|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trenja o turizmu,turistih,.....
23.6.2005 18:10:47   
Anonimen
Danes se bodo pa direktorji turističnih agencij kregali pri Trenjih
:hudicek:
- me prav zanima o čem bo govora.

http://24ur.com/bin/etconf.php?section_id=14&Nxm=00
  Neposredna povezava do sporočila: 1
23.6.2005 19:48:53   
zoya_
ja to tud mene zanima :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2005 20:12:15   
zoya_
ta kekec iz agencije Tao al kva je, je pa par let nazaj delal za Avanturo in naj je vodil v Grčiji... ej kekec od kekca, nima pojma o samem vodenju...:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2005 20:15:28   
rija
ja, sem si kar mislila! Vse se bo vrtelo okrog poceni aranžmajev in naivnih gostov, ki mislijo, da za malo denarja dobiš luksuz! Seveda z nekaterimi izjemami.
Nisem turistični delavec, sem pa že kar nekaj sveta videla. Bila v hotelih z 5 zvezdicami in tistimi s 3. Pa so razlike: tako v ponudbi predvsem pa v CENI.
Pa še nekaj se zelo pogosto dogaja: ljudje se včasih sploh ne zavedajo kam potujejo. Mislijo, da bo Egipt enak recimo Skandinaviji. Pa ni. Sama nisem konkreno v Egiptu pričakovala čisto nič drugega kot umazanijo, revščino vsi so me svarili pred to državo in prav zaradi tega se je zgodilo, da je bil to eden mojih najlepših dopustov. Ker NISEM IMELA NEREALNIH PRIČAKOVANJ!
Potem je pa agencija kriva, da je umazano, hrupno ipd.
Lepo mi je svetovala nekoč starejša gospa, ki je prepotovala dobesedno ves svet: JUŽNEJE GREŠ, VEČ ZVEZDIC MORA IMETI HOTEL. Pa kako zelo prav je imela!
Skratka, bodimo realni: plačati smo pripravljei last minute, dobiti pa de luxe ponudbo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2005 20:20:58   
k1
hah, poklali se bojo....

mi pa smo bili zelo navdušeni nad egiptom - tja sma šla 2, nazaj 3:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2005 20:26:07   
zoya_
rija... mislem, da če greš na dopust, se prej mau pozanimaš kako in kaj se dogaja v tej državi...
Lani sem bila preko Ilirike na Djerbi, bilo je tako kot so obljubili
Predlani sem bila v Grčiji Rodos z Iliriko, bilo vse tko kot so rekli...
Še prej bili na Krfu z Globtourjem... bilo vse oki...
Če ti v Egiptu pričakuješ oh in sploh luksuz, pol prosm... tud pr petih zvezdicah ne bo takšnega luksuza kot je npr. pr nas v 5*****
Mislem, da tale inšpektorca na TVju sama seb dela reklamo... naj pa povedo kolk folka je pa zadovoljnih s temi agencijami...
Kolegica je animatorka na Krfu, povedala je, pa kolikor jo poznam, je res dobra in se za goste izredno potrudi, včasih še preveč, da se je en par prtožil na agenciji, ker je rekla, da v tisti gostilni ni blo tko za jesti kot je ona rekla... Ja prosim no, če se za take fore prtožujejo, pol pa res slabo no... :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2005 20:32:18   
rija
Ja mislim, da se tu strinjave. Jaz sem z intelekto potovala 4x. Vedno vse super. Enkrat so mi v Grčiji zafrknili sobo, pa ne intelekta, dali slabšo, kakorkoli sem plačala boljšo za doplačilo, pa mi je njihova vodička stvari uredila takoj, ko sem jo na to opozorila. Pa še en dan avta je sprosila za opravičilo. Pa ni bila kriva intelekta, pač pa hotel. Na to pa oni nimajo nevem koliko vpliva. Ljudje ki več potujejo to vejo.
Se strinjam, da gre lahko tudi kaj narobe po krivdi agencije...
Samo kot je intelektin rekel, med toliko ljudmi se vedno najde nekdo, ki mu ni prav prav nič! Taki ljudje pa bodo imeli probleme z vsako agencijo. Dokler so pa hodli gledat poden od Hrvaških hotelov in sob, ker drugega ni bilo na izbiro, so pa bili vsi lepo tiho in zadovoljni.
Ja, hvalabogu da imamo demokracijo in se lahko pritožujemo čes vsakega in vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2005 20:39:45   
zoya_
Jaz sem šla samo enkrat na Hrvaško in to z avionom na Brač-Bol.
Prvo je avion mel uro in pol zamude, potem smo pristali v Splitu, kjer smo se potem z avtobusom peljali do marine, šli s hidroglisarjem do Supetara na Braču in potem do Bola spet z busom. Na agenciji so nama rekli, da pristajamo na Braču in tudi agent, ki sem ga videla samo ko smo prišli in šli mi je rekel, da vedno pristajajo v Splitu...
Iz Ljubljane Brnika smo šli okrog 8h, v hotel sva prišla ob pol 3h zjutraj.. Z AVTOM BI BILA PREJ NO :hudicek:, naj bi prišli pa kao na pozno večerjo, pol naju je pa čakala ena pomaranča, trda žemlja, en sirček pa mau salame.... :zmeden2:
Tolk o dopustu na Hrvaškem... pa kao Bol neki oh in sploh super in ne vem kva... ja bulšit :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2005 20:44:26   
rija
Ha-ha. Bi bilo res bolje iti z avtom. Jaz grem na hrvaško edino v en hotel v Opatiji, 5 * ampak ta stane na noč ca 35.000. Jih je pa vreden. Vse ostalo kar sem vidla dol, je podobno prastari sobi, v kakšni ne bi spala niti moja stara mama. Pa je preprosta kmečka ženska...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2005 21:00:40   
viv_
Tako je kot je ena napisala - vsi bi plačali last minute, pa imeli vse oh in sploh de lux. Pa vse mora biti super truper lepo, čisto, hrana evropska, zajtrk samopostrežni, plaža peščena s senčniki in ležalniki, hotel obvezno velik bazen s sladko vodo, na bazenu nujno bar, vsak večer animacija, klima v sobi...
Dokler bo za to toliko povpraševanja kot ga je, je logično, da bodo agencije služile na ta račun.

Ne razumem pa, zakaj potem sploh recimo v Turčijo, če ne doživiš T od Turčije, ampak si zaprt v eno zlato turistično kletko. Zato, da rečeš, da si bil v Turčiji. A ni čar pri obisku neke dežele tudi okustit lokalno hrano, spoznati njihove običaje in navade (sem ne sodi obisk suvenir shopa), spati na postelji, ki ne diši po svežem... Meni je to super! Po takem dopustu pridem vedno domov polna energije in ko stopim v stanovanje si rečem:"Wow, kako imamo pa pri nas lepo!"

Je pa jasno, da to vsem ne ustreza. Glede na to, koliko imamo v sloveniji turističnih agencij pa mislim, da si kakšnih hudih kiksov ne smejo privoščit, ker za naslednji dopust lahko brez težev izbereš kakšno drugo agencijo.

vsem čim lepši dopust!

viv

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2005 21:25:29   
zoya_
viv... če greš na razprodajo, tud ne menjajo blaga, ko je že kupljeno :) mislem, da je last minute tud nekaj takega... samo mislim, tako kot si rekla, da smo nekateri preveč pedantni...pa ostan doma, če hočeš v hotelu, da je tko kot doma... men je bilo pa v Tuniziji tko zanimivi, k smo mel tisti pesek vse povsod, se vozili s taksijem sem in tja, spoznavali ljudi, jedi, srali :)-, kozlali :)-, pa spet kej pojedli, pa se fajn kopali in uživali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2005 21:54:29   
kalimero
Viv :bravo::bravo::bravo:, ja, to je to, kar si tudi jaz predstavljam pod temo dopust. Je pa res, da to ne paše vsakemu.
Priznam, da sem šla samo enkrat nekam z agencijo. Ne hvala, to ni zame. Sicer smo pa lani prek interneta rezervirali isti hotel, kot ga je imel Atlas v katalogu za več kot 50.000 ceneje. Pa last minute avion pa gas. Lastnik hotela nas je počakal na letališču, nazaj grede nas je spet peljal na letališče, skratka vse je štimalo v nulo. Na kakšno organizirano animacijo v turističnem getu pa niti pomislit nočem. Enim pa na srečo to paše. Še dobro, sicer bi agencije propadle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2005 21:54:39   
BigWhale
Trenja so taka zanimiva oddaja. Precej populisticna. Na veliko in spektakularno se kregajo, efekta pa nobenega.

Zal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?