|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovine z otroško opremo
27.8.2007 11:44:48   
ttdr
Pozdravljen/a
Zanima me, kako ste zadovljni s storitvami v trgovini Baby Center.
Sama imam kup neprijetnih izkušenj. Na primer, da naročim izdelek, v trgovini mi ga parkrat obljubijo, po telefonu me kljub obljubi ne obvestijo ali je prišel ali ne, zato moram osebno tja. Nazadnje me po štirih obiskih v trgovini seznanijo, da izdelka ne bo. Ali pa pri naročilu preko interneta pošljejo drugačen izdelek, kot je na sliki na spletni strani. Poleg tega striktno ne odgovarjajo na e-maile, navedene kot kontaktni naslov trgovine pri naročilih preko interneta. Nenazadnje so cene pretežno visoke, kakovost pa velikokrat slaba.
Torej premislite, kje kupujete. So še druge trgovine z otroško opremo, vendar jih ne bom naštevala, da ne bo kdo menil, da karkoli reklamiram.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trgovine z otroško opremo
27.8.2007 11:53:08   
kaya2007
Tudi jaz nisem zadovoljna z BC, čeprav je ariel še slabši...do zdaj so bili korektni le v bušiju, vendar pa imajo tam precej manjšo ponudbo (čeprav je res da kakovostno).

(odgovor članu ttdr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trgovine z otroško opremo
27.8.2007 11:53:54   
ona
Mi je žal za tole tvojo slabo izkušnjouser posted image
jaz sem že večkrat kupovala na netu na njihovi strani in vsakič sem dobila kar sem naročila in zelo hitro-čez dva dni.
nikoli mi niso poslail kaj drugega,edino enkrat sem hotla neko igračo vzet za darilo in so me poklicali čez par minut ko sem oddala naročilo in mi povedali,da nimajo več tega izdelka in mi predlagali podobnega,kar sem se strinjala.
je pa res,da je kot naletiš,saj tudi drugje v drugih trgovinah ni vse naj,naj,to je pač srečauser posted image

(odgovor članu ttdr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Trgovine z otroško opremo
27.8.2007 14:50:18   
lea23
jaz sem pa ful zadovoljna z baby centrom, kupujem pa v tistem v lj na rudniku! tudi preko spleta sem že dvakrat naročila in obakrat sem dobila prave stvari in že naslednji dan! tudi vedno ko pridem k njim v trgovino, zdaj me že prodajalke poznajo, me lepo postežejo in učasih ko potrebujem kakšen nasvet mi vedno svetujejo. pa sem skoraj vsakih 14 dni v njihovi trgovini. edina mal slabša izkušnja je bila še ko sem bila noseča in sem kupovala dudo pa še sama nisem vedela katero naj kupim, od katere firme user posted image  pa sem na koncu vzela dve od  avent ( ena silikon, ena lateks ), eno ob tomme tippe, eno od nuk, pa eno ki je bila od "krene nepoznane firme". no in smo kasneje ugotovili da naši princeski ugajajo samo dude od aventa

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Trgovine z otroško opremo
27.8.2007 17:52:58   
vicky0
poglej še na www.soncek.si majo kr ugodne stvari,sem naročila pri njih npr.voziček(šlo se je za quinny speedi in sem dala mislim da 50evrov manj kot bi dala zanj v babycentru-tu neki ne me za besedo prijet) sem ga dobila v treh dneh nič narobe,vse je štimalo.pa neke igrače sem naročevala tudi hitro dobla in bila zelo zadovolna.
poglej pa boš vidla!!user posted image user posted image



_____________________________

Iz pleničk se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega,
nedolžno zre ti v oči,
k mamici v naročje si želi.

http://vicky0.moj-album.com/

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Trgovine z otroško opremo
28.8.2007 14:18:06   
tina104
Jaz imam do zdaj čisto pozitivne izkušnje z baby centrom. Enkrat sem naročila preko neta avtosedež, sem ga dobila v par dneh, pa še za darilo smo zraven dobili eno plišasto opico. Tudi moja sestra je kupila voziček tako in je bilo vse ok - obe sva dobili izdelka za 50% ceneje.

Tudi v sami trgovini še nisem imela nekih negativnih izušenj - bodiji, ki jih tam kupim so veliko bolj vzdržljivi kot npr. sparovi. Edino ene hlače - pajac se je gumica ful raztegnila že po 2 pranjih. Negativna pripomba bi bila edino, da imajo nekatera oblačila ful draga - zadnjič sem gledala en klobuček za ok. 20 evrov - res ne dam toliko za tako stvar!

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu vicky0)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Trgovine z otroško opremo
28.8.2007 16:54:28   
kaya2007
poglej še na www.soncek.si
ja, z njimi sem bila tudi vedno zadovoljna.
Sej za BC ne morem rečt, da je bilo kaj narobe...fora je v tem, da mi ne znajo svetovati, če jim postavim bolj zahtevno vprašanje-ponavadi o njihovih izdelkih več več kot oni user posted image  pa nič nočejo naročit, če nimajo (sem hotla določen igralni center)...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?