|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tricikel ali poganjalec
24.7.2008 14:08:01   
ThinkPink
Pozdravček!

Za 1. roj.dan bi rada pupi kupila tricikel ali poganjalec. Ker nimam pojma, kaj je bolj priročno, bi prosila za nasvete tiste, ki jih imate in uporabljate. Katerega torej bolj priporočate in kakšne znamke ste kupili?

Hvala!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tricikel ali poganjalec
24.7.2008 14:11:57   
ona
Za 1.rd  bi ti jaz priporočila poganjalec,ker kot opažam vsi tako majhni otročki najraje z nogami poganjajo naprej.Pa tudi,če ji tricikel vzameš,ga bo porivala z nogami,ne z pedaliuser posted image
Evo,naša 3 letnica ima še vedno zelo rada poganjalecuser posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2008 14:14:39   
Anonimen
S poganjalcem se vecinoma vozim jaz.

Tako da ni stran vrzen denar. Je pa na ta nacin zabava zagotovljena user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 14:42:38   
Rubin.
Mič ta je pa dobra user posted image .

Mi smo naši nabavili poganjalca, vendar ji nikoli ni bil zanimiv Pri dveh smo ji nabavili tricikel, ki je sameval do letos, ko bo napolnila tri leta. Sedaj pa ji je postal zanimiv tudi skiro. Tako da poleg nog uporabljamo še to dvoje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 14:44:30   
Naja30
Mi imamo tricikel in je vedno znova zanimiv. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2008 15:00:01   
Nika v službi
Prisegam na tega:
user posted image

Naša ga je dobila za 1. RD in je še zdaj aktualen. Krasno spodbuja ravnotežje, priporočam.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2008 16:15:25   
Mišni
Pri 1 letu je za poganjalec po moje še prakmalu, vsaj moj otrok je takrat le po vseh štirih puzal.

Smo pa kupili tricikel s palico za poganjat in tiste je bil potem zelo aktualen, v bistvu vozička več ali manj nismo več uporabljali.

Tako da za 1. RD definivno trikolesnik s palico, po moje. Poganjalec pa pri 2 letih.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2008 16:19:17   
nuala
Uh, mojadva sta oba dobila poganjalca pri enem letu.
Tastarejši se je vozil z njim takoj in dokler ni le ta razpadel ( še pri 4 letih se je kdaj vozil z njim ), ni šans, da bi šli kam brez. Tamlajši ni šmirglal ne poganjalca, ne tricikla ampak se je pri 3 letih spravil na kolo in to je bilo to.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2008 20:49:16   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Pri 1 letu je za poganjalec po moje še prakmalu, vsaj moj otrok je takrat le po vseh štirih puzal.

A ni ravno v tem fora? Da tudi otrok, ki še ne hodi nekaj poganja pred sabo?
Ne vem, mi ga nimamo in mislim, da bomo pri dveh letih razmišljali bolj o nakupu kakšnega kolesa, kot poganjalca. user posted image  

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2008 21:36:22   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Prisegam na tega:
user posted image

Naša ga je dobila za 1. RD in je še zdaj aktualen. Krasno spodbuja ravnotežje, priporočam.

Pri enem letu? No jaz vidim triletnike s takšnim.

Mišni, mi smo nabavili tega:

user posted image .

Drugače pa so takšni še bolj aktualni:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2008 21:44:05   
mayci
Jaz bi tudi raje kupila poganjalca (avto...), ker se mi zdi, da so otroci v tej starosti zelo radi aktivni, na triciklu bo spet samo sedela, medtem, ko jo bo nekdo porival.
Naš fant je sicer dobil tricikel za prvi roj. dan, vendar se je stvar zelo kmalu izkazala za zgrešeno investicijo, tako da smoga prodali po dveh mesecih, ker se nikakor ni hotel vozit.user posted image
Z avtom poganjalcem se pa še zdaj z veseljem po stanovanju vozi, za zunaj ima pa kolo poganjalca.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2008 0:15:51   
tinas
mi smo pri 1 letu imeli oboje, poganjalec definitivno priporočam! se bolj aktivno z njim ukvarja 1 letnik, na triciklu pri 1 letu le sedi, to ga pa voziš. pri nas je (pri 2,5 letih) še vedno aktualno oboje (s poganjalcem se igra še 6 letna nečakinja user posted image , tako da definitivno ni neuporaben!). poganjati pedale se naučijo šele pri2-3 letih. Mi imamo zdaj poganjalec, tricikel, kolo s pomožnimi koleščki, skiro in like a bike (tale poganjalec na 2 kolesi), ki pa se ga šele privaja. In vse z veseljem uporabljamo! Nikakor pa si ne predstavljam da bi like a bike 'vozil' 1 letnik, ki še stati ne zna dobro!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2008 0:22:13   
Anonimen
Poganjalec je bil pri nas in morda teden ali dva... sedaj se na njemu nabira prah.
V mojem primeru, stran vržen denar.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2008 7:36:04   
rosisa
tud naša user posted image  je dobila oboje. v tricikelček smo jo dali že pred enim letom je not sedela pa itak ma ograjco da ne pade ven in raj sedi not k v vozičku. je fajn za na sprehod saj vse vidi okol sebe. ko se pa naveliča not jo dam ven in prime zadej pa rine. poganjalca pa tud še zdaj nima dosti za mar se vsede gor parkrat potrobi in ni več aktualen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2008 8:08:48   
honey
Naš je imel oboje - poganjalca-avto in tricikel na palico. Poganjalca je imel za po stanovanju, tricikel pa namesto vozička, ko smo šli na sprehod. S tem, da poganjalec je še vedno aktualen (pri 3 letih), tricikel pa ni bil dolgo, mogoče do 2. leta. Takrat smo ga raje na kolo postavili in se je peljal s pravim kolesom, ker 3-cikla nekako ni mogel gonit.

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2008 8:11:43   
mojca75
Poganjalec, nam je tolk odslužil da bi plačala triojno ceno zanj. je pa res da so poganjalci različni in je odvisno kako se otrok počuti, mi imamo pri nas, pri babici in drugi poganjalce pa se je najbolj obnesel en navaden plastičen tovornjak (poganjalec) ker je ozko za sedet in ima dobro oporo in se dobro poganja, šiba z njim po balkonu, stanovanju,...dvorišču.

nekaj takega user posted image  imamo

mamo tudi tricikel - pol tolk ni odslužil. 

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2008 9:25:35   
Lenny
Pri enem letu sem jaz za poganjalec. Pri nas še nobeden ni znal vrteti pedal, zato bi takrat na triciklu samo sedel, na poganjalcu pa sta bila oba aktivna.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2008 9:56:25   
rosisa
mogoče bi blo pa tud fajn da otroka vzameš sabo v trgovino in boš vidla kaj mu bolj ugaja ga posadiš al pa mga daš zraven poganjalca pa zraven tricikla pa boš vidla kaj mu bo bolj zanimivo. re da je 1 let še majhen ampak bo že pokazal kaj mu je všeč oz boš vidla kje bo zanimanje večje. al pa poglej za kašne akcije pa kup kr oboje. mogoče kej rabljenga

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2008 10:09:30   
ThinkPink
mogoče bi blo pa tud fajn da otroka vzameš sabo v trgovino in boš vidla kaj mu bolj ugaja ga posadiš al pa mga daš zraven poganjalca pa zraven tricikla pa boš vidla kaj mu bo bolj zanimivo

To bom tudi naredila.

Hvala za odgovore, trenutno se nagibamo k poganjalcu, tricikel pa morda pride v poštev kasneje.

Lep dan!user posted image

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2008 14:25:56   
Rubin.
Takrat smo ga raje na kolo postavili in se je peljal s pravim kolesom, ker 3-cikla nekako ni mogel gonit.

Zanimivo, pri nas je tudi tako, da tricikla ne more gonit, kolo z pomožnimi kolesi pa lahko.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2008 22:35:20   
mayci
Pri nas isto...

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2008 9:16:14   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Smo pa kupili tricikel s palico za poganjat in tiste je bil potem zelo aktualen, v bistvu vozička več ali manj nismo več uporabljali.

Tako da za 1. RD definivno trikolesnik s palico, po moje. Poganjalec pa pri 2 letih.

Naša je shodila pri 14 mesecih na poganjalcu se je pa poganjala od 11meseca naprej. tricikla pa nima ker ga ni nikjer porajtala, še v trgovini je jokala ko smo jo gor dali.

no skratka jaz sem za poganjalca, ker ima otrok nekej od njega, pri enem letu na triciklu pa samo sedi, kot naprimer v vozičkuuser posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2008 9:42:28   
*tajda*

Prisegam na tega:
user posted image

Točno takega bi rada kupila svojemu sinčku,Nika kdaj ga je pa začela tvoja hčerka uporabljat?

Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2008 10:30:27   
Anonimen

Prisegam na tega:
user posted image

Ja sej je full lep in kvaliteten, ma ne razumem kako daš 1-letnika gor. user posted image  Se pa tudi jaz zanimam za nakup, če je res tako ok. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
26.7.2008 10:49:34   
mojcapr
Pri nas je poganjavček zakon, imamo sicer tudi tricikel, kamor se tudi spravi, in ga je fajn pelat na sprehod, ampak je poganjavček na prvem mestu. Moj 7 letni sin se še spravi gor in divja, ravno tako 4 letnica, tamal pa tud. Imamo 2 in ravno je rekel taveč, da mormo še kupit enga za tamalega...
Ko je bil taveč star 1 leto sem mu kupila tricikel, poganjavčka pa je dobil od ostalih za rojstni dan - tako smo ubili 2 muhi na en mahuser posted image . Mogoče pa ti tudi tako narediš, namesto da dobiš za rojstni dan kake "fajne igrače" se dogovoriš za darilo. Mi tako prakticiramo in je superuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Uvajanje goste hrane
dejzi

Koliko časa ste potrebovale pri vaših sončkih, da ste popolnoma zamenjale en mlečni obrok z zelenjavo/sadjem/...?

1t (46%)

2t (15%)

3t (12%)

4t (12%)

več (15%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!