Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 16.1.2006 12:38:29
|
|
|
|
total
|
Čestitam sam škoda da ne vemo kdo si???
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 16.1.2006 12:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Čez teden dni se pa lahko razkrijem, do takrat pa bol potihem, ker tako lepe novičke raje povem osebno, kot da jih preberejo na netu. LP
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 16.1.2006 12:53:39
|
|
|
|
Bejba
|
Jaz pa vem kdo si , pa ne povem. Ja, kar za dve anonimki vem, ki sta spet srečki nosečki. A ste mi ostale kaj folž ? V glavnem, tudi jaz sem imela drugič prvi pregled šele tako pozno (prvič pa v 6. tednu), ampak baje je taka sedaj praksa, tako da brez panike. Takrat se vsaj vse res lepo že vidi in tudi srček sliši kot se mora. Vem pa da se to čakanje hudo vleče. Pa saj bo hitro. V drugo gre itak vse tako hitro, ker nimaš časa preveč razmišljati in ti čas zapolni prvi sonček. pa srečno! LP; Bejba
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 16.1.2006 13:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo saj ni bilo težko. Si me pa takoj našla kaj? Joj res že težko čakam, da si malo oddahnem da je tudi sedaj vse o.k., pa še lažje si predstavljaš da res nekaj raste v tebi, čeprav na zunaj ni še nič videti. No imate kaj informacij o 3d ultrazvoku? Jaz sem gledala majhen insertek od Postojnske porodnišnice in se res lepo vidi. LP srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 16.1.2006 14:41:09
|
|
|
|
katjandraž
|
Jaz sem bila na nuhalni v Dravljah v LJ in sem prosila, če mi naredi tudi 3D varianto in sem dobila. Stane vse skupaj 19000. Ni ti treba posebej plačat 12000 za nuhalno in pol še 19000 za 3D. Je pa super. Res, da so naši pri tej starosti še malo podobni marsovčkom, ker imajo velike glave, pa nič zato. Meni ni žal. Bi mi bilo pa najbrž žal dat najprej 12000 za NS in potem enkrat kasneje še 19000 za 3D. Lepo nosečnost in držim , da vam je v drugo uspelo dobiti . Nam je!
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 16.1.2006 14:57:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni je Pušenjak v Dravljah naredil za 12 jurjev oboje - NS in 3D, pa še posnel na cd. Čestitam, kdorkoli že si .
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 16.1.2006 15:10:09
|
|
|
|
lelaval
|
čestitke anonimka
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 16.1.2006 21:21:12
|
|
|
|
KODA
|
anonimka
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 17.1.2006 7:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede. Saj drugače me nekatere poznate že od prej, sem bila v prvi nosečnosti kar veliko na netu. Takrat sem bila na NS v Dravljah, samo še niso imeli 3d ultrazvoka. Se moram kar počasi prijavit, da sigurno ujamem Pušenjaka. LP vsem in božajte svoje trebuščke
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 17.1.2006 8:48:01
|
|
|
|
katjandraž
|
Jaz sem bila v 1. nosečnosti na NS pri dr. Pušenjaku (takrat še v porodnišnici) in sem bila zelo zadovoljna. Tokrat je bil pa on na dopustu in mi je delala dr. Reševa in sem bila še veliko bolj zadovoljna. Res se je poglobila, vse razložila ... Samo tolko, da slučajno ne boš razočarana, če ne dobiš ravno njega. Srečno!
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 17.1.2006 8:50:50
|
|
|
|
marty5
|
Čestitke ! Glede 1. pregleda pa tako - mene so naročili kar v 11. tednu, ker je bilo ravno poleti in čas dopustov. Zato sem se naročila na samoplačniški pregled pri drugem G v 8. tednu - ziher je ziher.
< Sporočilo je popravil marty5 -- 17.1.2006 8:52:03 >
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 17.1.2006 15:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imelo prvo NS v Dravljah pri Dr. Šajina, pa je bila bolj redkobesedna. Zato pa bi rada v drugo probala še kakšnega drugega. No pa saj konec koncev, važno da je dojenček zdrav, vendar mamice imamo vedno boljši občutek, če se še nam malo posvetijo. Komaj že čakam prvi pregled, pa je še tako daleč. Še cele 3 tedne. Oh, ja....saj bo. Malo preveč smo neučakane a ne. Lp srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Tudi mi bomo drugič zibali! 18.1.2006 10:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimka... za ... Nati
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?