|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tud jst sm nova
16.6.2005 21:26:49   
katjandraž
Ojla vsem skupaj!

Sm mamica sinka, ki bo septembra dopolnil 3 leta. Zdaj se z :love: ze drugi mesec trudiva, da bi se najinemu pikecu pridruzil se :duda:. Ko sva zacela na tem delat, sm zacela brat vase pogovore in kr ne morem nehat. Tole te kr mal zasvoji.

Skratka, super ste in se kej beremo. :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tud jst sm nova
16.6.2005 21:29:05   
biba77
Dobrodosla, Katjandraz! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tud jst sm nova
16.6.2005 21:31:04   
emaa
Dobrodošla :bravo::bravo::bravo::bravo:
pa da nas čimprej zapustiš in greš na višji forum, pa poltud tu kaj poročaj, zgodbe o uspehu se rado posluša

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tud jst sm nova
16.6.2005 21:32:30   
lenika
ja definitvno te zasvoji. Jaz sem zasvojena že 7 mesecev, torej od takrat, ko sva se z možem začela pogovarjati o tem, da je mogoče že čas, da preneham jemat KT. Od avgusta dalje pa tudi midva v akcijo.
Upam, da tebi meni inpa tudi vsem ostalim, ki si to želijo čim prej uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tud jst sm nova
16.6.2005 21:52:37   
cmokec
Dobrodošla :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tud jst sm nova
16.6.2005 21:58:02   
Suana
:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:
:sloncek::sloncek:DOBRODOŠLA:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tud jst sm nova
16.6.2005 22:00:18   
moni30
Dobrodošla:rozica::rozica:

Pa kar vprašanje: kako dolgo pa naj bi počakala po prenehanju jemanja KT? Ker vsak drugače pravi, pa na forumih so tud čist različne informacije.

Sem zasledila odgovor nekega g., da naj bi počakala vsaj 1 mesec. Po drugi strani pa je eni odgovoril (ki je zanosla zraven tablet), da ni nič narobe tud če jih je jemala. Pa kaj je zdaj prav?:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tud jst sm nova
16.6.2005 22:02:42   
lenika
meni je moja ginekologinja rekla 3-6 mesecev in priporočala, da že kar začnem jemat Tifol. Midva sva se odločila, da bova počakala 6 mesecev, ker , če sva čakala do sedaj bova pa še 6 mesecev, oziroma sedaj le še mesec in pol.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tud jst sm nova
16.6.2005 22:16:44   
Anitka
D:rozica:O:rozica:B:rozica:R:rozica:O:rozica:D:rozica:O:rozica:Š:rozica:L:rozica:A:rozica:! In želim ti čimprej :modri::roza:

Glede čakanja po KT pa jaz mislim oziroma da ni čisto nič narobe, če začneš "delat" na otroku kar takoj. Moja sestra je takoj naslednji mesece zanosila pa ni bilo nobenih problemov. In naš korenjak bo naslednji teden dopolnil že 8 mesecev. Ko se ima namen "prijeti" se itak bo, pa če bo to takoj naslednji mesec ali šele čez leto dni. Tako je pač moje mnenje.

Tifol je pa pametno začet jemat takoj. Sicer ga jaz trenutno ne uživam več, ker sem vse skupaj dala malo na OFF.

Vsem želim čimprej :roza::modri:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tud jst sm nova
16.6.2005 22:16:45   
moni30
Katere tablete pa si jemala? A je to kaj od sorte odvisno?

Spomnim se da sem se že nekaj časa nazaj slučajno o tem pogovarjala z mojo g., pa je rekla, da so tablete zdaj že take, da lahko kar takoj.

Pa še bolj si plodna takoj po prenehanju jemanja baje.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tud jst sm nova
16.6.2005 22:32:48   
katjandraž
Jst sm jedla Diane 35 leto in pol, pa mi je dermatologinja, k mi jih je predpisala, rekla, da lohk takoj zanosm. Isto so mi rekl v lekarni in moji prjatlci, k je tud Diane jedla, je isto reku ginekolog. Dermatologinja mi je razložila, da dokler se hormoni ne uredijo itak ne mors zanost. Fora je v tem, da se pr teh tabletah matrenica neki skrci in rabi določen čas, da gre nazaj na normalno velikost. Če pa bi prezgodi po tabletah prslo do oploditve, se ne bi moglo prčrvstit na maternično steno in bi v bistvu pršlo do SS, sam tok zgodi, da bi misla, da je navadna M.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tud jst sm nova
17.6.2005 8:37:55   
Skorpija
pozdravljena in hitro nam sporoči lepe novice :kava:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tud jst sm nova
17.6.2005 8:42:00   
PiaM
:bravo: Dobrodošla še ena zasvojenka!:)-

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tud jst sm nova
17.6.2005 9:05:32   
aljča
Dobrodošla med nami:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
L.p:Alja:metulj::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tud jst sm nova
17.6.2005 9:26:08   
Anonimen
Dobrodosla na RR! :miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tud jst sm nova
17.6.2005 13:16:19   
lenika
Mene sprašuješ katere tablete sem jemala?
Jaz sem jemala Cilest.

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?