Astorija
|
Pozdravljene punce (pa tudi fantje, če je kak tukaj gor), sem nova na tem forumu (no ja večkrat sem že pokukala gor), danes sem sem se pa prvič prijavila. Pa bi vam rada na kratko predstavila moj "problem". Stara sem skoraj 29 let, in si s fantom že od samega začetka želiva eno bebico, pa sva čakala in čakala na najprimernejši trenutek pa ni od nikoder prišel, leta so pa tekla in tekla. Najprej je bil vzrok moj študij (res nisem bla najbolj vzorna študentka, tako da sem kar nekajkrat pavzirala, delala preko študenta...) potem sem zamenjala fax, lepo redno opravila vse izpite in sem tik pred diplomo. Ko mi je status potekel sem se zaposlila, najprej pripravništvo, potem pa služba za določen čas. Pa sva rekla takoj ko dobim pogodbo za nedoločen čas začneva delati na tem, pa so mi enkrat podaljšali, zdaj pa je prišlo do krizne situacije tam kjer delam in so možnosti za podaljšanje minimalne oz. jih sploh ni. Pogodba se mi izteče poleti. No pa sva spet na začetku...pisanje prošenj..., kjer koli bom dobila me zopet najpreej čaka nekaj mesecev poskusnega dela, nato po možnosti zopet za določen čas... in v najbolj črnem scenariju, se lahko zgodba ponovi. (da ne govorim o tem, da bo verjetno službo težje dobiti ker sem pri mojih letih brez otrok). Zadnje dni sva veliko premlevala in ugotavljala, da če bova čakala na primeren trenutek bova verjetno prej stara 65 let. Pa sva se odločila (po pravici povedano mičkeno naju dvomi razjedajo, ampak je želja prevelika). Tako da začneva na bebici kar sedaj... kar bo pa bo, bom pač na zavodu, ne bom ne prva ne edina. Službo imam namen še vedno iskati (nikjer ne piše da se bo pa kar prvič prijelo). Sicer ne vem še kaj veliko, kako je z temi dodatki in to ko si brezposelen (ali je kaj odvisno od premoženja, partnerjevega dohodka itd...;) tako da če ima katera izkušnje se priporočam, drugače se bom pa itak še pozanimala. Aja naj še omenim moj fant ima dokaj solidne dohodke (dokaj pravim, ne pa spet ne vem kok idealne), stanovanjski problem imava pa tudi že rešen... Tako upam, da nisem bila predolga. Grem zdaj kondome stran pometat predno se premislim , hehe (ja že dve leti nazaj sem prenehala jemati tabletke, ker sva čakala na tist "taprav" trenutek)... Zdaj pa pošteno povedem, da sem se pa že prenačakala.... Ne vem no, so pa dobrodošla vaša mnenja oz. bolj kot mnenja izkušnje, če je bila katera v podobni situaciji. Pozdravček vsem skupaj
|