Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi... 24.10.2005 8:03:11
|
|
|
|
emaa
|
lepo pozdravljena. saj ni treba biti anomnimna, nobena ne grize, pa še težko ti bo katera ginekologa svetovala, saj ne vemo kje ga iščeš. Drugače bi te pa tvoj G po dveh letih že moral napotiti v ambulanto za neplodnost ne glede na to kako mlada ali stara sta.
|
|
|
|
RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi... 24.10.2005 8:09:58
|
|
|
|
anja 26
|
Lep pozdravček, Jaz sem stara 27 let in tudi jaz poslušam od G to da sem premlada. Z možem sva šla v ambulanto za neplodnost v Dravljah k dr. Rešu (po enem letu še nič, pri njemu gre tako počasi) HSG in laparoskopija (PCO -odstranili) komaj da me je poslal (razmak eno leto), klomifen 3 mesece in vsakič ko grem k njemu, "kaj ste pa prišla? naslednji pregled, saj se ne mudi!". Takoj bi šla k drugemu dr. samo ne vem, lahko bo isto. To je moja izkušnja, nekatere punce imajo zelo dobre dr. upam da ti jih bodo priporočale. Upam da te nisem spravila v slabo voljo, ma jaz sem prov na tleh. Lp Anja 26
|
|
|
|
RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi... 24.10.2005 8:22:13
|
|
|
|
emaa
|
mene je po enoletnem trudu moja G napotila v ambulanto za neplodnost. Sem pri Ribičevi, v Leonišču, pa sem zadovoljna. Resda med enim in drugim terminom traja 3 mesece, sem pa od marca do sedaj, dala čez laparo in histero, klomifen, zdaj pa zbiram dokumentacijo za IVf, ne zdi se ji smiselno čakati, ravno zdaj bo pa dve leti odkar se trudiva. Tako, da upam, da bom naslednje leto nosečka.
|
|
|
|
RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi... 24.10.2005 10:51:12
|
|
|
|
ona78
|
Tudi mene je G tolažil, da sem še mlada ( ma halllooo 28 let, on 32 ), pa da imava še cajta, pa bla bla bla! Septembra sem zamenjala G - prvi pregled samoplačniško, sedaj pa je on moj G. V enem dnevu mi je opravila odvzem krvi za vse lab. preiskave, UZ, HSG in me tudi že naročil na Laparo!! Moje mnenje je, da je škoda čakat- zakaj bi imela otroka pri 30ih, če si ga že sedaj želita???
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?