malika
|
Evo pa nam je uspelo. Po tistem pisanju v soboto zjutraj se je končno zbudil še moj :love: in ko sem mu rekla, da se nekaj dogaja je že bil oblečen in umit, obrit,... v 5 min; jaz pa sem še vedno sedela za računalnikom na RR, v pižami in gledala na uro. Ko me je res debelo pogledal, sem mu samo mirno povedala, da so popadki sicer na tri minute, ampak meni se ne zdijo močni :zmeden2: . No potem je vse stvari vzela v roke naša Metuljčica 04 in me dobesedno nagnala v porodnišnico.:)- Tja sva prispela ob 10 zjutraj. Popadki so bili še vedno na tri min, mogoče malo močnejši, ampak meni še vedno ne boleči. In potem me pregledajo in rečejo:" Oho gospa, ja mi pa smo odprti že za dobre tri cm, gremo rodit!" No v porodni sobi so mi namontirali še CTG, pa mi predrli mehur. Prvih par popadkov sva se še smejala, jaz sem modrovala, da hočem še najmanj enega otroka , moj pa je samo modro molčal :zmeden2::)- . Potem je prišlo nekaj divjih popadkov na 5 min in še nekaj na 2 min, pride babica naredi pregled in razglasi po celem porodnem oddelku ; 8 cm, rodili bomo. Midva pa samo debelo pogledava A ŽE? In tako je po dveh urah končno pokukal na svet naš Tomo, za katerega kar nekaj časa nismo vedeli kako mu bo ime :ups: . No zgledal ni čisto nič drugače kot en Tomi.:bravo: Tako počutiva se super, jaz sploh, ker nisem bila nič šivana, Tomo pridno papca in visi na mamini zizi, ponoči na pridno spančka, ampak seveda zraven mene. Babike moje julije in seveda prav vse ostale, želim vam vsaj podobno porodno izkušnjo, kajti moja je res čudovita, prav tako moram na glas ponovno pohvalit popolnoma vso osebje(brez ene same izjeme) Mariborske porodnišnice,...no vglavnem povabili so me, naj še pridem najmanj 2x rodit :zmeden2:
|