|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tuš - Tefal posoda
7.10.2007 13:16:54   
MAJDA22
Ali je katera kupila v Tušu Tefal posodo? Kakšna je?
Namen jo imam in me zanima vaše mnenje.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tuš - Tefal posoda
7.10.2007 14:02:53   
rija
mene tudi...

...vox populi...

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2007 15:41:39   
Strawberrie Cherrie
& mene.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2007 16:17:28   
Anonimen
Tudi mene. No, katera se bo opogumila?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2007 16:43:46   
ona
Menda jo nobena nimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa jaz tudi neuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2007 15:47:03   
cmokec
Jaz sem pa mislila, kolk bom prebrala. user posted image

Nič, jaz jo bom kupila, pa bom, če ne drugega, imela za novoletna darila  .user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2007 17:56:04   
Adelina
Jaz sem kupila takrat v Mercatorju, ko je bila isto akcija z nalepkami tisto posodo z odstranljivim ročajem. Pa mi ni nič kaj všeč, saj se tisti premaz začne zelo hitro luščiti, pa če jo še tako paziš-kar take majhne praskice nastanejo. Mislim, da je kakovost te posode zelo podobna. Mogoče pa se tudi motim.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2007 18:13:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Jaz sem kupila takrat v Mercatorju, ko je bila isto akcija z nalepkami tisto posodo z odstranljivim ročajem. Pa mi ni nič kaj všeč, saj se tisti premaz začne zelo hitro luščiti, pa če jo še tako paziš-kar take majhne praskice nastanejo.

Resnouser posted image  Jaz jo imam, pa sem ful zadovoljna. Glede praskic je pa itak tako, da s kovinskimi deli ni priporočljivo praskat. Jaz vedno uporabljam leseni ali plastični pribor.
Edino ta odstranljivi ročaj se težko spuca. Tega pa še nisem ugotovila kako. Kak nasvetuser posted image

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2007 20:00:07   
Nea_teja_
Jest jo mam in sem super zadovoljna edino kar se mi je zgodilo se mi je da se mi je na eni zdrobil ročaj no sicer se da premikati samo ob strani je zdrobljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2007 7:12:11   
sonjah
Tud jest jo imam.In tisto iz M. in to iz Tuša. Vsega skup ene 8 posod. Tiste z odstranljivim ročem uporabljam velik tud za v pečico in mikrovalovko.Superuser posted image !! Jst kuham samo v tej posodi. Spraska se pa, ja, če režeš v njej in drgneš z vilico. Tud meni se je ena, pa KAO ni bil noben krivuser posted image - beri se je sama od sebe spraskala-dokler nisem user posted image user posted image zasačila pri delu user posted image .

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.