|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovina KIK
14.9.2008 20:58:49   
Anonimen
No, pa smo jo dobili tudi v Lj. Zanima me, ali je že katera v Kiku kupovala cunje in za koga se vse dobi? Za otroke tudi? Kako vam je kaj všeč kvaliteta, cena....? Bom vesela informacij.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trgovina KIK
14.9.2008 21:10:46   
Knedel
Kje pa v Ljubljani? Bi bila vesela informacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2008 21:13:18   
Paštetka
Jaz kupujem mojima. Kvaliteta je bolj tak, vendar tiste 4 mesece, ko jih prerasteta, zdržijo. In ko jih spackata in zaflekata, mi jih vsaj ni škoda vstran vrečt.

Ravno par dni nazaj sem kupila mali res lep brezrokavnik ( za nad jaknico ali jopico), zelo poceni in odlične kvalitete.

Za sebe tam ne kupujem. Kupim pa tudi kakšno plastiko za kuhinjo, risalne bloke, gate malemu, ker so res poceni in kvalitetne, spodnje majice, nogavičke, žabice, kape, trenerkice, jopice.. V bistvu vse za mala dva najdem tam.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 14.9.2008 21:14:45 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2008 21:14:17   
kaj@
v kiku zadnjič kupovala prvič in sicer v kranju,za otroke kar precej izbire,cene so ugodne,kupili kavbojke za user posted image  so ok,potem kupili  pulover kjer je nekaj potiskano gor,ko se je opralo se je vse to spacalo in je pulover čist neuporaben,2 majici in brezrokavnik,ki pa so tudi ok.Kar se odraslih tiče posebne pozornosti nisem polagala,kar sem pa mimogrede vidla ni za moj okus,aja pa še to 1 majčka se je tako skrčila ko sem jo dala v sušilca da mu je sedaj premajhna.Upam da sem ti kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2008 21:18:36   
tanikaa
Za odrasle nimajo nič. Še manj od nič. Vsaj za moj okus. Kupujem pa tam gate za mulca in moža - Identic. Nobene druge niso dobre, vsaj onadva tako pravita. Stanejo 5,29 ojra, ampak kvaliteto jim pa moram priznati. In to je tudi vse, kar je ok v tej trgovini. No, kako plastiko pa škatle še kupim, drugega pa ni.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2008 21:53:00   
klavdiy4
čawuser posted image !

Meni je frendica rekla, da kupuje tam in da ji je ql... vendar bolj kupuje za mlajšo sestro kot zase, ker baje za odrasle nimajo kaj prida...
Pa baje majo za user posted image  tudi in poceni....

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2008 22:01:28   
AinB
Nekoga je zanimalo kje v LJ je trgovina - na Celovški, poleg Mercator centra oz. v isti stavbi kot BC.

Glede oblačil za user posted image , pa se mi niti ne zdijo poceni. Za isti denar dobiš stvari v H&M ali drugod, pa veliko boljša kvaliteta.
Smo pa že prej v Avstriji kupovali v Kiku nogavice in spodnje majice za user posted image . Je zelo zadovoljen.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2008 22:02:51   
bodoča
Tud jaz večinoma kupujem samo za malega v Kik, pa kakšne druge frčkarije uporabne za gospodinjstvo. Za odrasle res več ali manj nimajo kaj lepega na izbiro.

mojeustvarjanje

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2008 22:15:50   
Meggi
A se da videt kak letak, link te trgovine. Pojma nimam kakšna je?

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2008 22:31:25   
Noel
Evo link:

http://www.kik-textilien.com/slo/index.php?id=27&p=07

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2008 7:16:32   
Ženkica
Za otroke se mi zdi super trgovina - jaz svoji hčeri tam kupujem cotke že odkar je bila dojenčica; ful kjut kompletki, za mali denar; dojenčki itak ne ponucajo nič, prej prerastejo.
Tudi sedaj, ko bo stara 2 leti, še vedno rada zavijem v njihovo trgovino; ravno v soboto smo bili, sem ji kupila nekaj cotk in pustila tam le 20 EUR, kar je res malo. Aja, pa bundice sem vidla, po 10 EUR, ful luštkane. Za okol hiše in v vrtec(varstvo) superca.

Kar se pa tiče cunj za odrasle; no tu sem pa bolj skeptična; če bi poznala trgovino cca 7-8 let nazaj, ko sem imela 30 kg več, bi bilo super user posted image , danes pa zase praktično ne najdem nič; tudi številka S (36-38 po njihovo) je narejena bolj po merah Američanov user posted image he he. No ja, mogoče kakšen nogavičke, ali pa kakšno neumnost, ravno tolk, da potem brezveze zapravim denar.

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2008 9:13:14   
lukec
Od 9.9. je trgovina tudi na Rudniku v Ljubljani. Sem šla malo iz firbca pogledat, imajo kar veliko za otroke, predvsem bund, različnih majčk in hlač. Najdražja otroška bunda, ki sem jo vidla je bla 15 evrov. Glede kvalitete pa ne vem še nisem nič kupila. Tako na pogled ni ravno najslabše.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.9.2008 9:43:58   
moja malenkost
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Od 9.9. je trgovina tudi na Rudniku v Ljubljani. Sem šla malo iz firbca pogledat, imajo kar veliko za otroke, predvsem bund, različnih majčk in hlač. Najdražja otroška bunda, ki sem jo vidla je bla 15 evrov. Glede kvalitete pa ne vem še nisem nič kupila. Tako na pogled ni ravno najslabše.

Kje na Rudniku pa je ta trgovina. Jaz vem samo za tisto v Šiški pri Mercator centru, pa mi je Rudnik veliko bližji.

LP

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2008 9:52:42   
koala
Jaz sem z njihovimi bodyji bolj zadovoljna kot recimo z hoferjevimi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.9.2008 9:53:05   
NinKa
namest hardija al kaj je blo tam. sem vceraj zvecer videla.

Neposredna povezava do sporočila: 15
15.9.2008 10:01:55   
Pauline
Kje na Rudniku pa je ta trgovina.

Kot je že NinKa rekla, namesto Hardija.

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.9.2008 10:36:07   
Naja30
Ravno v soboto sem bila na Celovški. Najde se marsikaj za otroke, tudi dobra kvaliteta npr. trenerke, puloverji, hlače, majčke... po zelo nizkih cenah in dobra kvaliteta. In bundice!
Zase pa nisem nič kaj našla, mogoče tud trenerke. Majčk pa bolj malo in so bolj tako tako.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.9.2008 12:04:25   
Nika v službi
A Celovška je tudi že odprta?! Sem se nedavno tam mimo peljala, pa se mi je zdelo, da je še vse v delu.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.9.2008 14:51:27   
Minka Pobalinka
Jaz sem bila v petek prvič. Za male imajo kar nekaj stvari, kupila sem super bundo za 15 eur, full fajn flis ua 5 eur, žabice za 2,99 kos, pižamo s supermenom za 4 eur.. pa perila za otroke imajo ogromno. Hlače za otroke so mi.. no mal češke, jih ni čez H&M user posted image ,majice sem tudi šla raje v H&M iskat. Drugač pa.. se najde kaj.

Za odrasle pa OMG user posted image user posted image  Še pri kitajcih imajo butično robo proti tej v Kik - u. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.9.2008 15:20:24   
bori2
jest že nekaj let kupujem v Kiku v Celovcu robo za tamala 2 in sem zelo zadovoljna. Stvari so v glavnem bombažne, vrhnje cotke se ne razbarvajo in ne spreminjajo oblik, kot stvari iz Takkota sli HM-ja naprimer.

bom pa vsekakor skočila na Rudnik pogledat kako kaže,...

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.10.2008 19:05:14   
mlinar
Čeprav sem malo pozno videla temo pa vseeno kik trgovina ima dobre cene vendar slabo kvaliteto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.10.2008 19:08:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mlinar

Čeprav sem malo pozno videla temo pa vseeno kik trgovina ima dobre cene vendar slabo kvaliteto.
Res je.

(odgovor članu mlinar)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.10.2008 19:10:07   
TARA in MAJ
sem bola v kranju cunje obup kvaliteta slaba negrem več notri men ni všeč
lp.

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.10.2008 20:05:04   
PiaM
Polovica robe je šit, nekaj pa solidno.

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.10.2008 22:00:28   
tatam
Sama ogromno stvari kupim v kiku in do sedaj se mi še ni zgodilo,da bi kaj razpadlo,se zbarvalo,raztegnilo....Kupujem občasno kaj zase,veliko pa za otroke,ampak vedno že v trgovini pregledam kak in kaj,pa je!!Kupim seveda kakega škarta ne!!Je pa res,da moraš met srečo-vsaj pri nas,da dobiš kaj pametnega,veliko stvari je res zanič!!!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?