izida
|
S fantom sva lani naključno prišla v ta hotel. Mesec dni pred tem so bili tam moji starši z otrokom in domov so prišli polni navdušenja in pozitivnih opisov. Ko sva šla na agencijo rezervirat morje, je bil ta hotel še prost. Vzela sva sobo v depandansi in se odpravila. V AI hodim že lep čas, a Tučepi so me res prevzeli. Predvsem pa nasploh veriga Bluesun. V tem hotelu je res lepo, v depandansah ni ne vem kakega razkošja (drugače je hotel), a je res čudovito in domače vzdušje. Sobarice vsak dan počisitjo sobo zelo lepo, vsak dan sveže brisače, pospravila je tudi najin nered po policah. Kar se tiče hrane -TOP! Dejstvo je, da sem se v teden dnevih zredila za skoraj 2 kili. Hrana je res prvovrstna, se ne ponavlja in dejstvo, da letuješ v hotelu s tremi zvezdicami, se sploh ne pozna. Osebje je neverjetno ustrežljivo, pripravljeno pomagati ipd. Hrane nikoli ne zmanjka, ko v bifeju kakšna jed zmanjka na polovico, njihovi "postreščki" nemudoma pripeljejo svežo hrano. Zvečer je 4 krat na teden bila tudi živa glasba a ne preveč pozno v noč. Tudi plaža je lepa, pred zajtrkom je najboljše nesti brisače, da se mesto zazihra in tudi, ko smo se odpravili na kosilo, smo brisače in razne torbe pustili na plaži, pa ni bilo nič narobe. ,Mesto Tučepi je oddaljeno 10 min hoda in je za zvečer pogledat čudovito, čuti se tisti južnodalmatinski pridih z raznimi stojnicami, tudi restavracijami, kavarnicami ipd. V Tučepe se zagotovo še vrnem. Najraje bi se odpravila še letos, a me vleče nekam dlje....LP, Izida
|