|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trtica
27.2.2006 13:37:00   
Lili2
Živjo nosečke!!
Mene pa zanima, a še katero boli trtica, komi sedim, ko pa hodim me pa boli vse do križa. Ne vem a je to od nosečnosti, al me zdej kr neki trga že dva tedna? Me boli kar cela rit ko sedimuser posted image  aja noseča sem 22 tednov.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trtica
27.2.2006 13:48:04   
Nomika*
Živjo!

Ja, tudi mene trtica boli že nekaj tednov. Ko se usedem, vstanem ali uležem me zaboli. Kot kakšna stara mama se počutim, ko včasih prav nerodno zgleda. user posted image

Ne vem sicer če je to kaj narobe, dosedaj se mi niti ni zdelo da bi G spraševala o tem...morda bi jo morala vseeno?! user posted image

l.p.

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 13:50:01   
Ro-La
boliiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 14:04:34   
mika
Mene je bolela trtica od 12 tedna dalje. G mi je svetovala, da si kupim obroč, za sedenje in sem ga kupila od Odejce. Kasneje mi je prišel prav po porodu, ker sem bila fejst šivana.

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 14:44:10   
Lili2
Uf smo revce, ta obroč je dobra ideja, razen v službi ga je malo težje prakticirat, ah sej bo, hvala za odgovoreuser posted image .

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 19:13:43   
melitkica
Tudi mene boli, nesramno boli!user posted image

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2006 7:40:04   
magnolija
Jaz pa sem mislila, da sem edina s to težavo že tako na začetku.Sploh proti večeru je stvar najhujša.Krivim sedeče delo!

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2006 8:07:06   
Lili2
Jutro, evo spet jaz, res je najbrž krivo sedeče delo, sem šele eno uro v službi, pa komi sedim, pa to je neverjetno, kje je šele pol štirih ura??? Kako pa ve prenašate sedeče delo, ja bo treba čimvečkrat ustati, sam teh pet minut tudi ne naredi ne vem kaj..... sej smo revčke, ampak za user posted image  potrpim!

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2006 13:31:29   
sonchek
Tudi mene ful boli "rep"...haha...moja mami pravi, da jo je tudi bolel ko je nosila mojega brata...mogoče je pa to dedno...

l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.