Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Trip-trap, kdaj ste ga zacele uporabljat? 11.12.2004 13:33:24
|
|
|
|
gala
|
Hojla! Jaz sem Manco dala v trip trap ko je mela 6 mesecev. Zategnila sem trak za nogice, da lepo naravnost sedi, zadaj pa ji podložim majhen povšterček (iz neznanega razloga se rada meče nazaj). Je tudi pediatrinja rekla, da je lahko notri, če lepo naravnost sedi v njem. Kar pogumno:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Trip-trap, kdaj ste ga zacele uporabljat? 11.12.2004 15:07:45
|
|
|
|
ZARA
|
Seven... kaj je ze trip-trap :ups:??
|
|
|
|
Trip-trap, kdaj ste ga zacele uporabljat? 11.12.2004 18:53:36
|
|
|
|
ZARA
|
ooooooooooooooo seveda,hvala fish....spomin mam u riti :hudicek:...
|
|
|
|
Trip-trap, kdaj ste ga zacele uporabljat? 11.12.2004 20:44:49
|
|
|
|
Pajaca
|
Mi tud pri kakšnih 6mescih, ko je lepo sedela.
|
|
|
|
Trip-trap, kdaj ste ga zacele uporabljat? 12.12.2004 20:11:36
|
|
|
|
*
|
sVETUJTE MI KATERI STOLČEK ZA HRANJENJE NAJ NABAVIM..PROSIM..!!! Ne vem sicer zakaj sem se drla..no mogoče za vsak slučaj..hehehehhhe! Se pardoniram..:ups::ups::ups:
|
|
|
|
Trip-trap, kdaj ste ga zacele uporabljat? 12.12.2004 20:34:44
|
|
|
|
Seven*
|
Mi smo se odlocili za Trip-trap. Je pa veliko razlogov za to. Moj dragi je ful navdusen nad njim. Je rekel, da ga je uporabljal celo osnovno solo... Pa mama je rada likala na njem.. Meni je ful vsec ideja, da je neka stvar dolgo uporabna. Drugi razlog mi je bil ta, da ne zavzame veliko prostora.. Tretji razlog pa, da ga je ful enostavno ocistiti, ker nima nekih krivin, robov, itd.. Zelo tezko si predstavljam (glede na to kako Jakob pljuva...haha), da bi morala cistit Primmo Pappo... Pa se, ce kupis orginalnega je menda ful dolga garancija...
|
|
|
|
Trip-trap, kdaj ste ga zacele uporabljat? 12.12.2004 23:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila tistega iz Mercatorjevega kataloga za 9.200 SIT. Kupili so ga v nedeljo, ko je bilo 10% popusta. Všeč mi je zato, ker ima mizico, ki jo lahko tudi odstraniš. Zdi se mi res vredu, David pa je že sedel v njem. Seveda ne dolgo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?