|
RE: OK, trmo ignoriramo,ampak kaj pa če.... 28.9.2007 8:51:14
|
|
|
|
Bejba
|
Ja, tudi to z njegovo ninico sem že probala, pa je palilo samo parkrat, potem ne več. Tudi zvečer se pogovorimo, pa ati (ki je itak zakon) mu vse razloži in obljubi obema, da bo pa jutri priden. Ja, itak, potem pa svizec zavije čokolado . AMPAK DANES JE BILO ČUDEŽNO V REDU - SMO ODŠLI BREZ JOKA OD DOMA ( no skoraj, tamali je padel pa je jokal, ampak to ni trma in me ne spravi iz tira ). Glede rihtanja je pa takole - najprej zbudim ta velikega, mu dam mleko in ga pije pred TV. Medtem odnesem mleko tudi tamalemu, ki ga spije v posteljici. Ko ta večji spije mleko, gre na kahlico (jasno pred TV). Medtem ko je na kahlici, oblečem in do konca zrihtam tamalega. Do sem ponavadi vse gre brez problema. Potem pa se začne - ne grem dol s kahlice in potem prepričevanje, obljube itd, da ta velik le dvigne ritko iz kahlice. Potem ne oblečt, spet pregovarjanje, trma,...Če vse to predolgo traja in se ta večji preveč dere, začne še tamali tečnart in trmart ter se me držat kot klop, da itak ne morem nč narest. Ko se nam končno rata oblečt, se obujemo in potem gremo do avta. Jaz nesem dva ruzaka, svojo torbico in tamalega v eni roki, za drugo roko se me drži ta večji in tako moramo priti po 15 štengah do dol (iz prvega nadstropja bajte). Verjetno si predstavljate, da rok sploh ne čutim več. No, ko smo v avtu, pa si ponavadi oddahnem, ker je najhuje za tisto jutro za nami . Ja, sem boga a ne ?
|