|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trije otroški sedeži v avtu
26.5.2008 19:04:59   
GoYa
Starši treh otročkov, kakšne avte imate, da vam grejo na zadnji sedež trije otroški sedeži?
Mi imamo Octavio in nam ne grejo zadaj niti en sedež + dve lupinici, kaj šele potem trije sedeži. Pa ni majhen avto user posted image .
Ker bomo morali proti koncu leta zamenjati avto, me zanima, v katere grejo trije sedeži.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trije otroški sedeži v avtu
26.5.2008 19:25:50   
Abra
Zaenkrat še ni otročkov, imamo pa enoprostorca, ki ima v drugi vrsti tri sedeže, vsak pa ima isofix nastavek, vsaj tko mi pravi moj user posted image Aja, je pa to C8.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 20:06:51   
atanja
Xsara picaso-sem zadnjič peljala še sosedove otroke domov in so šli trije avto sedeži notr-pa še ful ugodni so novi avti starega modela

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 20:10:41   
bskrle
mi  v golfa in fabio stlačiva 3 sedeže. vendar otroci rastejo in jim ni prijetno

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 21:13:49   
tojeto1
GOYA; a veš če boste kupili nov avto, vam država vrne 20 % DDvja za nakup novega avtomobila, če imate 3 otroke. Sam tolk da veš, da lahko koristiš to prednost.
Pa varno vožnjo!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 21:22:21   
CUKRČEK
Midva imava passata limuzino. Lupinice tri normalno niso šle notri, ker imajo ful široke "bunke" na ročajih. Pa se je mož znašel in eno lupinico toliko podložil z odejco, da so šli ročajinad ročaji druge lupinice.
Zdaj imamo zadaj en sedež do 36 kil in dva maxi cosi sedeža do 18 kil in gredo lepo notri(glih za glihuser posted image ). Edino pripenjanje ta večje je malo zoprno, ker se pripenja s pasom in je ful gneča vtaknit roko med sedeže.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 21:23:22   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1

GOYA; a veš če boste kupili nov avto, vam država vrne 20 % DDvja za nakup novega avtomobila, če imate 3 otroke. Sam tolk da veš, da lahko koristiš to prednost.
Pa varno vožnjo!

Kaj niso to ugodnost že davno davno ukinil? Ali se pa sam meni tako zdi ...

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2008 21:27:27   
gruška
Zaenkrat še ni otročkov, imamo pa enoprostorca, ki ima v drugi vrsti tri sedeže, vsak pa ima isofix nastavek, vsaj tko mi pravi moj Aja, je pa to C8.

Mi imamo C8 in damo lupinco, avtosedež in jahača z naslonom brez problema v isto vrsto ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2008 21:42:30   
lex
Hyundai Sonata, že zdaj imava dva sedeža kar skupaj, ker hoče biti najstarejši v sredini, ob strani pa pride potem še lupinica. Pa oba imata Romerja 9-18kg

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2008 22:16:46   
tajtaja
Renault Espace-v drugi vrsti levo in desno sedeža do 18 kg, na sredini pa jahač. V tretji vrsti pa smo že brez otroških sedeževuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2008 22:22:50   
Gina
V Zafiro so šli trije sedeži, samo čist na knap, za moje pojme grozljivka, sem bila čisto živčna, ko ni bilo prostora niti za miš zadaj, zato smo kupili vivarota - kombi - ful luksuz za moje pojme, normalno vsak sedi, pa še plac je. Ko otroci rastejo, sicer gredo ven iz sedežev, smao prostora pa v bistvu rabijo več, ne manj. Tudi v meganu karavanu se trije komot peljejo, bolj kot v zafiri - samo nimam treh sedežev več, tako da ne morem probat, a bi šli trije not ali ne, je pa bolj komot kot zafira, čist zihr.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2008 22:42:21   
vesna_14
C8 trije sedeži brez problema-sploh oh in sploh so meni zadnje vrate , i so drtsne in je super za otroke not dajat pa še parkiraš lahko brez da razmišljaš ali boš lahko odprel vrata ali ne
tako da ga priporočamuser posted image

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2008 22:46:34   
lelaval
Edino pripenjanje ta večje je malo zoprno, ker se pripenja s pasom in je ful gneča vtaknit roko med sedeže.

Midva sva se tudi tako mučila pri 1 lupinici in 2 jahačih. Zato sva se odločila za enoprostorca (7 sedežev) -  in tako sedijo v 2 vrstah, pa je za 2 še vedno prostora user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2008 22:54:06   
lelaval
user posted image

Tako pa zgleda - no barve ni ravno iste.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.5.2008 7:37:38   
honey
No, jaz imam sicer samo enega, ampak svakinja pa prevaža 3 - tavelika je sicer že v jahaču, tamali dve pa imata normalne sedeže s 5-točkovnim zapenjanjem. In spravi vse 3 sedeže zadaj v Puntota.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.5.2008 10:29:53   
GoYa
No, ko vidim, da gredo trije zici v Puntota, Fabio, Golfa...pa ni vrag, da ne bi šli tudi v Octavio, saj je precej prostorna. Mogoče imava res napačno predstavo, če so lupinice širše zaradi ročajev. Najbolje, da si kje sposodimo še dva sedeža in sprobamo.

CUKRČEK, hvala za idejo. Bomo tudi mi sprobali tole z odejico. Ker sedaj zadevo rašujemo tako, da je ena lupinica spredaj, druga lupinica in otroški sedež pa vključno z mano zadaj.

Tojeto1, država povrne DMV (davek na motorna vozila), ki je manj kot 20 % (odvisno od vrednosti avtomobila).
Ninataja, ta ugodnost še vedno velja. Vsaj nekaj.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2008 11:28:32   
mala maja
smo sparvili v 206 tri sedeže, enega jahača, en stolček in lupinico. Ko je šel mali ven iz lupinice v sedeš je bil k sreči tavečji toliko velik da ni potreboval več stolčka, ta srednji je šel pa v jahača.

Sva se pa vseeno odličila za menjavo in smo kupili enoprostorca s sedmimi sedeži. Pa da ne rečem kolikokrat sedita tamaledva vsak na svoji strani tavečji pa zadaj, ker drugače se kar naprej nekaj buckajouser posted image Avto nam bo pa tudi ta kmalu premajhenuser posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2008 22:42:26   
tananejka
Mi imamo Forda S-max, notri pa en sedež 9-18 in 2x 15-36. Je enoprostorec in ima 7 sedežev. Mi smo zadovoljniuser posted image

tukaj je pa nekaj slikic: http://images.google.com/images?hl=sl&q=ford+s-max&btnG=I%C5%A1%C4%8Di+slike&gbv=2

< Sporočilo je popravil tananejka -- 27.5.2008 22:43:03 >

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.5.2008 8:50:13   
kalbo
V karavana ala Oktavija varno sigurno ne grejo trije sedeži. V mojo Mareo tud niso šli. Mislm da se, samo varnost je pa vprašanje. V Cromo gredo trije zici na zadnjo klop brez težav, pa še prostora je do prvih sedežev več kot dovolj.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.5.2008 17:51:57   
BarbaraE
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Mi imamo Forda S-max, notri pa en sedež 9-18 in 2x 15-36. Je enoprostorec in ima 7 sedežev. Mi smo zadovoljniuser posted image

tukaj je pa nekaj slikic: http://images.google.com/images?hl=sl&q=ford+s-max&btnG=I%C5%A1%C4%8Di+slike&gbv=2

iiii, jaz bi tudi imela forda s-max. Najboljše, da naredimo še enega otroka, pa si ga bom izborila. user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.5.2008 22:00:23   
Natasa-6
Mi smo imeli isti problem. zdaj smo kupili Renault Grand Scenic in je super.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.5.2008 0:00:01   
Anonimen
Mi smo imeli Passata karavana in isti problem kot ti.

Zato smo pred dvema tednoma kupili FORDA GALAXYJA z sedmimi sedeži in zdaj je noro dobro, vozimo se kot v Relaxovem avtobusu, res je super.user posted image

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2008 15:02:35   
petja
Pravilno in varno grejo 3-je otroški sedeži (ali lupinice) v avto samo, če zadaj ni klop, ampak ločeni sedeži. Vse ostalo je žal improvizacija.

Ločene sedeže imajo pa v veliki večni le enoprostorci, nekaj so jih že punce naštele. Mi imamo S-max in ima ločene sedeže, sodelavec ima C4 Grande Picasso in ima ločene sedeže, isto velja za Sharana, Galaxyja, Espacea ... 

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?