|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušček!
10.11.2009 14:45:13   
Anjuša
Pozdravljene vse nosečke in že mamice!
Zanima me kdaj se vam je v nosečnosti malo bolj očitno začel poznati nosečniški trebušček?
Vem da je to seveda odvisno od zgradbe telesa in lege maternice me pa vseeno zanima - jaz sem velika 175 cm in ko sem zanosila sem imela 72 kg, sedaj sem pridobila slab kilogram. Sem pa v 15. tednu!
Hvala za odgovore!

Anjuška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trebušček!
10.11.2009 14:47:51   
hektorina
Še kak teden, pa bouser posted image . Meni, tak zares,da nisem zgledalasamonapihnjena, okrog 20. tedna.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2009 14:55:08   
RAKICA2007
tudi meni malo bolj po 20. tednu

do 26. tedna pa se mi pod majico sploh ni poznalo in sem z lahkoto do tega tedna 'skrivala' nosečnost.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2009 15:09:33   
Anjuša
No vsaj nekaj tolažbe...moja svakinja je bila v tem tednu že taka, da ko je povedala koliko je noseča jo je vsak samo debelo pogledal - vsi so mislili, da je že tam v 5. mescu! Res pa je da je bolj majhne, drobne postave....

Anjuška

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2009 15:26:29   
endrina
Tudi meni se je začelo poznati tam po 4. mesecu nosečnosti (takrat je bilo tako da če si me od strani pogledal, se je videl rahlo izbočen trebušček), bolj izrazito pa v 5. mesecu.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2009 15:58:14   
bellissima
Meni se do 20-21 tedna ni nič oz. zelo malo poznalo, tako da mi sploh niso vsi verjeli da sem noseča. Do takrat sem se zredila za 3,5 kg. Po tem pa me je začelo "napihovat"user posted image in se mi zdi da se je za vsak dan posebej vidlo, da imam večji trebušček. Sicer sem sedaj komaj v 26. tednu in upam, da ne bom sedaj nadoknadila še vse za nazaj.user posted image Bo kar bo, se ni preveč za sekiratuser posted image .

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2009 16:11:24   
somic
v 22 tednu, pred tem je bilo pa videti bolj kot, da sem napihnjena, je pa res čisto odvisno tudi od vsake posameznice.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2009 16:15:51   
Anjuša
Saj kakšnih pretiranih skrbi si ne delam, ampk ko sem pomislila na svakinjo...uh kak trebuh! Meni osebno se zdi da višina dela svoje? Koliko pa ste kaj visoke?

Anjuška

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2009 20:25:48   
anckabancka
Jaz sem po tretjem mesecu vedno imela že precej očiten trebušček. V zadnji nosečnosti je svakinja pogruntala moj trebušček že, ko sem bila noseča 8 tednov.
Je pa res, da sem bolj suhica in nimam prav nobenega trebuha. Že ko se malo bolj najem, se mi pozna trebuh.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2009 21:28:51   
Ploha
men se okoli 20 tedna poznal očitno,...bili pa smo nekej na obisku, imela tako majco, ki ni bila ne ohlapna in ne oprijeta, in je model mislu, da sem se samo tako zredila, imela pa sem že kr očiten trebuh, ker je blo tam nekje 25 tedna....

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2009 8:08:27   
Anjuša
user posted image user posted image user posted image joj koliko različnih žensk je na svetu....sem se spomnila moje kolegice, za katero nekateri tudi ko je bila v 8. mesecu nosečnosti niso vedeli da je noseča. Seveda je bolj okrogle postave in veliko toliko kot jaz...jah no! Le kakšen bi bil svet če bi bili vsi enaki!
Kako pa je bilo kaj vaše počutje v drugem trimesečju? Jaz se počutim kot da ne bi bila noseča, če izuzamem bujno oprsje, težave s prebavo (zapeka) in pogosto polnega nosu. Se kar malo sprašujem če je tle v moji pečički vse ok user posted image
Imate kakšne podobne izkušnje?

Anjuška

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2009 9:09:25   
aprilčica07
V prvo se mi je začelo poznat okoli 5 meseca,  v drugo pa bistvenoooooooooooo prej...user posted image user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2009 9:22:54   
Alči
Meni se prve 3m ni nič poznalo, potem sem se počasi napihovala,po 20 tednu pa je postal pravi nosečniški terbušček. Zdaj sem v 27, pa sem taka, k da bi pojedla fuzbalkouser posted image . Velika sem pa 168, pa nisem suhica. Odvisno je tudi kje leži maternica pomoje....Me pa zadnje 4 tedne skos matra nek prehlad, pa vročina pa driska, v glavnem sploh se ne morem pocajtat...bo že bolje:)

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2009 16:56:32   
Anjuša
Alči, upam da bo bolje! Čimprej se pocajtaj! Tudi mene je kar precej strah, ker sem veliko v stiku z različnimi ljudmi (FT v ZD), tako da se je treba čuvat!!

Anjuška

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2009 17:04:10   
Kratka
Hm, no me zanima če je tole z višino res, ker jaz sem bolj pri ta micenih. Sem pa sedaj v 15.tednu in trebuha nimam še nič kaj, le napihnjena sem. Bomo vidli kako bo naprej.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2009 17:44:13   
Anjuša
Kratka, bolj kot tole berem in se pogovarjam z user posted image in že mamicami je vidnost trebuščka odvisna od lege maternice. Kar 1/3 žensk ima maternico bolj zadaj oz. "v križu", tako da se ne pozna takoj oz. vsaj ne tako kmalu kot pri tistih user posted image , ki imajo maternico v "pravilni" legi. Zato od začetka nosimo bolj v križu postopoma pa se z otrokovo rastjo povečuje tudi naš trebušček! Vsaj tako sem sklepala iz besed mojega G in izkušenj vseh mamic oz. user posted image

Anjuška

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2009 17:45:34   
Anonimen
prvič v 7 mesecu ,drugič v 4 mesecu

(odgovor članu Anjuša)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!