|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebuh v 3.nosečnosti
14.9.2011 18:39:59   
milki
Ali se je tudi vam v tretji nosečnosti začel takoj poznati trebuh?
V drugi se sploh ne spomnem, zdej sem pa v 5 tednu, trebuh imam pa kot da sem v 4.mesecu.

Pa sem mela v planu, da ne bom nobenemu povedala in jih bom pol vse šokirala ko bom že v 3.mescu ampak me že zdej vsak vpraša, če sem nosečauser posted image

Kile so pa iste kot prej, samo trebuh.

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trebuh v 3.nosečnosti
14.9.2011 18:53:43   
juhica
Ja.

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2011 19:27:48   
mama11
Ja, je bil kar hitro viden, samo je posteljica spredaj, tako da je bilo pričakovati.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2011 21:19:11   
butt3rfly
jst imam sicer "samo" 2 nosečnosti za sabo, lahko pa rečem, da se mi je v primerjavi s prvo v drugi trebuh takoj začel poznati. pravi mali baušek sem imela že v 5. tednu. nosečniške hlače sem nosila od 7. tedna dalje. pravijo, da se ti v vsaki naslednji nosečnosti trebuh prej pozna, ker je tkivo že bilo enkrat raztegnjeno. jst vsekakor vem, da nosečnosti nikakor nisem mogla dolgo skrivati. glede posteljice-ni bila spredaj, tako da to ni imelo vpliva.

sedaj upam na čimprejšnjo 3. nosečnost, zato predvidevam, da bo tudi takrat takouser posted image

< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 14.9.2011 21:20:24 >

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2011 21:34:15   
Anonimen
jaz sem svoj bauhec pripisovala postopku, hormonom in rahli hiperstimulaciji, no zdaj sem v 6 tednu pa je trebušček še vedno tu, ko vležem na hrbet je prav lepa buška...

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2011 8:31:41   
JanaB
Jaz sem sicer šele drugič noseča (v 9. tednu) ampak trebušček pa tak, da ga komaj skrivam. Sem mislila, da bom tokrat v službi malo kasneje povedala ampak ne vem koliko časa bo še šlo. Očitno je res že vse raztegnjeno pa še napihnjenost naredi svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2011 8:46:14   
*miska.mcc*
ja sama sem vedla, da sem tretjič noseča, še predno sem test delala.    pas na hlačah mi je postal (pre) ozek. TAKOJ! v dveh, treh tednih.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2011 9:03:16   
tejkaz
Jaz sem tretjič noseča, v 8 tednu. Trebuh se mi še nič ne pozna. Tudi zvečer ne. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2011 9:55:55   
Medea10
Tud jaz sem "komaj" drugič noseča pa se mi zdi trebuh v primerjavi s prvo nosečnostjo ogromen.
Zdaj v drugo (26 teden) imam tak trebuh, kot sem ga imela v prvo na dan poroda. Brez pretiravanja.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2011 10:51:00   
ronja
Ja, vsakič gre hitreje. Prvič sem morala v 5. mesecu ljudi prepričevat, da sem res noseča, ker mi niso verjeli, svoje normalne kavbojke z nizkim pasom sem nosila še v 7. mesecu. Drugič je sodelavka (ki nima otrok!) pogruntala že v 2. mesecu. Tretjič mi je sicer ratalo se oblačit tako, da se najprej ni videlo, ampak so me tudi v 2. mesecu pogruntale mamice iz vrtca. Zdaj me pa vsi pošiljajo rodit, čeprav sem komaj na polovici. Ampak v bistvu imam še nekaj fore, vidim po oblačilih;). Že nekaj časa nosim samo nosečniška oblačila in široke majice...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2011 14:29:04   
Anonimen
isto, sem v šestem tednu (3.nosečnost) in mi sploh ni jasno, kak bom prikrila do konca 3. meseca. Še do 1. pregleda je vprašanje, ki ga imam v 10. tednu user posted image

imam taki mali baušek pod popkom, tudi zjutraj - kile pa iste.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2011 23:47:25   
Roberta69
Meni se je tudi v 3. začel fuuul hitro poznati, sem bila čisto paf. Čeprav drugi kao niso tako hitro opazili oz. so večinoma najbrž mislili, da ga imam še od druge nosečnosti, če me nisko vmes dobro pogledali user posted image . Tudi zato sav tokrat ful hitro povedala, ker mi je bilo ful zoprno it z mami na morje, ker tam bi pa itak opazila, prej trebuh čisto raven, potem pa kar okrogel... Najbrž se z vsako tam notri malce zrahlja in se zato prej vidi. 

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2011 9:03:43   
ares1
ja tudi meni se je poznalo že v 8 tednu. Sem imela že tako zaobljenega da me je soseda vprašala če pričakujemouser posted image . Se mi je zdelo da sem se zredila, vendar so bili kilogrami enaki kot prej. se mi pa zdi, da sedaj ko sem v 31t že nekaj časa ne raste. Menda imamo sedaj mišice bolj ohlapne kot v 1 nosečnosti in tak je pač rezultat. Upajmo, da se ga bomo lahko potem znebile tudi tako hitro kot smo ga dobileuser posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.9.2011 13:26:44   
bomboncek1
jaz sem videla že vse živo, od tega, da se praktično ni dalo verjet, da je ženska noseča, do tega, da kolegice vratar ni spustil v savno, češ da nosečnicam savne ne priporočajo - pa niti pod razno ni bila noseča.

v bistvu pa se mi tvoja zamisel šokirati ljudi v 3. mesecu nosečnosti zdi ful otročja. oprosti. če misliš, da boš pozitivno šokirala ljudi, da boš izstopala, ker si 3. noseča, se raje sprijazni že zdaj, da so te razkrinkali in da za tvojim hrbtom govorijo kar pač govorijo. ne bodo vsi skakali v luft od te novice, bodi sigurna. sprijazni se s trebuhom in pač povej, da si noseča. saj kaj pa je to takega?

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2011 13:49:13   
5A5a
Pozdravljene,
Sem noseča tretjič in moram povedat, da sem v 19 tednu, pa me vsi sprašujejo, če grem pa zdaj že kmalu rodit. Prvič se mi ni videlo zelo dolgo, drugič kar kmalu, ampak ni bilo tako čudno, ker sem nosila dva sončka. Zdaj pa sem v 19 tednu kot orka user posted image
Sem bila prejšnji teden na pregledu in mi je G povedala, da je to normalno, saj je mišica(maternica) vsako nosečnost manj močna in se hitreje širi in da to ne pomeni, da bom imela na koncu dosti večji trebuh - samo da se hitreje vidi.user posted image

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.10.2011 11:17:09   
olimia
potem sem pa ena redkih, ki sem tretjo nosečnost ''''skrivala'''' skoraj do četrtega meseca(v 16. tednu sem še ljudi prepričevala, da sem že skoraj na polovici). Je pa res, da sem potem skoraj čez noč postala nosečka za rodit in bi me tudi marsikdo pri sedmih že nagnal v porodnišnico

(odgovor članu 5A5a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2012 12:58:16   
manuelca
ja no pol sem pa pomirjena, sem v petem tednu (skoraj šest) in se mi zdi da imam trebuh že za 5 mesec....res je da sem (elegantno izpopolnjena če temu tako lahko rečem) ampak se mi pa pozna fulll... user posted image napihnjen kot balon..

hvala Bogu da nisem edina sem se že spraševala če je to normalno... user posted image

aja to je moja 2. nosečnost

(odgovor članu 5A5a)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?