|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tricikel iz Sončka
12.9.2005 13:59:36   
LIALIA
http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3131

Ali ga ima katera? Izgleda super, zato me zanima če je v redu in če se ga lepo vozi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tricikel iz Sončka
12.9.2005 20:06:32   
Jančika_
Naš je popolnoma enak, samo da nima strehice, ima pa oblazinjen sedež (kot recimo v hojici, da mali ne pade ven). Ostalo je isto.

Sem zelo zadovoljna; lepo se vozi, lahko ga usmerjaš, nepotrebne stvari lahko odstraniš, ko jih ne rabiš več. Mali ga ima tudi rad.

Kupili smo ga v Pikapolonici za 8990! Tudi v njihovi spletni trgovini ga imajo za isto ceno, sem ravno preverila.

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tricikel iz Sončka
12.9.2005 21:11:18   
Ro-La
Mi ga imamo in namesto da bi bil rdeč je zbledel in je roza

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?