečina popoščala, pozabila ne boš nikoli....
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 13:29:19
|
|
|
|
digi
|
Nič se sekirat, kar novim bitkam nasproti, čeprav ni lahko...
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 13:32:13
|
|
|
|
srki
|
Moje iskreno sožalje . Izlij svoje občutke, izlij žalost iz sebe, vendar ne obupaj, misli pozitivno.
|
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 13:49:48
|
|
|
|
Majabo
|
vem,da se spasujes kako in zakaj veliko nas je ki te ne poznamo, pa cutimo s tabo in ti zelimo da si mocna in da bo vse dobro posiljam ti pozitiven objem T.
|
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 18:06:35
|
|
|
|
lana38
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 20:14:13
|
|
|
|
PBJ
|
Žal mi je ... jutri bom mislila nate...
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 4.5.2006 20:40:13
|
|
|
|
x_srečka_x
|
|
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 6.6.2006 9:57:14
|
|
|
|
barby113
|
Tudi jaz sem šla čez to moro. V osmem tednu nosečnosti so ugotovili, da je plod nehal rast in da ni več srčka. Potem je sledilo čakanje in seveda čiščenje. Zdaj je v meni praznina in točno vem kako se počutiš. Groza. Potolažim te lahko z upanjem, da bo boljše ampak če sem odkrita se grozno bojim ponovne zanositve saj si ne predstavljam, da bom ponovno šla čez to moro. Zdrži, nisi sama. Enkrat pa nam bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 6.6.2006 10:13:03
|
|
|
|
cmokec
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 6.6.2006 10:25:46
|
|
|
|
Bubamaraa
|
........hudo mi je zate.......
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 6.6.2006 10:27:36
|
|
|
|
cukerček
|
meni je tudi hudo zate
|
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 6.6.2006 10:41:26
|
|
|
|
Tejči
|
To mi je pa tako grozno prebrat Le pogumno naprej, seveda se sedaj izjoči, da si olajšaš dušo, potem novim zmagam naproti! Sreča te čaka!!!
|
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 6.6.2006 11:35:54
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 7.6.2006 13:05:27
|
|
|
|
Barbs
|
Ko se sprašuješ "zakaj ravno jaz " , ne najdeš odgovora . Ker ga ni. Zagotovo pa sreča je. Tudi zate. Drži se!
|
|
RE: Tudi mojega baby-a ni več 12.6.2006 11:38:15
|
|
|
|
Jasnina
|
Hvala vam vsem! Lepo je čutiti podporo in brati vzpodbudne besede ... Še so tukaj večeri, ko se obrnem na bok in jočem, jočem ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?