|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovina Kik
17.8.2009 9:38:29   
Metuljček Cekinček
Sem v eni drugi temi zasledila, da veliko tam kupujete. Ampak meni tam ni uspelo še nikoli nič kupiti, ker se tam enostavno ne znajdem.

Očitno je problem v meni, če druge tam lahko normalno kupujete. Kar ene gore različnih oblačil, potem ko začneš iskati, pa nič. Najdem lušne hlačke za metuljčico, iščem številko in ne najdem. Potem končno najdem kakšno lušno majčko v njeni številki, ampak imam majčk že dovolj in bi res rada kupila kakšno trenirkico ali hlače. In nikoli nič ne najdem in grem vedno ven vsa zmedena - toliko cunj, jaz pa nič ne najdem!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trgovina Kik
17.8.2009 10:14:12   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček

Sem v eni drugi temi zasledila, da veliko tam kupujete. Ampak meni tam ni uspelo še nikoli nič kupiti, ker se tam enostavno ne znajdem.

Očitno je problem v meni, če druge tam lahko normalno kupujete. Kar ene gore različnih oblačil, potem ko začneš iskati, pa nič. Najdem lušne hlačke za metuljčico, iščem številko in ne najdem. Potem končno najdem kakšno lušno majčko v njeni številki, ampak imam majčk že dovolj in bi res rada kupila kakšno trenirkico ali hlače. In nikoli nič ne najdem in grem vedno ven vsa zmedena - toliko cunj, jaz pa nič ne najdem!!!

In kaj te zanima?

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2009 10:24:21   
Luni
Uf, jaz pa vedno ful najdem in kljub poceni cunjcam mimogrede pustim 100 €. Je pa res, da se je dobro pozanimat, kdaj dobijo robo, ker jim zelo hitro poide. Mislim da so jo v LJ svoje čase dobivali v petek. In če greš v ponedeljek, ne dobiš nič!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2009 10:28:01   
Najaa
Jaz tudi vedno najdem kaj za otroke. Otroška roba je ponavadi lepo razvrščena po številkah. Za sebe pa bolj malo tam kupujem, sem pa tud že našla kaj pametnega. 

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2009 13:24:27   
Majuska
Za Kik si je treba vzeti čas ... malo je treba pobrskat, pa se ziher kaj najde!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2009 14:34:37   
benika
Tudi jaz precej najdem tam, sploh za 4-letnika in pa za moža. Jaz sem pa itak en mali okrogli kit in težko najdem oblačila zase. Tiste xxxl cunje so mi prevelike, ostale pa premajhne, kaj čem pol.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2009 14:45:21   
čebeica maja
Meni se je tudi velikokrat to zgodilo, ker za fantke res nimajo take izbire kot za punčke, pa številke so tud promblem če mi je že všeč ni taprave.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2009 16:21:06   
Adelina
A letake še dobivate tedensko? Pri nas zdaj že kak mesec ni nič, pa ne vem ali jih ne tiskajo več ali so jih samo v naš konec nehali pošiljati.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2009 16:51:31   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

A letake še dobivate tedensko? Pri nas zdaj že kak mesec ni nič, pa ne vem ali jih ne tiskajo več ali so jih samo v naš konec nehali pošiljati.

Nope, h nam tudi ne hodijo več... upam da je kaka poletna fora to in da bodo z jesenjo spet začeli.

Sicer je pa Kik diskont in je tako tudi urejen. Verjetno je tudi zato kak procent cene dol, ker pač zadev ni treba 'urejat' ampak jih obesijo/postavijo/dajo v košare in basta. Men je tak način kupovanja čist ok oz. me ne moti, poleg tega se tam lahko cela oblečem za 30€ (kavbojke, majica, pulover), medtem ko dvomim da mi v kakšni obični trgovini to 'rata'. Je pa res, morš si vzet čas in pobrskat; če rataš nervozen že ko notri stopiš, potem pač je boljše it v namo/h&m/s.oliver... kjer so zadeve lepo zložene in urejene po številkah (pa čeprov za 20% več cene).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2009 18:59:10   
ona
Meni tale kik tudi en potegne preveč...saj za otroke se kaj najde,samo se mi zdi,da je vse po enem kopitu narejeno...zase tudi ne njdem prav nič pametnega,pa imam normalno konf.številko (40)...nisem pa nekaj zahtevna,da moram nosit oh in sploh cunje,ni mi važna cena...samo tam ne nejdem nič user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2009 19:43:25   
Urša
Včasih, ko sem še v Avstrijo hodila, sem vedno kaj našla, zdaj pa, ko ga imamo pri nas, redko kdaj, vbistvu me je kar minilo tja hodit. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2009 19:52:25   
misa4
Jaz za sina ne najdem tam nič, za hčerko pa nekaj stvari. Imajo za punčke ful bolšo izbiro.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2009 21:54:20   
tajtaja
Ko sta bila dvojčka dojenčka, mi je svakinja prinesla en kup stvari po takih smešnih cenah da joj. Pozneje sem šla še kaj sama pogledat, no ja, včasih kaj. Tam do št. 86 se je še kaj našlo.
Da bi zase tam kupovala, ne hvala.
Za moža tudi ne. Pa za moje najstniceuser posted image ? Odpade.

Kljub recesiji smo mi še zmerom nekak na S.Oliver, Benetton, mož Tom Taylor, punce pa Stradivarius in podobno. Pa seveda HM, Okaidi....
Ampak, da ne bo pomote: v SOliverju, Benetonu itd običajno nakupim zmerom za eno sezono naprej (jasno za tri mlajše), ko so cene prepolovljene.
IN tako je volk sit in moja denarnica celauser posted image user posted image user posted image . Saj še itak zaslužijo dovovlj pri maržah kot jih imajo.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2009 22:10:19   
krtek 1
Jaz sem v Kiku dobila za mlajšega sp.dele trenirk za v vrtec (št.80) to je pa tudi vse.Za starejšega petletnika pa že dolgo sploh ne gledam več.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2009 22:25:50   
Anonimen
se mi zdi, da navadne bombažne trenerkice kar izginjajo iz večine trgovin, kot da ne bi bile več aktualne.user posted image

(odgovor članu krtek 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.8.2009 22:57:24   
ona

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

se mi zdi, da navadne bombažne trenerkice kar izginjajo iz večine trgovin, kot da ne bi bile več aktualne.user posted image

Se strinjam!!
Mene tudi nasploh moti,da delajo za otroke oblačila po zadnji modi,kot za velike,samo pomanjšane...nobeden pa ne pomisli kaj je otroku komot za nosituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2009 22:55:49   
anika87
Ja za Kik moraš res imeti čas in tudi potrpežljiv moraš biti... Jaz sem sebi kupila že kar nekaj lepih cot, in so mi še zdaj super za nosit, vse je ok kvaliteta, glede na to da je cena res nizka.
Zdaj ko imam Nejca pa hodim samo še zanj gledat, ker itak brskam eno uro, ker mi je vse tak cartik, tako da mi za sebe zmanjka cajta, pa še probavat se mi ne da, ker ponavadi si nabasam po 10 komadov za probat v kabino...
Zaenkrat sem še zadovoljna z otroško izbiro, Nejc je star 8 tednov, kaj bo pa ko bo malo večji pa bom še videla, ker pravite, da ni za fantke tolk... Kolk sem z večjega en dan videla, mi je bilo kar všeč, je pa res da je to bil pogled od daleč...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.8.2009 9:07:33   
Bojana82
Meni pa se Kik kar dopade, vedno dobim kaj zase in kvaliteta je dobra.....seveda imaš tudi slabo robo, treba je pač malo pobrskatiuser posted image ......

Kar pa se tiče otroških oblačil, sem za mojega miškota tam dobila ful cunjic tam do četrtega petega leta ( luštne, kakovostne od kavbojk do majčk, poletna, zimska roba ni da ni ).....sedaj pa ko rabi št.116, pa v Kiku ne najdem nič več zanjuser posted image , matr sem jezna!

Res pa je da tam ne dobim ničesar za mojga, oz. tudi njemu tam izbira za moške ni všeč!

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.8.2009 21:42:43   
ksenci
tud jz sm razočarana. s težka ti rata najtn normalno cifro. zmeri naletim, da so samo male ali pa samo res velike številke oblačil. tudi za otroke imajo en izdelek in vse isto številkouser posted image mogoče roba res takoj poide, nabirajo pa se samo številke ki ne grejo v prodajouser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.8.2009 21:55:59   
ellie
Jaz se tud dolgo časa sploh nisem odločila noter stopit...mi je že navzven delovala čudna ta štacuna. Ampak pol pa sem slišala, da si treba čas vzet in da se marsikaj najde. Sem nazadnje kupila tamali spodnje hlačke...ful lušne in ful ugodno. Pa štramplčke imajo ful ful lepe pa kvalitetne...in dobiš tu 4 kom za enako ceno kot v h&m 1. Pa te potiskane bombažne pleničke... Jap, sem kar nekaj zapravilauser posted image  pa še neko jesensko dekoracijo sem kupila za na vrata...za 1 euruser posted image  sem gledala tud pižamice...tiste v celem...in so se mi zdele ful kvalitetne...pa še luštne so ble videt. To pa pride drugič na vrsto. Bom verjetno še kar zavila po kake zadeve za user posted image .

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.8.2009 22:04:57   
Nea_teja_
Jest sem tud zadnjič nabavla kr nekaj majčk,pajackov ,bombažnih hlačk,in še kavbojke jopico hm sej sploh nevem kaj še pa sem dala samo 37€ seveda vse še čaka na princa,ki bo kmalu prikukal na svet.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.8.2009 22:07:38   
Mala_princeska
Kikove številke so vsaj za dojenčke full majhne po mojih izkušnjah.

Ja, res je treba brskat - pa pazit da ni kaj strgano, ali sem pa samo jaz imela smolo s pajkicami za taveliko punco.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.9.2009 21:25:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kikove številke so vsaj za dojenčke full majhne po mojih izkušnjah.
a se ti zdi? Naša tamala je stara 6.mes. in imava še vedno nekaj body-ev št. 50/56. user posted image

Tudi jaz zase nikdar ne najdem nič v Kiku, za tamalo pa sem že kar nekaj krat fajn kupila..več ali manj kakšne sp.dele trenerk in majčk.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.9.2009 23:55:24   
puppa
Jaz v Kiku ponavadi kupujem hlače zame.

Glede na to da imajo na tone hlač, bi pričakovala, da bodo imeli kaj bolj uporabnega, ampak sem do sedaj še vedno našla kar sem iskala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.9.2009 14:37:49   
srki
Meni kik tudi vedno kravžlja živce, ker je preveč vsega na kupu in bi si morala minimalno 2 uri časa vzet, da vse pogledaš in kaj najdeš. Saj res, da je velikoooo cunj, se pa zgodi, da ne najdem nič pametnega. Se pa pridružujem mnenju, da se za punčke veliko več dobi, kot za fantke. Številke pa so včasih tudi bolj tako tako.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.