|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušček
15.12.2007 17:48:57   
Bingica

Zivjo!

Mene pa zanima kdaj vam je začel kaj trebušček rast in kdaj je bil že kaj trd.
Jaz sem v 14 tednu in se mi se skoraj nic ne vidi. Trdo imam cisto v spodnjem delu trebuha, pa mogoce kdaj na levi ali desni strani.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trebušček
15.12.2007 17:53:12   
lelaval
3. mesec se že malo pozna, v 5. pa te bo dobesedno "napihnilo" in do poroda se boš več ali manj le še kotalila user posted image
Saj ne čisto dobesedno user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2007 18:03:50   
Aurea
Nekje od 17 tedna naprej - torej v 5 mesecu.

Prej sem še lahko normalne kavbojke zapela in tudi poznalo se ni skoraj nič, zdaj pa ne morem več skriti user posted image .

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2007 19:10:21   
Inigo
jst sm konec 11. tedna in se mi že kar lepo pozna. tist ki me pogleda nižje od prsi, že ve, da nosim pod srčkom nekaj lepega user posted image

morm pa poudarit, da sm bila pred nosečnostjo kar vitka in sem imela čisto raven trebuh. mogoče se mi zato malo prej pozna... pa tudi starih hlač že kar nekaj časa ne nosim več. jih ne gre zapet user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2007 19:10:24   
2 Sraki
Prvič se mi je začelo poznati šele v 6 mesecu, torej po polnih petih mesecih. Sedaj pa predvidevam, da precej prejuser posted image .

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2007 22:23:09   
eya
Uh, precej pozno se mi je začelo poznat, po 20. tednu.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2007 12:07:48   
Naja30
Po 17t je že 5.mesec ali kaj? user posted image  Nisem vedla.

Meni se pozna nekje od 14t, ampak ne očitno. Zdaj okoli 17t se mi je še bolj izbočil.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2007 12:41:50   
*mancaG*
je sem pri seb ful pozn opazila trebušček, ker se vsak dan vidiš in ni takih sprememb,drugi to bolj opazjo!mislim da je tud odvisn od tvoje postave!men se je tud po 22Tzačel poznat, zdej sm pa ko žogicanogica v 34Tuser posted image
uživaj!lp

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2007 13:15:16   
Anonimen
Nevem zdaj točno, ampak rok je bil julija, marca sem že imela viden trebušček..

(odgovor članu *mancaG*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2007 19:34:37   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Po 17t je že 5.mesec ali kaj? user posted image  Nisem vedla.

Naja3, to je začetek 5. meseca (torej, po dopolnjenem 16. tednu si uradno v 5. mesecu user posted image )
Hitro, a ne, jaz tudi komaj dohajam user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2007 21:04:20   
bibika2
Meni se je zelo hitro poznalo nekje okoli 14- 15 teden, kar mi je bilo na začetku všeč. Ampak veš kakšna sem bila na koncu pri 40 tednih. Meni so govorili, da bom imela dva in ne enega, ampak očitno je ležala bolj spredaj in mi je trebuh dobesedno razneslo.

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2007 8:12:23   
tasyo
Meni se je trebušček začel poznati nekje okoli 17.t, po 22t pa ni mogel nihče več mimo, da ga ne bi opazil, meni se zdi, da ga je kar dnevno več...

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2007 11:30:42   
Polonca s piko
Ful zgodej se mi je začel poznat (po dobrih dveh mescih). Ful je odvisno od postave; jst sm bolj majhna in normalno hranjena (ne suhica, ne močna). Ampak z nabavo nosečniških oblačil sem pa počakala do 6 mesca. Vmes sem pa nosila mal odpete hlače (z gumico okrog gumba zvezane), pa daljšo majčko. K sm pa enkrat kupila dvoje hlače, k sm jih normalno oblekla in me ni vse šponal... JUHUUU! Ampak zdej me pa že te šponajo in komaj čakam, da oblečem spet navadne (še ene 14 dni...) 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.12.2007 12:11:10   
MARTINŠČICA
Meni se je zaradi hiperstimulacije precej poznalo že pred testom, potem je buši počasi malo uplahnil, sedaj imam pa že 14 dni  povečanega. Včeraj sem dopolnila 12. teden in nosim user posted image user posted image . Slike so v albumu.

200% MAMI

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?