Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Trebušna viroza in prehrana 10.1.2009 19:47:41
|
|
|
|
kajajaka
|
mene je tak virus prikoval v wc takoj po praznikih. Jedla nisem skoraj nič, ker mi ni pasalo. Ko pa sem, sem samo prežganko in prepečenec... Pa ne piti kamilic, ker želodec samo še bolj razdražijo in boš še bolj bruhala...
|
|
|
|
RE: Trebušna viroza in prehrana 10.1.2009 19:57:48
|
|
|
|
Felicita
|
pri nas je zbolela cela širša familija (15 ljudi). kot rečeno, bobi palčke, prepečenec, prežganka, fovš juha... take reči. pa nič mastnega (tudi jogurt, če že, z minimalno maščobe).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Trebušna viroza in prehrana 10.1.2009 21:36:03
|
|
|
|
Čupka
|
Kar ti zadiši. Poslušaj telo. Če ti ne diši nič, ne jej nič. Le pazi da ne boš dehidrirala. Za to pa seveda sama voda ni dovolj.
|
|
|
|
RE: Trebušna viroza in prehrana 10.1.2009 21:39:35
|
|
|
|
malania
|
Meni pa je zdravnik, ko sem fasala virozo priporočal piti nek čaj (zdaj pa ne vem katerega, ali meto, meliso ) - skratka nekaj zeliščnega, ker naj bi pomirilo želodec. Za jesti pa mi je predlagal lahke stvari kot npr. riž na mleku. Je pa zelo pomembno, da veliko piješ, da ne dehidriraš. Jaz sem tudi občutila lahkoto in prazen želodec... ko pa sem kaj pojedla sem se počutila še slabše.... Bad ta viroza
|
|
RE: Trebušna viroza in prehrana 10.1.2009 21:49:09
|
|
|
|
Felicita
|
aja, pa menda pomaga tudi riževa sluz...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?