|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi jaz si želim..
6.10.2007 14:48:07   
Anonimen
ola. jaz sem tukaj tudi čisto nova, do zdaj sem samo brala in brala..zdaj pa sem se odločila, da tudi jaz napišem...
da si želim, da upam, da sanjam... tudi pri meni so odkrili PCO, sem začela jemati klomifen (do zdaj 5 polovičk)+aglurab vsak dan 2 tableti.. zdaj pridno user posted image  in upava da kaj bo. se nama je pa prvič posrečilo že drugi mesec, zdaj pa kar nič, delava na tem pa že eno leto.

ampak jaz pravim...za vse take kot sem jaz..UPANJE UMRE ZADNJE!

lepo bodite, pikica**
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tudi jaz si želim..
6.10.2007 14:51:04   
Mlada mamica
se nama je pa prvič posrečilo že drugi mesec, zdaj pa kar nič, delava na tem pa že eno leto.

ne razumem...user posted image user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2007 14:53:23   
Anonimen
hotela sem povedat, da že imava enega sončka oz.sončico, in ko sva začela delati na tem, da bi zanosila, sem po dveh mesecih zagledala user posted image .
ekola, to je to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2007 15:40:27   
IrenaP
Lp pikica!
Kot da bi brala svojo zgodbo... Prvi otrok je bil sicer nenačrtovano spočet, zdaj pa pri potrjenih PCO-jih v drugo ne gre kar tako zlahka. Tudi midva se trudiva že dobro leto in sedaj uporabljam klomifen (polovičko) v kombinaciji z aglurabom (2 tableti). Upam, da bo uspelo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2007 15:56:37   
Mlada mamica
Ahauser posted image !Hvala za pojasnilo!Jaz sem malo drugače razumela!No upajmo,da čimprej...Držimo pestke za user posted image !user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2007 17:02:48   
Anonimen
oj Irena..ja,sploh nisem vedela kaj je to PCO, ko mi je dr.Reš povedal da to imam, sem ga samo debelo gledala..in tiho poslušala.. je rekel, da če štiri mesece ne bo nič, "gremo" na injekcije.. pa sploh ne vem kako se temu reče, kako to zgleda... v bistvu sploh ne razmišljam toliko naprej, ker upam, da mi uspe prej... in tudi tebi seveda..in vsem drugim... A si bila pri dr.Rešu?
Mlada mamica, hvala za pestke, upam, da bodo pomagale user posted image .

lp, pikica

(odgovor članu IrenaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2007 17:11:30   
IrenaP
Ja, sva bila z možem pri dr. Rešu prejšnji mesec in mi je predpisal to kombinacijo tablet, sicer sem pa za PCO izvedela že prej pred posegom HSG. Zanimivo, koliko žensk ima danes problem s PCO-ji. Prav neverjetno.
Upam, da uspe tudi tebi čim prej.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2007 17:14:49   
lejla007
Irena in Pikica!
Držim pesti za vaju, da vama čimprej uspe!

Sporočajta, kako napredujeta!

Pa lep vikend user posted image

(odgovor članu IrenaP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2007 17:15:10   
Anonimen
Pred posegom HSG? Na vse "te stvari" se bolj malo spoznam.. do sedaj mi ni bilo treba o tem brati in pisati.. samo tudi to ni najhujše... upanje itak ostaja...
drugač pa sva tud mi2 bila prejšnji mesec pri dr.Rešu, blizu sva si tudi midve po letih (jaz malo starejša), moja punčka pa je od tvoje Zale mlajša 1 mesec in pol user posted image .. zanimivo..
lepo se imej, pikica

(odgovor članu IrenaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2007 17:16:34   
Anonimen
Hvala ti Lejla.. Se tudi ti trudiš?

(odgovor članu lejla007)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2007 17:47:44   
lejla007
Ja, pikica - že eno leto... Ampak jaz imam pa endometrioma na jajčnikih in zraven še endometriozo user posted image

Ravno v septembru naju je dal G naprej na IVF - ampak vprašanje kako dolgo bova čakala, da se bodo stvari začele odvijati?!?

Bova pa vzpodbujali ena drugo user posted image  

In pa... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   DRŽIM PESTI!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2007 17:56:50   
Anonimen
ufff lejla, ko vse tole berem se mi včasih zdi kot da sem iz drugega planeta user posted image . nikoli nisem brala in se izobraževala o teh stvareh..  kar naenkrat pa sem tukaj...raje bi tole zanositev preskočila in bila na forumu nosečnost.. pa saj bo tako... zame,zate,za vse nas...UPAM IZ SRCA!
lp

(odgovor članu lejla007)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2007 21:05:51   
IrenaP
Pikica, zanimivo je vse to - polno podobnih naključij... user posted image
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2007 21:27:45   
Anonimen
user posted image  Ja,prav res zanimivo.
Oglasi se še kaj,lp

(odgovor članu IrenaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2007 20:25:34   
lejla007
Pikica, sej je bolš, da čimmanj veš user posted image

Bi pa tud jaz raje preskočila na forum nosečnost in se tam veselila z drugimi user posted image

Pa lep začetek tedna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!