|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušček, trebušček
20.2.2007 18:42:36   
AnaB.
Sem nekje med 7. in 8 tednom (jutri izvem točno pri g. user posted image user posted image ), pa me zanima, če imate tudi ve tako zgodaj probleme s trebuščkom? Meni se že kar pozna. Hlače še zaprem, a me tiščijo in tega nočem. Naj si že kar nabavim nosečniške hlačeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trebušček, trebušček
20.2.2007 19:15:03   
lemavrica
Prvo čestitke za nosečnost.user posted image
Ja če te hlače že tiščijo je najbolje da si kupiš kake nosečniške ali pa vsaj bolj udobne. Jest hvala bogu še nimam teh problemov.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2007 20:54:18   
vesa
Lepo pozdravljena in lepo nosečnost ti želim, jaz sem tudi noseča 8t 4d in imam tudi kar napihnjen trebuh, še edino ene hlače so mi za silo da jih lahko nosim ampak si bom mogla hitro omisliti bolj udobne hlače. Trenutno si kupi nekaj bolj širokega če ne bi rada nosila še nosečniških hlač, ni dobro če te preveč stiska. Lp

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2007 21:08:06   
Anol
Čestitke za nosečnost.
Jaz ti svetujem hlače bolj širokega in udobnega modela številko večje od trenutne. Jaz sem si kupila v H&M ene kavbojke v prvih treh mesecih in jih nosim še sedaj, ko sem že v 29. t. Nosečniške so drugače super zadeva, samo jaz sem se sama sebi zdela smešna v njih, ker so mi ble v začetku še tolk široke, sedaj pa jih kar lepo popolnim user posted image .

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2007 21:15:27   
Anonimen
gumbe si zaenkrat lahko prešiješ, ker ti bodo verjetno nosečniške še prevelike

(odgovor članu Anol)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2007 21:26:46   
lunca2
Čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo in mirno user posted image . user posted image user posted image user posted image
Če te hlače tiščijo je res najbolje, da si kar kupiš nosečniške hlače ali pa vsaj udobne, ki te ne bodo tiščale. Jaz sem si kupila nosečniške hlače v 16 oz. 17 tednu nosečnosti, ker so mi bile prej kavbojke prav in me niso nič tiščale. Meni se trbuh zelo dolgo ni poznal. Ampak odvisno od vsake posameznice, le da je user posted image zdrav.

URSKA sem videla da 14.8 pričakujete user posted image . Me veseli,če se bo rodil na ta dan saj imam sama rojstni dan user posted image .

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 20.2.2007 21:28:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2007 10:32:22   
Baucka
Meni je blo tak slabo že od začetka, da nisem prenesla niti pasa v avtu, me je čez trebuh tiščal. Elastične hlače, malo večje sem lahko nosla, sem pa kar hitro po nisečničkih posegla. Saj so kot normalne hlače, samo zgoraj imajo tisti elastični žakelj. Če imaš majčko čisto malo daljšo se sploh ne vidi. Poceni so v H&M.

Gremo veselo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2007 15:30:28   
bobek05
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, oprosti, kot bi poslušala samo sebe pred 2 letoma... user posted image  

Tvoje telo se pripravlja na rast tvojega user posted image  in verjemi mi, da se boš še PRECEJ razširila. Če se ne počutiš udobno v svojih hlačah, nabavi večje. Svetujem ti, da kupiš nosečniške hlače z gumbico, ki se da regulirat, tako da bodo nekaj časa držale. Pa še to - veliko nosečniških hlač sploh ne izgleda nosečniških, zato nikjer ne piše, da bodo ljudje opazili, da si noseča zaradi hlač.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2007 20:52:54   
AnaB.
Pozdravljene,

hvala za nasvete. Sem šla malo po nakupih danes ... in skoraj nisem mogla verjet, da v H&M v Lj nimajo oddelka za nosečnice, ampak ga imajo samo v Ce in Mbuser posted image . Šla sem tudi v La vie v Baby centru v BTCju, pa sem bila tut razočarana nad ponudbo. Tako da sem si v H&M kupila DVEuser posted image  številki večje hlače (bojo za nekaj časa, upam!).
Sicer pa ste me narobe razumele ... nimam nič proti nosečniškim hlačam, ali temu, da bi se trebušček videl (pravzaprav komaj čakam, da ga bodo VSI videli user posted image user posted image ), ampak sem bila bolj v dvomih, če za tak mali trebušček tudi pridejo v poštev že nosečniške hlače...

Huh, malo sem zakomplicirala...user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?