|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trik injekcije?
24.9.2011 19:56:26   
mavrica72
Živjo dekleta
Lepo prosim, če mi lahko katera pomaga z nasvetom.
Danes je tretji dan ko sem na injekcijah. Odločila sem se, da se končno začnem sama špikati (prej sem hodila v ZD). Imam Puregon (tu sploh ni problem) in Diphereline (torej mešanje praška in vode). In problem je ravno to mešanje oz. priprava zdravila, špiknit se mi sploh ni težko. Problem:
Ko poberem tekočino in jo izstisnem v prašek. Prašek dipherelina ima gumo na vrhu in ko pičiš skozi tole gumo, ti premikajoči se del inekcije kar ven potisne, samo od sebe oz vakuum. Pol se pa matram pobrat preostalo tekočino, pomešano s prahom. Danes mi je sploh ni uspelo vso ven potegnit, skoz imam nek zrak noter. Punce, kaj delam narobe, v čem je trik?????
Hvala za vsako vašo pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trik injekcije?
24.9.2011 20:13:35   
Anonimen
flaškico obrni na glavo in zapiči iglo z injekcijo samo toliko notri skozi gumo kot je tekočine. ker če potisneš pregloboko potem aspiriraš zrak, ki pa ti injekcijo potisne ven. upam da ti uspe. drugače je pa lažje pokazat kot to povedat...če te bo še 'mučlo' pa le idi v zd, da ti pokažejo ;)

(odgovor članu mavrica72)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2011 9:09:16   
mala.
Lahko pa iztisnes vse ven, das injekcijo ven in jo potem še enkrat zapičiš noter (ne bo ti potegnilo še enkrat noter oz. naredilo vakuma) in potem lepo vse potegneš ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2011 9:18:01   
mavrica72
mala. - to pa nisem vedela, da smem potegniti iglo ven iz ampule in še enkrat iti nazaj noter. Torej - če mi ne uspe vso raztopino ven izvleči, potisnem vse nazaj noter, vzamem iglo ven, jo ponovno potisnem v ampulo in spet izvlečem tekočino. A je kaj pomembno kako globoko je igla v ampuli, mogoče tu delam kaj narobe?
Hvala še enkrat za pomoč

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2011 9:44:45   
Buska
ni pomembno, koliko globoko jo das notri ... jaz sam nizje in cisto pocasi spustim tekocino noter .... srecno spikanje :-)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2011 10:08:17   
mala.
Jaz sem vedno delala tako, da sem tekočino spustila noter, da se je prašek stopil. Potem sem jo potegnila ven, ker je drugače kar potegnilo malo samo, kot si rekla. Potem pa sem jo lepo še enkrat zapičila noter do konca in na rob flaške. Vse skupaj sem lepo potegnila ven in v trebuh.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?