ksenjak
|
Če ti bo v tolažbo, je naš isti. Ne vsak dan (zdaj smo itak spet bolani in imamo ponoči 40 vročine), ima pa obdobja, ko ne vem več, kaj narediti. Sem pa opazila, da se pri njemu to ponavadi dogaja tisti teden, ko je prazna ali polna luna. Je kar dovzeten za te reči. Skratka kaj počne - ne pokrivat, potem mami pokri, boli plenička, popravi pleničko (to vse po ene 15x), se v sekundi zdere, če ni po njegovo, če se uležem zraven, se dere, da moram stran (me brca dol s postelje, včasih za lase vleče), ali pa da ne smem ležat, temveč sedet, če potem hočem iti iz postelje pa taka sirena, da celo naselje zbudi. Aja, pa zelo pomembno je, da nikakor in pod nobenim pogojem ne smem na WC, ker takrat pa res pade v histerijo. No in take stvari se pri nas ponavadi odvijajo tam okoli desetih in potem med polnočjo in drugo uro zjutraj. Re sprimerno. Zjutraj sem pa taka, kot bi me kdo z macolo po glavi udaril. Skratka HuAnita, saj bo, jaz se tolažim, da enkrat bodo pa to že prerasli. A kaj, ko ti že imaš še enega mlajšega, ki ti zna početi iste stvari, jaz ga pa še pričakujem . Ne vem, mogoče bo bolje čez ene tri leta, prej skoraj ne verjamem. Lp
|