|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Triletnik, novorojenka in Božiček
3.11.2007 8:53:09   
Raho
Ja, sedaj nama je z mojim gospodom soprogom kapnilo, da bomo za božič štirje. In prišlo je do vprašanja daril.

Načeloma je tako, da med letom ne kupujemo igrač (razen tu in tam kakšno knjigico in sestavljanko ali kakšen tapocenski traktor), ker so le-te namenjene obdarovanju za rojstni dan in za božič ter veliko noč. Zato za božič ima naš triletnik eno večje darilo pri naju, eno pri enih, drugo pri drugih starih starših in eno pri teti. Sedaj pa nastopi vprašanje, kaj dati pod jelko novorojenki. A menite, da ji morava nekaj pustiti pod jelko in opozoriti druge, da ne bomo vsi deležni 1000 vprašanje ali kaj naj narediva... Kaj bi v najinem primeru storili vi?

In kaj naj podarimo novorojenki? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Triletnik, novorojenka in Božiček
3.11.2007 8:59:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
In kaj naj podarimo novorojenki? 

Seveda. Zakaj pa neuser posted image  A še ne bo takrat rojena (sorry, ne vem točno kdaj imaš rok)?

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2007 8:59:55   
al1*
Seveda mora tudi novorojenček dobiti darilo - recimo kakšno igračko ali pa kakšno stvar, ki jo res potrebuje in bi jo itak kupili. 

lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2007 9:00:04   
sayuri
Seveda mora bit darilo tudi za novorojenko. user posted image user posted image user posted image  

Kakšna meha dekca, mehka igrača, mogoče tisti vrtiljak za nad posteljico, plenice, .... nekaj v tem stiluuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2007 9:34:07   
Anonimen
Seveda.Naj pride Božiček tudi za pupo.Letos s kakšno malenkostjo,sam da se spomni.Povejta tudi ostalim.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2007 10:43:56   
kepa*
Huda zagata.user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2007 10:47:49   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Huda zagata.user posted image

Če se prav spomnim, sem vprašala za nasvet in ne prosila za zajedljive pripombe. Če sem prosila za zajedljive pripombe, me prosim opomnite.user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2007 10:48:31   
Maxica
Ja, normalno, da naj prinese tudi njej, če bo že rojena, pa sploh. Ne vem, pa prišparaj kakšen tak nakup ala vrtiljak, ležalnik ali kaj podobnega za takrat.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2007 10:52:38   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem bila lani v enaki dilemi, ali kupiti nekaj 'za božička' tamalemu, ker sploh nisem vedela, ali bo že takrat rojen ali ne (rok 31.12 - se pravi da bi lahko bilo ali ja ali ne...); potem sem mu vseeno (dan pred porodom user posted image user posted image ) za Božička kupila eno ogromno Nicijevo ovčko, tako za v posteljico. Čist nepotrebna draga zadeva, ampak spomin na prvi Božič bo pa vseeno imel. Enako so naredili tudi moji starši - > je dobil za božič vrtiljak za nad posteljico, še en celoten komplet posteljnine in rjuhe. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2007 12:59:49   
Anuška79
Kot so druge napisale. Jaz bi kupila kako igračko, lahko tudi vrtiljak ali kako zadevo, ki jo morda pri prvem nisi imela, pa bi jo zdaj rada imela (pri nas sta bila to npr. blazina za dojenje, pa sling). Dojenčku je resda vseeno, je pa pomembno za bratca. 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2007 15:16:34   
Jessy
Obvezno tudi za novorojenko pripravite darilo. Jaz bi zavila kar uporabne vsakdanje stvari: plenice, kremo za ritko, šampon, kakšno manjšo igračko ali knjigo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2007 18:56:28   
Anonimen
A menite, da ji morava nekaj pustiti pod jelko in opozoriti druge, da ne bomo vsi deležni 1000 vprašanje ali kaj naj narediva... Kaj bi v najinem primeru storili vi?

Prosila druge, naj darila za novorojenčico zavijejo kot novoletna in jih prinesejo skupaj z darli za Črtomira user posted image

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2007 21:15:42   
Gina
Ja, obema kupi. Kupi, kar bi dojenčku načeloma rada kupila, pa nisi čist zihr, če res rabiš. Privošči s tem še sebi novoletno darilo za otročka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2007 21:52:49   
spacey
Jaz bi tudi kupila, sej ne vem kaj, ampak bi. Če ne drugega za spomin na prvi skupni Božič. Ah... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2007 1:12:05   
* Mateja *
ja itak tudi novemu čalnu je treba dat darilce.
Midva sva Nejcu za prega Miklavža na intenzivno nesla medvedka, da ga je imel v inkubatorju. Tako da vi morate obvezno nekaj zavit, kakšno ropotulco, al pa tud kaj večjega. Važno je to, da bo tavečji videl, da je darilo tudi za novorojenčka.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2007 12:02:49   
Balonchy
Seveda ji nekaj kupita.
Tako kot je napisala S_C - bo imela nekaj za spomin na prvi Božič. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2007 14:46:26   
Moyca_
naša mala je bila en mesec, pa smo ji tudi dali darila pod jelko, mali je pa bil 15 mesecev

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.11.2007 14:21:14   
Lenny
Jaz sem za darilo in pri najinih dveh sva tako tudi naredila, čeprav mini zadeve jasno še ni razumel. Je pa veliki brat vedel, da sta enakopravna tudi pri Božičku.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?