|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 9:51:51   
Lu
Zdravo!

Sem iskala tisto temo ˝po porodu˝pa je ni:zmeden:, zato bom kar tukaj vprašala.

No v glavnem. Meni je ostalo še kar veliko trebuha. Zdaj pridno vadim vaje za trebušno mišico, kar mi je svetovala tudi fizioterapevtka. Rada pa bi še vseeno kupila nosečniški pas. Ga je katera uporabljala po porodu? Kje se ga da kupiti?

lp Lu in Maja:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 11:18:18   
dory
Jaz sem mela se en mesec po porodu tazga,kot na konc nosecnosti:zmeden:..pa se zarad CR nisem mogla ne vem kako hudih trebusnjakov delat...tri mesece po porodu je bil isti kot pred nosecnostjo...pa se nisem glih pretegnila pri delanju trebusnjakov...sam nocno vstajanje pa telovadba s tamalim podnevi in ponoci je nardila najvec...zdej sem se pa koncno spravla na aerobiko...in nobena ne more verjet,da sem rodila...mam spet mal tistga tapravga z mal misicam:)-

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 11:30:54   
Mina1
Tako kot pravi teja:

pri CR je malo drugače, ker ti tisto, kar je ostalo od trebuščka visi čez šiv oz. tam, kjer je bilo zarezano.

Pri prvem je meni vse shiralo v minus že po dveh mesecih in pol. (beri. malo poporodne depresije in sila zahteven :duda:).

Glih danes sem gledala trebušček pri sebi, sedaj po drugem porodu: ja, tisto še vedno visi:(, se pa že spravim v mangotove hlače številka 36, drugače nosim MNG št. 34. Se moram malo pohvaliti.:)-:)-:)- in glede na to, da sem rodila 18.2.2005.

Hočem povedati, da tale dar-mar, če imaš doma dosti dela z :duda:, potem gredo kile kar same od sebe dol, in s tem tudi trebušček.

LU, sej bo, samo ne takoj;)

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu :modri:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 11:41:39   
piščanc
uau mina1

meni so sicer kile šle dol (po tridnevni vročini), ampak medenico imam pa še vedno tako široko, da nobenih svojih hlač ne oblečem

sem pa rodila vaginalno

se spa strinjam, da gredo kile same od sebe z nočnim vstajanjem itd

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 13:37:23   
Lu
Jaz sem šla dol samo cca 6 kg, in odkar sem doma še 2 kg. Zdaj se je malo ustavilo. Sem imela pa še v porodnišnici prednjo trebušno mišico odmaknjeno za cca 5 prstov kar je ponavadi samo 2.No v parih dneh je šlo na 3. Zato moram res zelo pridno telovaditi. Ja sem dete nosila zelo od spredaj. Pas bi mi verjetno vseeno pomagal, če kdaj pozabim na sp.mišico, ker naj ne bi delala grebena, to pa veste da je težko. Vsakič ko dvognem Majo se sigurno naredi. Bomo videli.

lp Lu in Maja

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 13:38:47   
dory
Ej Lu,to bo slo samo od sebe..zdej se men zdi da je se mal prekmal,da bi se s tem obremenjevala...telo je slo celih 9 mesecev skoz en proces...do poletja bo ze,bos vidla :)

lupcka Maji od Maja :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 13:57:25   
Anonimen
Ti pa očitno nisi imela hudega poroda, da lahko razmišljaš o telovadbi, kaj? Jaz sem bila tako šivana, da se sploh prepognit nisem mogla še 3 tedne po porodu, kaj šele, da bi razmišljala o telovadbi. Še danes, več kot mesec dni po porodu, šivi niso čisto zaceljeni, še malo manjka.
Moram reči, da sploh ne razmišljam o svoji teži in visečem trebuhu, ker imam veliko preveč dela z Nejcem. Dobra si!

Blacky

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 15:14:25   
Venera
Moj terbuh je tudi grozen. Sicer nisem bila nikoli soha, samo trebuha pa res nisem imela in zdaj imam tako povešeno vrečo! :)-:)-:)-:)-
Ampak se ne bom sekirala, sploh pa ne po 13 dneh po porodu! Malo bom še počakala s trebušnjaki,potem pa upam, da se bo popravilo. Ti Mina1 pa a la ti vera, da spraviš nase že zdaj 36 številko. Jaz samo upam, da bom lahko oblekla kake druge hlače, kot pa samo trenirko.:)-:)-:)-:)-

lp
Venera in Mija

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 15:21:55   
Mina1
joj punce, ste slikice:)-:)-:)-, nič bati, vse je odvisno od strukture, nevem postave, kože:zmeden:

o.k, pametujem na pamet:)-:)-:)-.

Ampak res slej kot prej gre dol, sicer pa pravijo, da je je trebušček rastel 9 mesecev, potem nekako telo radi 9 mesecev, da se spravi v prvotno stanje.

Do poletja bomo šle vse v tini mini bikini:)-:)-:)-

Kolk smo luštne,

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Trebuh po porodu!
3.3.2005 19:45:20   
lol
Eh punceste prave slike.Telo je devet mesecev raslo zdej pa hočte v enem dnevu nazaj?Ne,ne.Pridno boste delale na tem pa bo.Jaz sem pol leta po porodu pa sem taka kot prej.Zredila sem se 18kg sedaj pa jih imam samo 4 več kot pred zanositvijo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Trebuh po porodu!
4.3.2005 7:20:30   
dory
Eh jest za telovadbo nikol nisem bla...sem se velik gibala pa dooolgi sprehodi so bli pa vsak dan v igri...pol okrol pol leta po CR sem zacela tud s parimi trebusnjaki na dan...do dones 10 m po porodu sem spet fit...sam rit mi nagaja :)-

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?