|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trip-trap stolček
14.10.2004 13:20:46   
mašinca
Kakšne imate kaj izkušnje s trip-trap stolčkom (klasičnim)? Ali so boljši zdaj ti "moderni" plastični stolčki za hranjenje? :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trip-trap stolček
14.10.2004 13:23:59   
Pandi
Kateri je boljši ne vem :zmeden: , ker drugega nisem probala, ampak mi smo s tri-trapom zelo zadovoljni. ;)
:muca:

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trip-trap stolček
14.10.2004 13:24:37   
Pandi
:ups: ušla črkica: trip-trapom ;)

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trip-trap stolček
14.10.2004 13:33:27   
mašinca
Kdaj ga pa lahko začnemo uporabljat?

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trip-trap stolček
14.10.2004 13:38:57   
Anonimen
Takole je:
Sem se zapičla v "ta modernega" in je blo hopsa treba it v trgovino ga kupit. Te kar udari po denarnici (naš: 25.000, kupljen v akciji).
No, pa smo ga kar uporabljali, smo jo dali notr, pa se je igrala in seveda tudi jedla.
Potem je pa malo zrasla (cca 6mes.), pa je hotla bit bližje mizi, čisto pri nas. Pa se je puntala, ker je bila predaleč (predaleč, beri: od mize oddaljena 20 cm)!
Potem pa nam je sorodnica posodila tak stolček, ki se ga "zašraufa" na mizo. Pa ne tko, da moraš luknje vrtat ampak ga v bistvu samo pripneš na mizo( lahko ga opereš v stroju). Cena takega je cca. 8.000 v redni prodaji. In mala s takim veseljem sedi v njem, da kar res ni. Ga sploh ne snamemo dol iz mize, ker se ji čist preveč fajn zdi, da je lahko čisto pri mizi, kot ostali.
Trip trap-a sicer nismo imeli, zato ti ne morem svetovat, je pa, če sem prav obveščena cena več kot 10.000.
Moj nasvet je tak: pojdi v trgovino in si oglej tisti stolček za pripet na mizo, da vidiš kako zgleda. Mi smo res zadovoljni z njim, mala še bolj. Če bi že takoj vedela, da sploh obstaja in da nam bo tako prav prišel, prvega sploh ne bi kupila, ker ga zdaj le redko uporabimo!
Lp

(odgovor članu mašinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trip-trap stolček
14.10.2004 14:04:52   
*petra*
Jaz imam pa eno vprašanje. Morda veš do kakšne kilaže je uporaben ta stolček za pripet. Mi sicer uporabljamo trip trap vendar za na vikend se mi zdi pa fino, če bi imeli tega. Lahko trip trap pohvalim. Kupljen je bil v Medvodah, original za 12.500,00. Sinko ga uporablja od svojega 7 meseca. Pri 6 je sedel že povsem samostojno vendar sem še vedno uporabljala ležalnik. Res je navdušen, ko sedi z nama za mizo. Star je 9 mes in pol in z njegovimi 11 kg ter živahnostjo, si ga kar ne predstavljam v drugem stolčku.

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Trip-trap stolček
14.10.2004 14:07:10   
Lenny
Mi smo kar s trip-trapom začeli, ko je mali začel samostojno sedet. Enih sedem mesecev je bil star. Odločili smo se zanj, ker zavzame manj prostora, pa še veliko več časa ga otrok lahko uporablja. Mi smo zadovoljni, mali tudi, pa še v kaki gostilni ni problem, ker ga je navajen.
Lp

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Trip-trap stolček
14.10.2004 14:19:04   
Anonimen
Uf, ne vem, do kakšne kilaže je. Bom doma pogledala, pa ti jutri zjutraj povem.

(odgovor članu mašinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Trip-trap stolček
14.10.2004 15:29:26   
Seven*
Mene pa zanima, koliko stane orginal trip-trap in kje ga je najbolje in najbolj ugodno kupiti. Kaksna je razlika med orginalom in ponaredkom?

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Trip-trap stolček
14.10.2004 17:20:03   
*petra*
Ta, ki ga imamo mi, je original, opremljen z vsemi nalepkami Stokke. Ima pa rahlo lepotno napako, ki je jaz še do danes nisem uspela odkriti.
V Šparovčku jih dobijo sem in tja, tako da sem ga jaz kar rezervirala in so me poklicali, ko so prispeli saj gredo zelo hitro. So pa le v natur barvi.

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Trip-trap stolček
14.10.2004 19:53:57   
Seven*
Kje pa je ta Sparovcek?

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Trip-trap stolček
14.10.2004 19:56:56   
Anonimen
V Medovdah.

(odgovor članu mašinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Trip-trap stolček
14.10.2004 19:57:22   
Anonimen
Medvodah bo bolj prov:)-:ups:

(odgovor članu mašinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Trip-trap stolček
14.10.2004 20:44:06   
mehurčica
Mi imamo trip-trap in smo zelo zadovoljni. David papca v njem že od 6.meseca.:)

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Trip-trap stolček
15.10.2004 0:04:24   
frutka_
Jaz sem kupila "modernega" PP Prima pappa in je čisto v redu.V Toysu sem zanj dala 100 evrov. Uporablja se lahko nekje do 3.-4.leta straosti (po poročanju moje frendice, ki ga ima). Nastavljiv je v 7 višinah, od najnižjega do najvišjega. Naklon je tudi nastavljiv v 4 položje. Površina stolčka je pralna. Mizica, ki je pripeta, se lahko odstavi in ga pripelješ čisto do mize, da iz mize papca. Ima pas. Zloži se. Hm.

Mislim, da je to vse. Jaz sem zaenkrat zelo zadovoljna z njim.

Je pa moja sestriuca, ko je bila majhna imela tudi trip trap pa se je enkrat sedalo zlomilo, ker se je moj okrogli stric gor usedel...hihihi!

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Trip-trap stolček
15.10.2004 9:18:39   
Anonimen
Petra!

Stolček drži do 15 kg.

(odgovor članu mašinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Trip-trap stolček
15.10.2004 12:05:12   
Anonimen
Mi imamo tudi prima pappa, pa se kar obnese. Sedaj je mali star sicer že dve leti in pol, tako da, kadar jemo vsi, sedi na navadnem stolu z nami za mizo. Če pa je sam, sploh, če je kakšen puding ali kaj takega, kar lahko fino popacka, pa ga dam v njegov stolček. Ali pa če je slabe volje, pa je lačen, takrat da dam v stolček, ki ga spustim čisto nizko, pa ga zapeljem pred televizijo in uživa v glednju risank, zraven pa je. Začeli pa smo ga uporabljati zelo zgodaj, takoj ko sem ga začela hraniti po žlički.

Tako, je kar uporaben, brez njega bi se pa tudi dalo živeti.

(odgovor članu mašinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Trip-trap stolček
15.10.2004 13:22:36   
*petra*
Hvala! Uživajte v papcanju.

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Trip-trap stolček
15.10.2004 18:09:11   
niki5
mi imamo tudi trip trap in je še vedno uporaben pri 6 letih, v kratkem smo se sicer selili in ga še nismo prinseli v novo stanovanje :ups: bi ga pa mogla, ker je zelo pomembno kako mali sedi in sicer naj mu ne bi smele noge bingljati (tako kot sedaj, ko je na navadnem) in ravna hrbtenica, ... Navodila terapevtke, zelo koristne, samo včasih smo preveč ''šlampasti'' :ups:

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Trip-trap stolček
15.10.2004 18:11:23   
niki5
še to.. sedaj ko pričakujem drugega, me pa vedno bolj mika (kljub dobrim izkušnjam s trip trap stolom) imeti kakšnega prima pappa varianta :love::love:
to pa je prodajni marketing... :ups::ups:

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Trip-trap stolček
16.10.2004 16:08:28   
Anonimen
Ja, niki5, saj boš tako ali tako morala kupiti še en stolček. Saj trip trap tudi ni tako poceni. Pa prima papa se lahko začne še prej uporabljati, ker se poleže.

(odgovor članu mašinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Trip-trap stolček
16.10.2004 20:10:23   
mehurčica
Niki5 in Splišni, ker sta zdaj glih tako skupaj s posti, vama morem povedat, da sta mi vajina srčka(in od KATJE) fuuul :love::love::love:!:)

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Trip-trap stolček
16.10.2004 21:30:50   
Mandarin
Hmmm, nisem preverjala, ampak meni je nekdo rekel, da original Stokke stolčke delajo pri nas, nekje na Kočevskem. Po licenci seveda. To bi naj bili ti stolčki iz paketa.
... sem našla številko onih, ki delajo stolček iz paketa: 8952170 (Artplet) Lahko jih vprašaš koliko stane pri njih.
lp

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Trip-trap stolček
17.10.2004 21:59:43   
Anonimen
Hvala, mehurčica. Sedaj sem šla gledat od niki5 Nika, pa sem videla,da imata fanta tudi enaki majici.

(odgovor članu mašinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Trip-trap stolček
19.10.2004 16:45:12   
Nika G.
Prodajajo jih tudi v baby centru, original stokke v paleti barv (ne vem tocnega stevila) in tiste slo izdelovalca, cena 30.000 za original + 5000 za blaznico in okrog 12000 za slovenskega.

:kuza:

(odgovor članu mašinca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.