*
|
Ojla!:) Moj sladkiš:duda: bo čez 15dni star 3 mesece in že dva tedna udarja z rokicami igračke pod mostom, zadnji teden pa jih prime. Če mu pa ne uspe, pa se krega in to kar na ves glas.9nebesa Zadnjič je ugotovil, da je fino na trebuščku spati, zato se je odločil, da bo sam poskusil ta manever, seveda takrat ko mamica spi:zmeden:…prav fino mu je bilo, ko sem ga pogledala se je nasmejal tako prisrčno9nebesa:love:9nebesa:love:…jaz pa prestrašena…tisti dan je spal na trebuščku, ker drugače ni hotel. No, od takrat je pa to minilo, je pozabil, da se da tudi to. Sedaj čakam, da se bo začel spominjati…s hrbta na bok pa že dolgo vadi. Pod mostom se sam igra tudi uro in pol, potem omaga in zaspi. Rad ima, da oponašam glasove in pojem, tako kot ostali vaši malčki, najraje ima, če kakšno besedilo pozabim in zapojem la-la-la..takrat pa velik smeh…Hehhehe…to mu je tako všeč, ampak mora biti v besedilu pesmice, drugače ni smešno. Kot da bi se mi smejal, ker kiksnem pri besedilu. Že dva dni se tudi zelo zelo smeji, če ga mamica popapa…saj veste, nogice, rokice..:bravo:če pa ima tako sladke miscelinke, da ga moram popapati..no to mu je full smešno. Pa lupčka tudi že zna dati, ko se mu z cmoki približam, se kar nastavi. Jap, cartek je prišel že na svet. Kar se tiče kopanja se opazila, da je dosti bolj aktiven, komaj ga držim…prej ni bil tako. Težje ga previjam, ker tako maha s tem,i lepimi nogicami…smeji se kar vsakemu, ki ga pogleda v voziček..kak so sladki.:love: Najraje se pa carta na mojih prsih in sicer pokonci in ne ležečki. On bi kar nekam šel.:bravo::bravo::bravo: Edino strašno težko zaspi podnevi.:ups: Si navleče pleničko čez oči in potem komaj komaj zaspi. Rezultat tega, da ne zaspi takoj je tečka..in to velika…ne na moji dudici ne na umetni dudici in ne v naročju, samo v posteljici, malo postrani in pleničko čez oči. Pa še takrat ga vsak šum zmoti.:zmeden::zmeden::zmeden: Zjutraj je pa priden…od 6. do 7. se pogovarja z pliškoti,..potem pa me pokliče za dojenje… Seveda zna tudi ipiko uprizoriti..heheheh. Spreminjajo se in karakter se oblikuje…prav srečna sem, da je vsak dan nekaj novega! Lp!:sloncek::sloncek::sloncek:
|