Anonimen
|
Takole je: Sem se zapičla v "ta modernega" in je blo hopsa treba it v trgovino ga kupit. Te kar udari po denarnici (naš: 25.000, kupljen v akciji). No, pa smo ga kar uporabljali, smo jo dali notr, pa se je igrala in seveda tudi jedla. Potem je pa malo zrasla (cca 6mes.), pa je hotla bit bližje mizi, čisto pri nas. Pa se je puntala, ker je bila predaleč (predaleč, beri: od mize oddaljena 20 cm)! Potem pa nam je sorodnica posodila tak stolček, ki se ga "zašraufa" na mizo. Pa ne tko, da moraš luknje vrtat ampak ga v bistvu samo pripneš na mizo( lahko ga opereš v stroju). Cena takega je cca. 8.000 v redni prodaji. In mala s takim veseljem sedi v njem, da kar res ni. Ga sploh ne snamemo dol iz mize, ker se ji čist preveč fajn zdi, da je lahko čisto pri mizi, kot ostali. Trip trap-a sicer nismo imeli, zato ti ne morem svetovat, je pa, če sem prav obveščena cena več kot 10.000. Moj nasvet je tak: pojdi v trgovino in si oglej tisti stolček za pripet na mizo, da vidiš kako zgleda. Mi smo res zadovoljni z njim, mala še bolj. Če bi že takoj vedela, da sploh obstaja in da nam bo tako prav prišel, prvega sploh ne bi kupila, ker ga zdaj le redko uporabimo! Lp
|