Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 8:53:09
|
|
|
|
Raho
|
Ja, sedaj nama je z mojim gospodom soprogom kapnilo, da bomo za božič štirje. In prišlo je do vprašanja daril. Načeloma je tako, da med letom ne kupujemo igrač (razen tu in tam kakšno knjigico in sestavljanko ali kakšen tapocenski traktor), ker so le-te namenjene obdarovanju za rojstni dan in za božič ter veliko noč. Zato za božič ima naš triletnik eno večje darilo pri naju, eno pri enih, drugo pri drugih starih starših in eno pri teti. Sedaj pa nastopi vprašanje, kaj dati pod jelko novorojenki. A menite, da ji morava nekaj pustiti pod jelko in opozoriti druge, da ne bomo vsi deležni 1000 vprašanje ali kaj naj narediva... Kaj bi v najinem primeru storili vi? In kaj naj podarimo novorojenki?
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 8:59:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho In kaj naj podarimo novorojenki? Seveda. Zakaj pa ne A še ne bo takrat rojena (sorry, ne vem točno kdaj imaš rok)?
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 8:59:55
|
|
|
|
al1*
|
Seveda mora tudi novorojenček dobiti darilo - recimo kakšno igračko ali pa kakšno stvar, ki jo res potrebuje in bi jo itak kupili.
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 9:00:04
|
|
|
|
sayuri
|
Seveda mora bit darilo tudi za novorojenko. Kakšna meha dekca, mehka igrača, mogoče tisti vrtiljak za nad posteljico, plenice, .... nekaj v tem stilu
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 9:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda.Naj pride Božiček tudi za pupo.Letos s kakšno malenkostjo,sam da se spomni.Povejta tudi ostalim.
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 10:43:56
|
|
|
|
kepa*
|
Huda zagata.
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 10:47:49
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepa* Huda zagata. Če se prav spomnim, sem vprašala za nasvet in ne prosila za zajedljive pripombe. Če sem prosila za zajedljive pripombe, me prosim opomnite.
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 10:48:31
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, normalno, da naj prinese tudi njej, če bo že rojena, pa sploh. Ne vem, pa prišparaj kakšen tak nakup ala vrtiljak, ležalnik ali kaj podobnega za takrat.
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 10:52:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem bila lani v enaki dilemi, ali kupiti nekaj 'za božička' tamalemu, ker sploh nisem vedela, ali bo že takrat rojen ali ne (rok 31.12 - se pravi da bi lahko bilo ali ja ali ne...); potem sem mu vseeno (dan pred porodom ) za Božička kupila eno ogromno Nicijevo ovčko, tako za v posteljico. Čist nepotrebna draga zadeva, ampak spomin na prvi Božič bo pa vseeno imel. Enako so naredili tudi moji starši - > je dobil za božič vrtiljak za nad posteljico, še en celoten komplet posteljnine in rjuhe.
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 12:59:49
|
|
|
|
Anuška79
|
Kot so druge napisale. Jaz bi kupila kako igračko, lahko tudi vrtiljak ali kako zadevo, ki jo morda pri prvem nisi imela, pa bi jo zdaj rada imela (pri nas sta bila to npr. blazina za dojenje, pa sling). Dojenčku je resda vseeno, je pa pomembno za bratca.
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 15:16:34
|
|
|
|
Jessy
|
Obvezno tudi za novorojenko pripravite darilo. Jaz bi zavila kar uporabne vsakdanje stvari: plenice, kremo za ritko, šampon, kakšno manjšo igračko ali knjigo.
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 18:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A menite, da ji morava nekaj pustiti pod jelko in opozoriti druge, da ne bomo vsi deležni 1000 vprašanje ali kaj naj narediva... Kaj bi v najinem primeru storili vi? Prosila druge, naj darila za novorojenčico zavijejo kot novoletna in jih prinesejo skupaj z darli za Črtomira
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 21:15:42
|
|
|
|
Gina
|
Ja, obema kupi. Kupi, kar bi dojenčku načeloma rada kupila, pa nisi čist zihr, če res rabiš. Privošči s tem še sebi novoletno darilo za otročka.
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 3.11.2007 21:52:49
|
|
|
|
spacey
|
Jaz bi tudi kupila, sej ne vem kaj, ampak bi. Če ne drugega za spomin na prvi skupni Božič. Ah...
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 4.11.2007 1:12:05
|
|
|
|
* Mateja *
|
ja itak tudi novemu čalnu je treba dat darilce. Midva sva Nejcu za prega Miklavža na intenzivno nesla medvedka, da ga je imel v inkubatorju. Tako da vi morate obvezno nekaj zavit, kakšno ropotulco, al pa tud kaj večjega. Važno je to, da bo tavečji videl, da je darilo tudi za novorojenčka.
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 4.11.2007 12:02:49
|
|
|
|
Balonchy
|
Seveda ji nekaj kupita. Tako kot je napisala S_C - bo imela nekaj za spomin na prvi Božič.
|
|
|
|
RE: Triletnik, novorojenka in Božiček 4.11.2007 14:46:26
|
|
|
|
Moyca_
|
naša mala je bila en mesec, pa smo ji tudi dali darila pod jelko, mali je pa bil 15 mesecev
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?